Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EvaKB
    24. Siječanj 2022. 16:52

Frendica kaze da su je ovi jastucici spasili u pocetku bolje od ijedne kreme za bradavice. Imaju, kako ona kaze, efekt hladenja. Stavljam sliku ako kome pomogne 
    https://ibb.co/mhWz9w0

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• _Katja_
    24. Siječanj 2022. 16:58

Omerta koji snovi 😂 Tako i ja znam sanjati da me muž vara pa se probudim ljuta i pitam kako je mogao 🙈 To bas nešto poludi u trudnoći, inače nemam problema s ljubomorom. Mozda me podsvijesno ipak muci moj mrtvi libido 😂
    Frida dobro nam došla 🤗 
    MarijanaMartin joj koja priča 😅😅 To su čari zivota na selu, takve price se pamte 😆
    Boobamara ako budeš imala jače simptome ponovi test za koji dan, i moj kući je stalno bio negativan, a imala sam koronu. Nadam se da je samo neka prehladica, drži se 😊

• Kriss
    24. Siječanj 2022. 17:12

Lovely_

Nooha

Lovely_

Hvala puno još jednom svim curama na lijepim riječima ❤️❤️❤️
    Dubrovčanka nije nam pokazivalo, ali ovo nam je već druga baterija od kad ga imamo. Jel moguće da tako brzo guta baterije?
    Nooha predivan krevetić. Jeste zadovoljni kvalitetom sada kada ste ga složili? Mi gledamo isti takav, ali za sad samo preko neta. Razmišljamo jedan dan baš do dućana da ga vidimo uživo, ali još ne znamo kada ni gdje pošto nema dućana u ZG 😊
    Arsancres nadam se da su frendica i bebač dobro❤️
    Ja evo moram pohvaliti osoblje Petrove. U roku od 20 minuta sam bila gotova i izašla iz bolnice.
    Dobila sam jedan mini srčani kad sam došla jer su me s hitne odmah prebacili u rodilište. Nije mi bilo jasno zašto u rodilište. Tamo su me sestre umirivale i govorile da će sve biti u redu samo neka se držim. Doktor je bio jako drag. Napravio mi uzv pokazao mi da srce kuca i isto bio pun podrške. Rekao da se dođem bilo kada ako opet budem zabrinuta, ali sada neka brzo bježim doma jer da su puni korone. Na brzinu mi je ispisao papire i išla sam doma.
    Kriss je stavila slikicu krevetića…i da super je…imamo vrlo sličnoga…
    Ali još čeka da ga sastavimo

Upsić onda sam pomiješala nadimke 🤭🤭
    Kriss onda tebi upućujem pitanje za krevetić 😁

Nama je jako lijepi i zbilja je čvrst, baš me to iznenadilo 😃 Mislim da bude super i naravno da bude htjela spavati u njemu 😂 Jedino smo morali podmazati onu stranicu koja ide gore dolje jer je zapinjala i teško išla
    Ali sve u svemu, preporuke 

Arsancres
    24. Siječanj 2022. 17:20

EvaKB

Frendica kaze da su je ovi jastucici spasili u pocetku bolje od ijedne kreme za bradavice. Imaju, kako ona kaze, efekt hladenja. Stavljam sliku ako kome pomogne
    https://ibb.co/mhWz9w0

Potpisujem i ja za ove komprese, meni su bile isto odlilčne, ja nisam ni mogla mazati ragade ničim jer mi je mala visila na cici doslovno stalno 🙈
    Možete ih prerezati na pola, nisu tako male, meni tako savjetovala cimerica iz sobe i stvarno se daju. 
    Kod nas su baš skupe, u sloveniji su 10 eura, njemačka 8-9....pa ako imate koga da vam dila 😂😂
    Ja sam se prijavila i za besplatan uzorak al evo brat bratu već 3,4 mj ga nisam dobila 😂

Arsancres
    24. Siječanj 2022. 17:25

Anchika ja imam baš iz c&a za dojenje, mogu ti uslikati, podstavljen je i baš jako mekan i dobar, 2 komada sam platila 119kn mislim, al bolji su mi nego npr. iz h&ma
    MarijanaMartin hahaha umrla sam na ovo za drekec, ja sam sigurno 5,6 puta bila pokenjana od male dok je bila baš mala, znala joj je propustiti pelena tj. ona dojenačka kakica u nosiljci, e pokenjana i ona i ja i cijela nosiljka 😅 valjda tak kak bi se nosila bi joj se stisla pelena, nemam pojma 🙈 bacila bi bombu doslovno, a sve prođe kroz rubove 🥴🥴
    Iako ta dojenačka kakica prvih 6 mj je ženi top, ni ne smrdi niš posebno.. Al ona kad krene kruta hrana je druga priča 😂😂😂

anchika
    24. Siječanj 2022. 18:13

Arsancres ajde pliz ako ti nije tesko, gledala sam i od hm-a na webu ali u trgovini ih nigdje nisam nasla, a nekako mi nije to za kupovat napamet. Ne znam ni kad da ih kupim, ne znam hoce li se cice povecati jos i do koje mjere kad dode mlijeko.🤔 a treba ih imati za rodiloste.jesi ti kupovala broj vece?

seka_Frida
    24. Siječanj 2022. 18:27

@Omerta da i meni su guzica i noge punije sad, super si izgledam, a nadam se da mi nece biti tesko s pokretljivoscu kao sto je to bilo @bebo
    Sto se snova tice 😆🙈
    Cudo kaj moj mozak moze stvorit, koje su to radnje, scenariji..a moram priznat da i seksualne tematike ima vise nego ikad hahaha 🤪 
    Isto mi stuca pica ko i vama, obicno kad sjedim bude tako, kad sam ispruzena onda ne vibrira tolko kroz kosti. 😂 
    Ona prica s govnima je sve 😂😂😂 jel mala plakala il joj je bilo smijesno? Kakav spektakl hahaha

• Mariina1106
    24. Siječanj 2022. 18:38

Cure ja trebam ic radit ogtt do idućeg pregleda jer sam sad u 25 tj trudnoće. Moze vaše mišljenje jel bolje ic privatno obavit ili u bolnicu? 

CoKSa
    24. Siječanj 2022. 18:54

Mene danas opako drze kontrakcije. 
    Legla popodne ali nebi zaspala, pa nema sanse. 
    Bas neki depresivan dan. Glava me boli. 
    Tesko mi lezat, tesko mi sjedit. 
    Nocas je jedan normabelic moj, pa da nadodem do sutra
    Klinci su super, citamo u krevetu, bojamo. Malo se samo igraju. Rucak je bio brzinski. 
    Sad cekamo da nam dode tata, veceramo i brzo u krevet.

• Nooha
    24. Siječanj 2022. 18:57

posvudusa

Ja sam danas završila s kupovinom pa sam išla skinuti etikete i sortirati i meni se nekako čini da ja toga imam premalo. Sve sam kupovala 62 veličinu uglavnom.
    10 bodija dugih rukava
    4 kratkih rukava
    5 pidzama
    5 plišanih odjelaca
    5 kombinacija hlačice plus majica
    Vestica
    2 štrample
    5 pari čarapica
    2 kapice
    3 dekice
    4 podbratka

Jel se vama to čini malo? Ili je robica tako minijaturna da imam dojam da je malo a nije 🤣

https://ibb.co/ZGmgZzf

Imaš i više nego dovoljno..ali ce ti 62 biti dosta veliko za pocetak...pod uvjetom da rodiš "prosječnu" bebu...
    Moja curka imala 3500 g i 50 duga (dakle prosjek - ono najnormalnije) ..i u 56 je plivala...a ja imala svega par komada 50 pa smo išle dokupiti...
    No, brzo će ti dorasti... To je moje iskustvo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.