Sretno tko danas ima pregled 😊 I čestitam svima na jučerašnjim dobrim pregledima 🥰
-
Ja sam jutros obavila vađenje krvi za kks i dala urin, a sada u 10h idem na treće vađenje krvi za Ogtt 😒
Dobila sam vodu sa šećerom u plastičnoj posudi (mjerici) sa kakvom doma grabim prašak za veš 🙈😂😂 odmah mi nije bilo dobro 🤭🤣
Ahahahha.. ja ne vjerujem što oni rade po tim našim ustanovama.. moramo se smijati da ne bi plakali🙈🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure sretno danas na pregledima 🤗
Elle bas mi je drago za šećer, bravo 🤗💪🏻
Ja jedva čekam ponedjeljak da odem na pregled, inače se ne brinem, ali sad nakon ove korone stalno su mi neke crne misli po glavi… zadnji put sam bila 3.12.
Demi stres je ova trudnoća, pogotovo kad prodjes sve to sto si ti prošla, razumijem da se ne možeš opustiti i uživati. Nadam se da ćeš dobiti dobre rezultate pa da te i to dodatno umiri ❤️
Za pregled te apsolutno razumijem, još sam do jučer bila koliko toliko smirena jer je curka baš aktivna bila kroz covid i još uvijek je. 🥰 I onda kad je tu jučer počela priča o mogućoj poveznici covida i oštećene posteljice mi se stvorila nervoza i panika. Jedva čekam sutra da mi ginekolog potvrdi da je to samo u mojoj glavi kao i inače 🤞😊
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Arsancres i Sunašce hvala na malo boljem objašnjenju. Uopće mi nije spominjala te stupnjeve zrelosti posteljice, a ja točno 32 tjedna 🥴
Demi bome me isprepadala, ali bitno mi je da on odgovara mjerama i da mi to provjerimo sve za svaki slučaj
Mame koje ste u Njemačkoj, jel netko od vas možda u Munchenu? Zanima me zbog bolnice, ima ih hrpa, iako mislim da ću u najbližu, ali treba to valjda prije odabrati… 🙄 Bas ću pitati doktoricu u ponedjeljak.
Elle pa tako i ja citam pa svasta pomislim… i da se previše umirila, pa sad ta posteljica, pa kako kašljem stalno mi mjehur curi, onda se pitam jel to plodna voda…
Posvudusa slobodno je stavi kod sebe u krevet, tako će vam biti najljepše 😍 Ako se bojiš improviziraj neko gnijezdo😊
Boobamara bas lijepo, volim Ulm 😍 Često kažem muzu da smo se trebali tamo preseliti, dovoljno velik i dovoljno mali, a prekrasan 😍 Na početku smo bili tamo u blizini, moja mala je rodjena u Ehingenu.
I ja sam čitala da taj čaj olakšava porod 😊 Ali nisam pila, sad mi je jos rano…
Posvudušo ja imam kolica koja imaju još stalak neki sa skrivenim kotačićima na koji možeš montirati sve dijelove kolica pa i košaru, jel, ja sam znala taj stalak staviti isto pored kutne ili pored kreveta sigurno prvih mjesec - dva, doduše za dnevne neke spavance, ovako sam u krevet stavila malu jako brzo, ali mislim da ti je to puno bolja opcija nego krevetić koji ćeš 3 puta seljakat 😅 izgledalo je tipa ko oni close to me krevetići, puno je to zgodnije i praktičnije, a bebe su ionako do 2-3mjeseca inertne u smislu da se ne može ona sad prevrnit iz te košare taman da ju ostaviš par sati da spava uz vas.
Em će ti manje mjesta zauzeti, em je praktično.
Mi smo krevetić kupljen za prvu curu prodali brzo🙈 i s ovom bebom ćemo prakticirati co-sleeping, kupili smo samo veći bračni krevet da svi 4 stanemo, ali isto mislim opet koristiti košaru na tom stalku jer garant neće mala spavat satima uopće, gdje god spavala, a ovak si barem mogu olakšati opet. Te su košare i tak ravne ko beton jbt pa i po pitanju preporuka u smislu s te anatomske strane nemaš brige. Imaju one neke male madrace, bar moja ima, al to je ono spužva neka, ništa što bi bebi štetilo.
Olakšaj si ženo 😁🥰
Boobamara ja ga nisam pila, al psr mojih frendica je, ne znam jel pomaže, ali znam da je okus užas 😅 ja sam radila masažu međice tj. muž mi je s onim weledinim uljem, ali meni je to bilo horor bolno, kao svakih ne znam koliko moraš pojačavati vrijeme, a ja ostala na startnom haha, meni je to baš užas bolno bilo. Daleko od tog da porod nije, ali ne bih baš rekla da sam si neš pomogla, možda i jesam 🤷♀️ ja sam kupila i onaj Dianatal gel, sad opet ne bi.. Mislim da ću uspjet rodit bez ikakvih tih kerefeka pa šta bude haha
Posvudusa ja imala krevetic pa svejedno ni dana provedenog u njemu nemaju. Oboje spavali sa nama u krevetu od prvog dana. Preko dana u kolicima.
Olaksaj si, slobodno neka spava u kosari ili sa vama. I ja sam kao mala spavala u kosari i mama me non stop vozala nocu, doslovno trag kraj kreveta je bio od kotaca🤣
Boobamara ja ga nisam pila, ali sam pojela tone ananasa🤣🙈
Masazu medice je meni radila babica prije poroda, nist me to nije boljelo, i doma smo to prakticirali bas cesto, i nisam popucala niti rezana, sad u trecoj trudnoci smo to malo i zanemarili. Al sva sam razmontirana od prva dva poroda jos, kratko vrijeme je proslo pa se opet nadam express porodu.
Vir vs pelzy ulosci. Evo jedna recenzija. Pelzy su u muller 30 komada 25 kn, dok je chicco 30 komada 70-80kn
https://ibb.co/3MphbfX
Vir je vata u mrezici, dok je pelzy onako nabijen ulozak. Oboje imaju zastitni film odozdola, a recimo chicco je 3 puta skuplji a nemaju taj zastitni film i hocu promocit.
E sad, kazu da se vir, tj. virovi koncici lijepe za ranu ako ste sivani, tu nemam iskustva jer nisam ni jednom popucala niti sivana.
Pelzy su mekani i ogromni i dovoljan je jedan, dok se vir stavljaju po dva.
Čestitam na super pregledima 🥳
Info cure! pisalo se ovdje o spavaćicama pa je spomenut buks. Našla sam na fejsu takve slične, a puno jeftinije (65 kn kratki rukav) 😊 zovu se svijet trudnica 😀 mislim da ću ja par od tamo naručiti
Hvala na savjetu... Stvarno vecina njih ima iste modele po vrlo različitim cijenama.
Evo ja naručila, stižu za dan dva pa javim kakve su...ali vjerujem da će za dva korištenja biti sasvim ok!
Sortiraj odgovore
Najstariji