Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mak18
    18. Siječanj 2022. 20:42

Hvala cure već mi je lakše ❤️
    MarijanaMartin  kod mene u školi djeca imaju sve više izražene simptome korone i teže im prolazi tako da mislim da je dobro što će se malena cijepit. Ja ću se bome isto prvom prilikom 😂

Omerta
    18. Siječanj 2022. 21:24

Amelie

Omerta a zasto tek za mjesec dana? Da nije to malo dugo.. ne znam:/ Čudni su mi ti tvoji nalazi skroz.. ja bi to opet ponovila makar privatno.

A ne znam.. 🤷‍♀️ Već sam guglala i izbacilo mi svašta od hipoglikemije, inzulinske rezistencije i kojekakvih drugih boleština.. Mislila sam da ću dobiti kakvu konkretniju preporuku i mišljenje od ginekologa, al njega očito ne zabrinjavaju te niže vrijednosti nego bi samo da ponovim ovu prvu. 
    Mogla bj ja to i ranije na svoju ruku, barem taj jutarnji, ali to mi neće ništa novo pokazati.. Trebalo bi možda ispočetka ogtt, ali onda baš bez mrdanja ikud.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Amelie
    18. Siječanj 2022. 21:30

Omerta

Amelie

Omerta a zasto tek za mjesec dana? Da nije to malo dugo.. ne znam:/ Čudni su mi ti tvoji nalazi skroz.. ja bi to opet ponovila makar privatno.

A ne znam.. 🤷‍♀️ Već sam guglala i izbacilo mi svašta od hipoglikemije, inzulinske rezistencije i kojekakvih drugih boleština.. Mislila sam da ću dobiti kakvu konkretniju preporuku i mišljenje od ginekologa, al njega očito ne zabrinjavaju te niže vrijednosti nego bi samo da ponovim ovu prvu.
    Mogla bj ja to i ranije na svoju ruku, barem taj jutarnji, ali to mi neće ništa novo pokazati.. Trebalo bi možda ispočetka ogtt, ali onda baš bez mrdanja ikud.

Da i ja bih na tvom mjestu ponovila cijeli OGTT. Jer ne znam što će on to zaključiti samo iz prvog nalaza, ali dobro. Nadam se da bude ok. I da, bolje odsjedi tamo.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Fastazia
    18. Siječanj 2022. 21:30

Pozdrav svima, preskočila sam nekih 200 stranica😑
    Jučer je bio pregled, sve je super, beba je jako aktivna. Imamo građevinske radove, izolaciju tri puta zbog vrtića, bolesti..... Sada samo malo na preskok  čitala, čestitam svima na odličnim pregledima. 
    Nisam skužila gdje je grupa na fb.
    Idući pregled 18.2.

👩‍🦰36 god.
    💖 2015.
    👼 2020.
    + 7.9.2021.

elle 🙋‍♀️
    18. Siječanj 2022. 21:49

Pau18 dobro je da se beba razvija kako treba a ovo za posteljicu budeš sve vidjela nakon dodatnih pretraga, držim fige da bude dobro 🤞💕i svaka čast za odluku da ne googlaš 👍
    Tani1984 i Fastazia čestitam na dobrim pregledima❤
    Omerta baš mi je čudno da nije išao to malo dublje istražiti, možda da radi svog mira ponoviš ili se raspitaš za drugo mišljenje, za svaki slučaj.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

bebo
    18. Siječanj 2022. 22:03

Coksa i Marina, niste jedine popisanke 🙊
    Ja pitala svog ina prije mjesec, dva sta je to mokro,n curi li mi plodna voda.. A on meni da nemere plodna voda "curkat" - ili fljosne ili nikaj 😂😂 Upisala si se, veli on meni 🙊🙊
    Ja danas vanredno otisla u bolnicu na pregled. Vidjela malisu, srce mi je na mjestu 💙 Ali uloziva sam za cijelu jagodicu, na zadnjoj kontroli je bilo za vrsak prsta.. I sad me panika oprala.. Moram raditi briseve kks urin.. Da ne bi bila upala neka. Kakve ste vi s ulozovosti? U 27tt ne bih uopce trebala biti uloziva.. 😭

Amelie
    18. Siječanj 2022. 22:04

I da, još jedna info koju sam saznala danas.. žene koje rade u javnim službama imaju pravo na isplatu financijske pomoći ukoliko su na bolovanju dužem od 3 mjeseca (komplikacije npr) i isto tako isplata pomoći ide i nakon rođenja djeteta.. Ne znam jel to ovisi od ustanove do ustanove, ali vrijedi se raspitati. Cifra je oko 3.000kn.

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    18. Siječanj 2022. 22:06

bebo

Ja pitala svog ina prije mjesec, dva sta je to mokro,n curi li mi plodna voda.. A on meni da nemere plodna voda "curkat" - ili fljosne ili nikaj 😂😂 Upisala si se, veli on meni 🙊🙊
    Ja danas vanredno otisla u bolnicu na pregled. Vidjela malisu, srce mi je na mjestu 💙 Ali ulozivasam za cijelu jagodicu, na zadnjoj kontroli je bilo za vrsak prsta.. I sad me panika oprala.. Moram raditi briseve kks urin.. Da ne bi bila upala neka. Kakve ste vi s ulozovosti? U 27tt ne bih uopce trebala biti uloziva.. 😭

Kolko je to 1 cm? Mislim da nije to tak čudno i rijetko u tim tjednima. Možeš tako fino do poroda biti i još se sporo otvarati :D

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

CoKSa
    18. Siječanj 2022. 22:13

Fastazia

Pozdrav svima, preskočila sam nekih 200 stranica😑
    Jučer je bio pregled, sve je super, beba je jako aktivna. Imamo građevinske radove, izolaciju tri puta zbog vrtića, bolesti….. Sada samo malo na preskok čitala, čestitam svima na odličnim pregledima.
    Nisam skužila gdje je grupa na fb.
    Idući pregled 18.2.

https://www.facebook.com/groups/4428582623936648/?ref=share

bebo
    18. Siječanj 2022. 22:53

Amelie

bebo

Ja danas vanredno otisla u bolnicu na pregled. Vidjela malisu, srce mi je na mjestu 💙 Ali ulozivasam za cijelu jagodicu, na zadnjoj kontroli je bilo za vrsak prsta.. I sad me panika oprala.. Moram raditi briseve kks urin.. Da ne bi bila upala neka. Kakve ste vi s ulozovosti? U 27tt ne bih uopce trebala biti uloziva.. 😭

Kolko je to 1 cm? Mislim da nije to tak čudno i rijetko u tim tjednima. Možeš tako fino do poroda biti i još se sporo otvarati :D

Cijela jagodica prsta.. Oko 1cm?
    27.1. kontrolu privat pa cu ih molito da mi rade cervikometriju tj da vide stanje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.