Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    25. Siječanj 2022. 12:33

Tejuska♡

Marijana onda moras cim prije za bolnicu 🙈 buco je odlucio mamu zafrkavati,zasto bi bilo jednostavno kad moze komplicirano 😄😎

Ma ide mi na jetra,haha ali doslovno haha Primjetila sam ja da nema žgaravice i da me razvlači u širinu a ne u dužinu. Htjela sam izbjeći tu TA. A sad eto ću sto puta morate ići. Ova korona me baš zabrinjava, brojke luduju, neznam hoće biti zdravstva za dva tri tjedna,haha ili sve kovid odjeli. Uvijek sam se tješila da me muž može poroditi vaginalno (ako zagusti) ali za carski mu se previše ruke tresu,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Mariina1106
    25. Siječanj 2022. 13:07

Hvala svim curama za odgovore na ogtt. Javila sam se u dom zdravlja pa idem u četvrtak vaditi. Moram priznat da me strah s obzirom da mi je prvi nalaz natašte bio malčice los ali svi kasnije uredni. 

Tonka341
    25. Siječanj 2022. 13:45

Evo da se javim da je sve u redu. Beba ima 1750 g i odgovara tjednima. Glavom je okrenut prema dolje 💙. Tlak je bio malo povisen, ali nisu dramili radi toga. Cijelo jutro sam provela u trudnickoj pa se vjerojatno zato malo povisio. Kasnije cu citat zaostatke, idem malo odmorit 😴. Tejuska iduci pregled imam 8.2.

Ante 💙 Maro 💙

EvaKB
    25. Siječanj 2022. 13:50

Mariina1106

Hvala svim curama za odgovore na ogtt. Javila sam se u dom zdravlja pa idem u četvrtak vaditi. Moram priznat da me strah s obzirom da mi je prvi nalaz natašte bio malčice los ali svi kasnije uredni.

Drzim ti fige, moj prvi nalaz koji sam radila pocetkom trudnoce je isto bio malo povisen, pa mi je doktor rekao da pripazim sa hranom. Svi kasnije su bili ok i evo ogtt super. Ja sam pripazila ovih par dana prije ogtt da bas ne jedem slatko i pijem slatke napitke. Mislim da me to zeznulo prvi put, jer nije bas dovoljno tih 12 sati da secer padne ako si se najeo slatkog dan prije. Ja inace imam kila viska, tako da mi je rekao da probam sa onom dijetom, ali ja se ne drzim toga striktno nego se trudim jesti sto sto zdravije i izbjegavat slatko sto vise mogu. Dopustim si nekaj slatko za vikend i ovako kebab da proslavim dobar nalaz.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• Nooha
    25. Siječanj 2022. 13:52

Uh Sunašce to je baš gadno. Stvarno si hrabra što to doma odrađuješ (iako je dobra odluka s obzirom da se smiri)... ja vjerujem da bi se osobno uputila u bolnicu, računajući ako krene bolje da je beba što prije zbrinuta (inkubator i to)... Jer sam se prvi put brzo porodila pa sad isto imam osjecaj da kad krene da ce u pola sata samo frknuti van 🤣🤣
    Ah ti strahovi ...

• Mariina1106
    25. Siječanj 2022. 13:58

EvaKB ja si priuštim malo slatkog ali stvarno ne pretjerujem. Evo danas sam malo si uzela i do četvrtak ujutro ništa od slatkoga. Iako sam si jutros mjerila šećer na aparatiću jer ga imamo doma i bio mi je 4.1. Nadam se da će takav bit i ogtt.

Maya34
    25. Siječanj 2022. 14:07

Tonka super što je sve dobro prošlo i što bebač lijepo napreduje 😊
    Sunašce moj gospon je od kraja 12. mj. okrenut glavom prema dolje i baš kao i ti imam grbu na desnoj strani trbuha, a rupu na lijevoj 🤭😂 i rekao mi gin prošli tjedan da su mu leđa i guza na toj desnoj strani pa da me zato tako udara samo u tu stranu.. očito ima guzu na mater jer baš pošteno zna iskočiti grba 🤣🤣🤣🤣
    Možda da se ipak pripremiš za včrs i ne daj Bože ponovljenim bolovima pa odeš na pregled vidjeti 🤷🏻‍♀️ 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

EvaKB
    25. Siječanj 2022. 14:09

Mariina1106

EvaKB ja si priuštim malo slatkog ali stvarno ne pretjerujem. Evo danas sam malo si uzela i do četvrtak ujutro ništa od slatkoga. Iako sam si jutros mjerila šećer na aparatiću jer ga imamo doma i bio mi je 4.1. Nadam se da će takav bit i ogtt.

Ma super ce to onda biti. Meni je na aparaticu prije vadenja bio 4.5

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

CoKSa
    25. Siječanj 2022. 14:22

Ja cekam taj 2.2.2022, a jesam zapela za datum🙈 
    Obavimo u 9 s malim radnu terapiju, u pol 11 mene ostave u petrovoj, oni nek idu setat. 
    Reci cu dr.nek malo procacka da ne odugovlacim to🤣 
    No, vodena nekim svojim istiktom, rekla bi da sam barem prst otvorena, dolje sve smeksano. 
    Pogotovo sinoc bilo.  Kak sam se prala tak je sve sluzavo bilo. 
    Taman jos tjedan dana laznjaka i lako cemo😜 
    A sad odoh odspavat turu s klincima. 

Margita1906
    25. Siječanj 2022. 15:04

Evo cure ja sam slala mailom za otvaranje porodiljnog koji mi treba početi 9.2. pa me zvala iz hzzo kak sam tak rano poslala 😂 kao to se inače šalje dan, dva prije. Ali rekla je da je sve ok, da će postupati po tome tada. Poslala sam doznaku od doktorice, isplatne liste od zadnjih 6mj, zahtjev izjavu njihovu, presliku osobne i presliku tekućeg. Eto pa ako nekom pomogne informacija.

Termin 26.03.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.