Helena čestitam na trudnoći 🥰
A sto se tiče cijepljenja… znam kako ti je, i ja sam u Njemačkoj, mi ne možemo ni u javni prijevoz već dugo 😬 Ja sam se bojala cijepiti u trudnoći, ali ima puno mama koje jesu, i sve je dobro prošlo. Meni je i doktorica rekla da oni preporučuju cijepljenje, ali da je to svačija osobna odluka, da se ona ne bi miješala u to.
Uradi onako kako osjećaš da je najbolje za tebe i tvoju bebicu i sretno ❤️
Laku noć svima 🤗
Coksa i Marina, niste jedine popisanke 🙊
Ja pitala svog ina prije mjesec, dva sta je to mokro,n curi li mi plodna voda.. A on meni da nemere plodna voda "curkat" - ili fljosne ili nikaj 😂😂 Upisala si se, veli on meni 🙊🙊
Ja danas vanredno otisla u bolnicu na pregled. Vidjela malisu, srce mi je na mjestu 💙 Ali ulozivasam za cijelu jagodicu, na zadnjoj kontroli je bilo za vrsak prsta.. I sad me panika oprala.. Moram raditi briseve kks urin.. Da ne bi bila upala neka. Kakve ste vi s ulozovosti? U 27tt ne bih uopce trebala biti uloziva.. 😭
Kolko je to 1 cm? Mislim da nije to tak čudno i rijetko u tim tjednima. Možeš tako fino do poroda biti i još se sporo otvarati :D
Cijela jagodica prsta.. Oko 1cm?
27.1. kontrolu privat pa cu ih molito da mi rade cervikometriju tj da vide stanje…
Najpametnije napraviti cervikometriju da, pa će ti reći jel moraš mirovati ili sve normalno;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo mene nocne ptice.
Razmisljam sto bi sada jela🙈
Rekla si da ne jedete Čokolino a meni to najslađe ovako kasno🙈🤭
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Dubrovčanka našla fotke!! Jedvaaaa😂😂 Ali bas su lijepe i super da si frendicu ulovila.. stvarno je dovoljno tako par komada za lijepu uspomenu, ne da mi se da mi fotograf uzme za to par tisuća kuna 🙄🙄 Možda i ja smislim nešto;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Evo mene nocne ptice.
Ja ne jedem nista mlijecno, samo mlijeko u tragovima mogu.
A klinci nisu uopce ljubitelji tak neceg.
Evo mene nocne ptice.
Ja ne jedem nista mlijecno, samo mlijeko u tragovima mogu.
A klinci nisu uopce ljubitelji tak neceg.
Ja već dugo samo biljno mlijeko..;) Ništa ti onda na neku sendvu navali!;) Laku noć;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Cure super za dobre preglede ❤️ ove s manje dobrim vijestima, ne brinite se toliko 😇
Paul18
Pobjego mi post 😅
U biti, Paul18 ako se možeš iskontrolirati, nemoj guglati ništa, ja se slažem s ostalim curkama da je to baš glupo od dr. što ti je rekla to za oštećenja od korone, jer nema ona osobno dokaz za to, niti općenito, a niti na tvojoj posteljici. Baš kak je neka rekla, oštećenja će biti i bilo je, ali toliko je faktora koji mogu utjecati na to, doslovno ono i neke tablete koje su dozvoljene u trudnoći, koješta drugo. Ovako te bzvz plašiti s nečim uopće nije okej. Neovisno koliko je doktorica možda stvarno stručna, meni je to baš neprofesionalno tak donosit zaključke na temelju očito samo njenog mišljenja.
Meni ginekolog piše stupnjeve zrelosti posteljice od cca 30 tjedna na nalaz, sjećam se da je i u prvoj trudnoći tako bilo, a jedna curka tu s foruma je bila trudna par dana razlike od mene, ona bi znala pitati nas koje smo blizu šta piše na nalazu i sl, jer joj njen gin nije baš nešto rekao, onda je po prvi put skužila da netko neš i ima za posteljicu (ja) i pitala na idućem pregledu koje je zrelosti njezina posteljica, ispalo je da je bila zrelija tj. da je propadala, a imala je više do termina, isto je užasno uplašila, na kraju sve je bilo u najboljem redu, rodila je zdravu curicu i to 10ak dana iza mene, a imala je termin ranije, samo su pratili u bolnicu tu posteljicu zbog hranjivih tvari i sl.
To je bilo prije 3 godine kad korone nije bilo ni na mapi, pa eto, bilo je i tada propadanja posteljice i svega toga, nema to veze isključivo s koronom. Može biti neki skroz drugi razlog.
Bebo postoji i visoko prsnuće vodenjaka, ne nužno da on samo pukne i to je to, vjerojatno ti nije gin to htio reći da se ne brineš bzvz o curkanju plodne vode, jer nemoguće da on to ne zna 🙃 to je između ostalog jako opasno i često bebe pokupe neku infekciju, voda curka pomalo, ne klasično filmski.
Ali kod tebe je iscjedak ili mokraća, ne brigaj 😂 valjda sad nisam pobrkala da si ti pitala za plodnu i curkanje, neka je 🙈
Za uloživost ja isto mislim da ak je sve okej može to ostat tak još dugo, a da sve bude okej, samo se malo poprati, to su sad već veliki tjedni, sigurno uz mirovanje se da prevaliti do nekih sigurnih tjedana. Cervikometrija bi bila super, makar da ju negdje obaviš što prije zbog svog mira. Al bit će sve ok ❤️
Jutro💞
Sretno današnjim pregledima 🍀
Amelie tnx na info 😁 meni će isto propasti godišnji iz 2021 al nema veze 😅
Sunašce super da ta krvarenja nisu povezana ☺️
Tani bravo za super pregled i velikog bebana 😍eto i muža brzo 😀
Fastazia super za pregledić 😍
Bebo nemoj paničariti jer da je baš strašno stavili bi te na strogo mirovanje. Sve će bit ok💪🙏
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji