Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    24. Siječanj 2022. 14:30

Antonela ni ja ne stojim dobro sa željezom, u prvoj trudnoći sam pila Kendural C jednu dnevno, odmah nakon prve krvne slike, pila neke sokove, čaj od koprive, pazila sta jedem, i opet mi je bilo nekako na donjoj granici. Heferol mi je bio pretežak, od njega sam povraćala, pa sam ga zamijenila ovim tabletama, mozes probati ako ti ne bude odgovaralo. 
    Za tjedan dana ću i ja ići da provjerim kakvo je stanje.

• Nooha
    24. Siječanj 2022. 14:39

Arsancres

Joj Lovely koma, srećom je sve ispalo okej. Došla taman i krenem čitati šta ste pisale i vidim to, a meni jutros javila poznanica da je za vikend rodila, mislim da je ona negdje 29/30tt nisam iskreno htjela ni pitati kad je rekla, bitno je da je maleni dobro.
    Kaže da je sve bilo ok, imala uzv prije 10ak dana, uredna trudnoća i kaže da ga je počela od jutra manje osjećati i kao mislila da spava ili nešto, kao neće odmah raditi paniku, ali kroz dan se nije nešto posebno micao kao prije i kaže jednostavno taj majčinski osjećaj joj je nešto govorio, otišla ona ipak na hitnu navečer i ispalo da su je ekspresno porodili, nešto je bilo s pupčanom tj. odmah i posteljicom, uopće nitko ne zna ni sada kako i šta, malog su prebacili na Rebro u inkubator ali super je ❤️ali eto, to je baš ono što pričamo stalno, treba sve provjeriti i otići makar te doma poslali. Stvarno uvijek misliš neće tebi ili rijetko je, a evo stvarno još jedan primjer osobe koju poznam. Jebo ti to kad dr. kaže lezi pa odmori itd.. Sve je to okej ako predloži to ono na sat dva, a te priče joj pa trudna si, sve je normalno, očito nije 😐
    Bogu hvala da je sve završilo okej…

Ja isto u jednog grupi prije 2 dana pročitala da se mami zbog covida stvorila neka upala, pocela curiti plodna voda. Nisu mogli par dana smiriti i porodili bebu točno na punih 26tt. Ali evo javlja svaki dan dobre vijesti, beba dobila 9 od 10 ocjenu i za sad se super drži.
    Naravno, daleko je to još do kraja i zaključaka no upravo je nevjerovatno kako se ta granica pomakla i kakvi su to borci mali. 

• Nooha
    24. Siječanj 2022. 14:45

Lovely_

Hvala puno još jednom svim curama na lijepim riječima ❤️❤️❤️
    Dubrovčanka nije nam pokazivalo, ali ovo nam je već druga baterija od kad ga imamo. Jel moguće da tako brzo guta baterije?
    Nooha predivan krevetić. Jeste zadovoljni kvalitetom sada kada ste ga složili? Mi gledamo isti takav, ali za sad samo preko neta. Razmišljamo jedan dan baš do dućana da ga vidimo uživo, ali još ne znamo kada ni gdje pošto nema dućana u ZG 😊
    Arsancres nadam se da su frendica i bebač dobro❤️
    Ja evo moram pohvaliti osoblje Petrove. U roku od 20 minuta sam bila gotova i izašla iz bolnice.
    Dobila sam jedan mini srčani kad sam došla jer su me s hitne odmah prebacili u rodilište. Nije mi bilo jasno zašto u rodilište. Tamo su me sestre umirivale i govorile da će sve biti u redu samo neka se držim. Doktor je bio jako drag. Napravio mi uzv pokazao mi da srce kuca i isto bio pun podrške. Rekao da se dođem bilo kada ako opet budem zabrinuta, ali sada neka brzo bježim doma jer da su puni korone. Na brzinu mi je ispisao papire i išla sam doma.

Kriss je stavila slikicu krevetića...i da super je...imamo vrlo sličnoga...
    Ali još čeka da ga sastavimo

Omerta
    24. Siječanj 2022. 14:50

seka_Frida

Zaboravila sam pitati, ima li koja od vas iskustvo s komentarima na debljinu? Prije trudnoce imala sam 49,5kg, sad sam na 59,5 (29tt) i na zadnjem pregledu mi je ginic uputio prijekorni pogled ispod maske i obrva jer sam dobila previse kila na svoju visinu (165)?!?! Jesam luda pa mislim da sam ok ili fakat "debela"?

Dobrodošla!! Pratimo se u dan po terminu! 
    Mislim da taj tvoj gin malo pretjeruje.. Evo i ja sam startala  sa 45 i pol na visinu od 162, pa sam sad isto već 10 kila u plusu i sve ok!  Ne znam kako kod tebe, ali kod mene sigurno više od pola toga otišlo u noge i guzicu..  Sad sam si baš taman.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    24. Siječanj 2022. 14:56

bebo

Stucanje mi bude dolje u pipi, kao da sekundar odbrojava… Je li to to?
    Beba jenzadnjenbila na glavu okrenuta…
    Kako vi osketite stucanje?

I meni tako zna biti, baš dole na cerviks lupka. 
    Zadnjih dana ljevo ili desno na dnu trbuha.. 

antonela98

Cure, jel koju muci zeljezo?
    Meni je Fe u normali, feritin ispod granice. Gin mi savjetuje Heferol 2x dnevno, ali to su jako teske tablete koje tesko padaju na probavu a treba dugo da se nesto postigne.
    Ima li koja kakav savjet?

Omerta
    24. Siječanj 2022. 15:02

Lovely_

Pozdrav curke, nije me bilo zadnja 2 tjedan. Imala sam baš teških 2 tjedna pa sam se malo isključila, ali evo me sada pa se nadam da ću opet biti svakodnevno aktivna kao i prije 😊
    Nešto sam pročitala, ali nisam sve jer sam imala previše stranica za pohvatati😅
    Drago mi je da ste sve dobro i sretno na svim pregledima danas ❤️
    Meni je koma na poslu, imam posla preko glavee. Jedva čekam otvorit porodiljni, a nije tako blizu 😅😅
    Prije 2 tjedna me i išijas ulovio i jedva sam se kretala. Sada je na svu sreću prošlo i nadam se da me neće opet klepit.
    Ali ovaj vikend mi je baš bio grozan i težak. Bebač je inače svaki dan baš aktivan i lijepo ga se osijeti i vidi. I cijelu subotu ga nisam osijetila i rekla sam navečer ću uzet baby watcher i to će me smiriti. Inače kad nije baš aktivan uzmem BW čujem srčeko, to me smiri i idemo dalje. Ali u subotu navečer nismo mogli naći niti čuti srce. Pola sata smo ga tražili. Mene je ogromna panika ulovila, počela sam nekontrolirano plakati i ispitivati muža zašto nema srca i zašto se ne miče. Nisam sebi mogla doći. Na kraju smo sjeli u auto i direkt na hitnu u Petrovu. Tamo su me zaprimili na pregled. Kad sam vidjela da srce kuca opet sam počela plakat, ali od sreće. Samo su mi rekli, mama sve je u redu, evo vidite srce. Malo vas je beba prepala, ali sve je u redu. Ako vas nekad opet bude nešto mučilo slobodno dođite opet.
    Sjela sam u auto, rekla mužu da je sve ok i da srce kuca i onda se tek i on slomio. Nije mogao sebi doći od suza. Cijelu nedjelju nam je trebalo još da se oporavimo od tog straha. Sada je sve opet dobro. Opet ga osijetim normalno kao i prije. I svaki put mu kažem samo ti lupkaj i migolji se ❤️
    U srijedu ga idemo vidjeti na 4D i jedva čekamo ❤️❤️
    Oprostite na dužem postu

Ajme baš mi je žao.. Nočna mora svake buduće mame. Stvarno vas je prepao malac.  Držim fige da se tako nešto više ne ponovi. 🤞🤞🤞

LucK
    24. Siječanj 2022. 15:03

_Katja_

Joj Lovely i mene si bas rastužila 😔 Hvala Bogu da je sve dobro završilo ❤️
    Ja sam gotova s pregledom, sve je u redu, beba teška 1kg i 200gr, dolje glavom okrenuta, kaže sve odgovara u dva tri dana. Ne vidi nikakve posljedice zbog korone. Bila sam i na ctg-u prvi put i ogtt odradila. Ovdje ne rade kao u Hr, dala mi je da popijem onaj šećer i nakon sat vremena vadila krv, uzela je tri epruvete. Rezultate će njima poslati, zvat će me prije ako nešto nije u redu. Sljedeći pregled 21.2.

Bravo za super pregled 😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    24. Siječanj 2022. 15:04

_Katja_

Joj Lovely i mene si bas rastužila 😔 Hvala Bogu da je sve dobro završilo ❤️
    Ja sam gotova s pregledom, sve je u redu, beba teška 1kg i 200gr, dolje glavom okrenuta, kaže sve odgovara u dva tri dana. Ne vidi nikakve posljedice zbog korone. Bila sam i na ctg-u prvi put i ogtt odradila. Ovdje ne rade kao u Hr, dala mi je da popijem onaj šećer i nakon sat vremena vadila krv, uzela je tri epruvete. Rezultate će njima poslati, zvat će me prije ako nešto nije u redu. Sljedeći pregled 21.2.

Bravo za super pregled 😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• MarijanaMartin
    24. Siječanj 2022. 15:34

Cure što mi se danas dogodilo. Išle smo na klizanje na seosko klizalište (čitaj: zaleđeno jezero od kanalizacije iz cijele ulice) i mala se kliže, kad odjednom led počne pucati i ona upadne unutra. Užas, srećom nije duboku, do koljena. Govna joj ušla u gumene čizme, ja ju vičem van, nigdje nikoga da nam pomogne. Nosim ju i trčim doma. Došli doma dok sam ju skidala govna po cijeloj kući. Naravno onda sam morala sve dezinficirati. A lijepo sam rekla mužu da živimo u ZG dijete bi se klizalo na gradskom klizalištu i ništa se od ovog ne bi dogodilo. On kaže da svako na selu ima barem jednu govnastu priču iz djetinjstva,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

anchika
    24. Siječanj 2022. 16:45

Lovely grozno, glavno da je sve dobro proslo na kraju🙏
    Marijanamartin ovo me tako nasmijalo😂 vjerujem da tebi nije bilo smijesno ali bar imate pricu za ispricati😂
    Boobamara jesu grudnjaci za dojenje? Moze slika onako iznutra? Ja trazim neke da su malo podstavljeni iznutra, da nisu bas skroz tanki.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.