Jutrooo
Katja i TiNa bravo za super pregled i već sada velike bebice 🥰
Tonka neka i tvoj današnji pregled bude dobar 🤞
Tani ako se ne varam, danas sa dragim ideš vidjeti malca pa sretno da lijepo surađuje 😁 😊
Kako me je Lovely rasplakala jučer tako me je MarijanaMartin nasmijala sa 💩🙈🤭
-
Ostale 🤰 želim vam što manje bolova, zatezanja, briga itd 🥰

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Nooha i ja sam za proslu bebu pripremila 56-62 i kada se rodio isla sam kupiti 50 barem 3 bodica. Bio je standardna beba, bas po P.S.-u - 51cm i 3.6kg tako nesta. I plivao je u 56… E sad, ja imam ptsp od prevelike robe jer me citav zivot mater oblacila u preveliko.. Tako je nekad bilo. Za rodjendan dobis hlace koje nosis barem 3 sezone. Prvu su ti prevelike, drugu malo bolje, tek trecu su okej. I onda nisam mogla gledat da bebo pliva u prevelikom 🙈
Ali mojim frendicama to nije smetalo, bebe su biile u podfrknutom i prevelikom.. Tako da ovisi od bebe, od mame.. I tak. Lako se dokupi, sada barem ima online dostava.. A i ono kad te frendica pita kaj ti treba, samo frknes link 😎😂
Tina za pregled ❤
Ma da...i mene smeta kad je sve puno preveliko...daleko od toga da beba brzo preraste to, ali to je tako...tek mi je 74 nosila duže... Ovo smo sve mijenjali nakon mjesec dva...
Nama se čak desilo da nam je 62 doslovno preskočila..
To je bio period kad je doslovno u mjesec dana narasla 6 cm...jer bebe čas potegnu u širinu, čak u visinu...znam da sam sve promijenila u 62 i za tri tjedna sve malo bilo...ali je onda u 74 bila cca 6 mjeseci...
No to je sve vrlo individualno od bebe do bebe...ne mozes to znati unaprijed...
Zato sam si sad pripremila nesto malo 50, najvise 56 i nešto malo 62
..s tim sam pokrita prva tri mjeseca, a onda poslije opremamo prema potrebi...
I da, računajte da će svatko tko će doći pogledati bebicu donijeti nešto od robe ... Tako da uskoro necete znati kamo sa svime...
Nama se bas dobro potrefilo gotovo svi nosili 74 i 80 tako da smo od tih brojeva gotovo sve dobili...
Uglavnom mislim da oko odjece treba biti najmanja frka...buduci da je stvarno dostupna...
Jedino kad je bilo onaj lockdown...bodice i carapice naci ni za ludilo...znam da sam 3x na dan gledala hm web pa kad se konacno stvorilo brzo narucila jer opet nestalo u sat vremena...no ne vjerujem da ce vise biti takvih problema...
Nooha, kako si ti? Ako se dobro sjećam tebi je rečeno da moraš mirovati? Imaš li sada nekad opet pregled?
Da,da...s obzirom da puno pišem u zadnje vrijeme vidi se da mirujem 🙈🤣🙈
Ozbiljno sam shvatila opomenu "otvorena za prst"... Evo drugi pon imam kontrolu pa cemo vidjeti...za sad nema nikakvih naznaka da nebi izdrzala do onda - i to mi je vec super jer je prvi cilj od 32 postignut (no da se ne poveselim prerano 😱🙈 danas sam 31 +3)...
Nadam se da je mirovanje pomoglo i da je i dalje samo za prst...ako se povecalo usprkos mirovanju onda bi trebalo vidjeti da li neki vanjski uzrok to izaziva (bakterija ili nesto)...
Uglavnom kako imam kontrole svaka 3 tjedna..u glavi sam si posložila da moram izdrzati dvije runde po 3 tjedna...
Prva je iduci ponedjeljak...onda jos jedna takva i ja presretna...iza toga kako bude...
Posvudusa ja se slazem s Nooha .. i moji su sa 3590 i 3630 plivali u 56
62 su nosili tek za 2mj
Marijana hahahhaha bas si me nasmijala🤣🤣ja to sa svojima cesto dozivim,N je danas letio s bajsom preko grabe u i ravno na granje u šumu🙈🙈
Tinaa cestitke na pregledicu♥️
Frida dobro nam dosla,napisi datum pregleda i poroda da te dodam na listu🥰
Hvalaaa 😊😊 kojeg pregleda? Oprosti mom trudnickom mozgu, nemam pojma 🙈 u bolnicu jos ne idem.. datum poroda je po prognozi 11.4., ali smo se sin i ja dogovorili da dolazi 12og 😂
Pregleda kojeg imas kod ginekologa,opcenito kad si narucena za pregled 🥰

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tonka sretnooo danas na pregledu 🥰
Nooha jel se ustajes bas ono samo na wc ili ? 🙈🙈

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro, danas sam super. Bez bolova i kontrakcija.
Sinoc popila normabela negdje oko 23, onda sam si isla nesto prije ponoci napunit kadu s vodom, oprala si kosu, izdepilirala, skockala se, najela🙈 Tocno sam mislila da me nece pustit, ali smirilo se. Tako da sam zaspala negdje prije 1 i do 9 ujutro.

Posvudusa, meni se to čini taman.. Ma na kraju krajeva ako zafali lako ti netko skokne još kupiti. Ja sam kupila nešto 50 i 56 brojeva.. A 62 i veće sam nasljedila sve. Isto sam u strahu da nije malo toga, ali valjda je to normalno 🙈 a opet maloprije sam preslagivala nešto pa mi je žao što će neku robicu obući smao par puta i prerasti… A mene strah da nije malo 😂
Sutra imate 20% popusta na sve u Magic Baby pa eto da znate
❤️
Hvala
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Daaa, u bome danas bio posten minus. Hvala svima za pregled koje ste napisale. Svima koji su danas na redu pisite, cekam, sretno i samo smireno i polako. 👌👌🎊
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Tonka sretnooo danas na pregledu 🥰
Nooha jel se ustajes bas ono samo na wc ili ? 🙈🙈
Ustajem i za obroke da mi ne nose na kat -nekako mislim da mogu...wc...dio dana se malo podignem u poluležeće i to je uglavnom to ... Kosu perem svaka 4 dana, između tusiranje...(na prošlom mirovanju mi rekli samo jednom tjedno 😭) ... Jutarnju kavu popijem u fotelji - nekako se osjećam tako bolje. Evo takav je nekakav raspored...
Uglavnom 80 % dana preležim.
Zato sad čekam kontrolu da vidim...ako miruje stanje znači da mogu tako...ako je napredovalo onda ću još ta 3 tjedna nekako i to izbaciti pa pripaziti i još malo više...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji