I da, računajte da će svatko tko će doći pogledati bebicu donijeti nešto od robe ... Tako da uskoro necete znati kamo sa svime...
Nama se bas dobro potrefilo gotovo svi nosili 74 i 80 tako da smo od tih brojeva gotovo sve dobili...
Uglavnom mislim da oko odjece treba biti najmanja frka...buduci da je stvarno dostupna...
Jedino kad je bilo onaj lockdown...bodice i carapice naci ni za ludilo...znam da sam 3x na dan gledala hm web pa kad se konacno stvorilo brzo narucila jer opet nestalo u sat vremena...no ne vjerujem da ce vise biti takvih problema...
Nooha, kako si ti? Ako se dobro sjećam tebi je rečeno da moraš mirovati? Imaš li sada nekad opet pregled?
Da,da...s obzirom da puno pišem u zadnje vrijeme vidi se da mirujem 🙈🤣🙈
Ozbiljno sam shvatila opomenu "otvorena za prst"... Evo drugi pon imam kontrolu pa cemo vidjeti...za sad nema nikakvih naznaka da nebi izdrzala do onda - i to mi je vec super jer je prvi cilj od 32 postignut (no da se ne poveselim prerano 😱🙈 danas sam 31 +3)...
Nadam se da je mirovanje pomoglo i da je i dalje samo za prst...ako se povecalo usprkos mirovanju onda bi trebalo vidjeti da li neki vanjski uzrok to izaziva (bakterija ili nesto)...
Uglavnom kako imam kontrole svaka 3 tjedna..u glavi sam si posložila da moram izdrzati dvije runde po 3 tjedna...
Prva je iduci ponedjeljak...onda jos jedna takva i ja presretna...iza toga kako bude...
Posvudusa ja se slazem s Nooha .. i moji su sa 3590 i 3630 plivali u 56
62 su nosili tek za 2mj
Marijana hahahhaha bas si me nasmijala🤣🤣ja to sa svojima cesto dozivim,N je danas letio s bajsom preko grabe u i ravno na granje u šumu🙈🙈
Tinaa cestitke na pregledicu♥️
Frida dobro nam dosla,napisi datum pregleda i poroda da te dodam na listu🥰
Hvalaaa 😊😊 kojeg pregleda? Oprosti mom trudnickom mozgu, nemam pojma 🙈 u bolnicu jos ne idem.. datum poroda je po prognozi 11.4., ali smo se sin i ja dogovorili da dolazi 12og 😂
Pregleda kojeg imas kod ginekologa,opcenito kad si narucena za pregled 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tonka sretnooo danas na pregledu 🥰
Nooha jel se ustajes bas ono samo na wc ili ? 🙈🙈
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro, danas sam super. Bez bolova i kontrakcija.
Sinoc popila normabela negdje oko 23, onda sam si isla nesto prije ponoci napunit kadu s vodom, oprala si kosu, izdepilirala, skockala se, najela🙈 Tocno sam mislila da me nece pustit, ali smirilo se. Tako da sam zaspala negdje prije 1 i do 9 ujutro.
Posvudusa, meni se to čini taman.. Ma na kraju krajeva ako zafali lako ti netko skokne još kupiti. Ja sam kupila nešto 50 i 56 brojeva.. A 62 i veće sam nasljedila sve. Isto sam u strahu da nije malo toga, ali valjda je to normalno 🙈 a opet maloprije sam preslagivala nešto pa mi je žao što će neku robicu obući smao par puta i prerasti… A mene strah da nije malo 😂
Sutra imate 20% popusta na sve u Magic Baby pa eto da znate
❤️
Hvala
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Daaa, u bome danas bio posten minus. Hvala svima za pregled koje ste napisale. Svima koji su danas na redu pisite, cekam, sretno i samo smireno i polako. 👌👌🎊
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Tonka sretnooo danas na pregledu 🥰
Nooha jel se ustajes bas ono samo na wc ili ? 🙈🙈
Ustajem i za obroke da mi ne nose na kat -nekako mislim da mogu...wc...dio dana se malo podignem u poluležeće i to je uglavnom to ... Kosu perem svaka 4 dana, između tusiranje...(na prošlom mirovanju mi rekli samo jednom tjedno 😭) ... Jutarnju kavu popijem u fotelji - nekako se osjećam tako bolje. Evo takav je nekakav raspored...
Uglavnom 80 % dana preležim.
Zato sad čekam kontrolu da vidim...ako miruje stanje znači da mogu tako...ako je napredovalo onda ću još ta 3 tjedna nekako i to izbaciti pa pripaziti i još malo više...
Nadam se samo da me neće ostaviti u bolnici barem još jednu kontrolu, doma je ipak lakše...Prije prođe...
Curka je ujutro u vrtiću, od 14 kad dolazi doma nam je već tata doma tako da smo popodneva uglavnom svi skupa u sobi..razgovaramo, igramo se koliko mogu iz kreveta, ona mazi trbuh...igra se sa stvarima koje smo pripremili za bebu - to ju jako veseli. Tako da mislim da nije zakinuta za ništa extra. Taman je zima pa ni inace nebi mogli nešto van... Tako da ćemo izdržati svi skupa...
Sreća na baki i kuhanju...a poslove oko čišćenja i veša preuzeo muž...i to je to...
Nooha ❤
I js imam tako neki plan.. Izdrzati do 32tt za pocetak.. Eto, okrece se 29.tjedan pa sve nekako imam vjere...
Opet, lada me strefe bolovi kao jucer onda me frka uhvati 🙈
Budemo mi to 😀🍭❤
Sortiraj odgovore
Najstariji