Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    seka_Frida
    24. Siječanj 2022. 08:41

Dobro vam ovo prekrasno jutro prekrasne i snazne zene 
    Dozvolite mi da se pridruzim drustvu proljetnih beba sa svojim sinicem koji stize 12.4., dan nakon termina, tako smo se dogovorili da imamo iste brojke u datumu  hahaha 
    Kako se drzite buduce i sadasnje mamice?
    Meni je cijela trudnoca ugodna i lagana uz povremeni nalet nekontroliranih emocija, ali ok, izbacim to iz sebe, poslije mi bude smijesno da mogu dramit kao tinejdjerka 
    Trudna sam prvi put, danas 29 tjedana, sve mi je od samog pocetka apstraktno i nezamislivo, osjećam pokrete u sebi i ponekad stvarno ne mogu vjerovat da je to zivo bice u meni.. cudesna je ta draga Majka Priroda.. nadam se da cu i ja biti takva 
    Sto se poroda tice, voljela bih izbjeci strah, nervozu koje zene opisuju, ubrzanost procedure zbog logisticke potrebe..pozitivna iskustva citam o Merkuru, zato sto njih i trazim jer nekako osjecam u sebi da tamo pripadam..buduci da ne mogu roditi kod kuce. Mislim, mogu, ako platim primalju iz Slovenije..zao mi je sto to prije nisam znala pa bih stedila novac za takav porod. Da se razumijemo, ne tezim radjanju u vodi ili nekim specijalnim uvjetima, voljela bih humano ophodjenje i ugodnu tranziciju iz svijeta na svijet za svoje dijete. To je sve. Znam da se to podrazumijeva, ali da je to nazalost danas na mnogim mjestima nedostupno i samo plod maste. Ja sam jako mastovita i optimisticna tako da nastavljam dalje 
    Moja jedina poteskoca je bol u doljnjem dijelu ledja (odradjeno 10 tretmana vjezbe + struja) koja mi smeta pri lezanju tako da mi je vec zbog toga nezamislivo roditi u pozi na stolu s rasirenim nogama.. Zovite me ludom, ali ja bi da ona draga Majka odozgo odradi svoje i uz pomoc sestre Sile Teze izvuce dijete van. Nekako je to logicno, ipak smo sisavci, a oni radjaju uz pomoc te tetice 🤭
    Jel sad dodjem do djela gdje spominjem dragog i briznog supruga?  imam jednog takvog, malo mi se cini pogubljen i ne bi mi priznao da ga nesto muci jer mu je netko rekao da mora bit snazan i alfa.. kako ste vi pomogle svom suprugu oko prve trudnoce?  meni je to smijesno jer se nekad on ponasa kao trudnica i vise pricam s njim o tome kak ce njemu bit nego kak je meni. 
    Hvala na citanju, na druzenju, na buducim odgovorima.. 🌹

seka_Frida
    24. Siječanj 2022. 08:47

Zaboravila sam pitati, ima li koja od vas iskustvo s komentarima na debljinu? Prije trudnoce imala sam 49,5kg, sad sam na 59,5 (29tt) i na zadnjem pregledu mi je ginic uputio prijekorni pogled ispod maske i obrva jer sam dobila previse kila na svoju visinu (165)?!?! Jesam luda pa mislim da sam ok ili fakat "debela"? 

anchika
    24. Siječanj 2022. 08:51

Sretno na pregledima danas😁
    Evakb tako je i moj nakon glukoze podivljao, trbuh mi je samo mijenjao oblike😂
    Snovi svaku noc imam dogodovstine i avanture😅
    Anchy super da korona dobro prolazi😀

anchika
    24. Siječanj 2022. 08:53

Dobrodosla sekafrida😀 meni gin isto svaki put komentira dobivenu kilazu, do sad me hvalila a buduci da sam od zadnjeg pregleda dosta dobila, vidjet cemo sto ce sad rec. Dobro je dok gin komentira, komentiraju i svi ostali🤣 jedno od najiritantnijih pitanja mi je kolko si dobila?

bebo
    24. Siječanj 2022. 09:17

Frida dobrodosla! 
    Slicno sam gradjena kao ti, i slicno sam kg dobila. Nije ništa komentirao.. Medjutim, meni je tesko s tim kilama. U prsloj sam trudnoci s toliko dobivemih isla roditi i bila sam full pokretna do kraja... 
    Sretno!

elle 🙋‍♀️
    24. Siječanj 2022. 09:21

Dobro jutro cure 🌨
    Sretno danas sa pregledima 🤗
    Bebo i kak si zadovoljna s ovom stokke? Mi ju imamo ali mi se nekak čini mala🤷‍♀️
    Boobamara kod mene je ista stvar sa snovima,nisu noćne more ali baš znaju biti neobični.😆 
    Žao mi je radi temp.,nadam se da nije covid 😷🤞
    EvaKb baš si me nasmijala sa ovim studentskim danima 🤣 ma biti će to dobar nalaz,svakako sretno 🤞🙂
    Anchy_23 drago mi je da je bolje, nadam se da te neće mučiti kašalj 🥰
    seka_Frida dobro nam došla 🥳 za kilažu je meni moj jednom objašnjavao da je za cijelu trudnoću optimalno 12kg ali osobno se ne bih složila, sve je to individualno i dok se bebica dobro razvija mislim da ne bi kile trebale biti toliko bitne da se dižu obrve 🤣

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Ema:)
    24. Siječanj 2022. 09:43

Jel ima neka problema s bolovima u preponama i dolje nisko u stomaku? Dok sjedim uglavnom ne boli, ali čim hodam krene, to mi je zadnjih tjedan dana, mislila sam prvo da sam previše šetala u prošlu nedjelju pa da je zbog toga, ali evo nikako da prođe cijeli tjedan 😔
    Ne znam jel moguće ako je beba nisko da me zbog toga boli?

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

Omerta
    24. Siječanj 2022. 09:48

Tani1984

Cure jel vas muče ružni snovi? Mene zadnje dane baš proganjaju.. I onda još sinoć sanjam da se bojim malog primiti u ruke da mu nešto ne bude kad je toliko sićušan 🤦‍♀️ sve više me neki strah i razmišljanja muče, hoćemo li uspiti do kraja i sl… :(

O da, hoće to.. I vezano i nevezano za trudnoću.. U provoj trudnoći sam sanjala da sam rodila i nemam mlijeka, dijete gladno.. Valjda kako imam male cice pa sam mislila kako ću ja dojiti, ali to stvarno nema nikakve veze.. Bitne su te žlijezde unutra, a ne koliko masnog tkiva ih okružuje. Onda noćas jedan san nevezan za trudnoću.. Da sam otišla na neki pregled i tamo mr praktički protiv moje volje cijepilo Pfizerom.. A ja se nisam snašla da im kažem da sam nedavno preboljela koronu, pa sam sva u brizi bila što ako bude imala neke nuspojave i sl. I još na mjestu uboda se napravio neki gnojni mjehur, fuj. Baš sam jedva čekala da se probudim. Znala sam sanjati i da me partner vara, a ja sa trbuhom do zuba ga pratim okolo naokolo i sva jadna nikakva.. Svašta. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

bebo
    24. Siječanj 2022. 09:54

Stucanje mi bude dolje u pipi, kao da sekundar odbrojava... Je li to to?
    Beba jenzadnjenbila na glavu okrenuta...
    Kako vi osketite stucanje?

Tejuska♡
    24. Siječanj 2022. 10:04

Ema:)

Jel ima neka problema s bolovima u preponama i dolje nisko u stomaku? Dok sjedim uglavnom ne boli, ali čim hodam krene, to mi je zadnjih tjedan dana, mislila sam prvo da sam previše šetala u prošlu nedjelju pa da je zbog toga, ali evo nikako da prođe cijeli tjedan 😔
    Ne znam jel moguće ako je beba nisko da me zbog toga boli?

Da,zadnjih 2tj.bas uzasno.🥲
    Imam osjecaj da mi netko dolje reže trbuh 🤔 Jel i ti tako? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.