Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    25. Siječanj 2022. 09:57

Tonka sretnooo danas na pregledu 🥰
    Nooha jel se ustajes bas ono samo na wc ili ? 🙈🙈

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

CoKSa
    25. Siječanj 2022. 10:01

Jutro, danas sam super. Bez bolova i kontrakcija.
    Sinoc popila normabela negdje oko 23, onda sam si isla nesto prije ponoci napunit kadu s vodom, oprala si kosu, izdepilirala, skockala se, najela🙈 Tocno sam mislila da me nece pustit, ali smirilo se. Tako da sam zaspala negdje prije 1 i do 9 ujutro. 

TiNa
    25. Siječanj 2022. 10:04

Bambolina

Posvudusa, meni se to čini taman.. Ma na kraju krajeva ako zafali lako ti netko skokne još kupiti. Ja sam kupila nešto 50 i 56 brojeva.. A 62 i veće sam nasljedila sve. Isto sam u strahu da nije malo toga, ali valjda je to normalno 🙈 a opet maloprije sam preslagivala nešto pa mi je žao što će neku robicu obući smao par puta i prerasti… A mene strah da nije malo 😂
    Sutra imate 20% popusta na sve u Magic Baby pa eto da znate

❤️
    Hvala 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    25. Siječanj 2022. 10:07

Daaa, u bome danas bio posten minus. Hvala svima za pregled koje ste napisale. Svima koji su danas na redu pisite, cekam, sretno i samo smireno i polako. 👌👌🎊

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Nooha
    25. Siječanj 2022. 10:20

Tejuska♡

Tonka sretnooo danas na pregledu 🥰
    Nooha jel se ustajes bas ono samo na wc ili ? 🙈🙈

Ustajem i za obroke da mi ne nose na kat -nekako mislim da mogu...wc...dio dana se malo podignem u poluležeće i to je uglavnom to ... Kosu perem svaka 4 dana, između tusiranje...(na prošlom mirovanju mi rekli samo jednom tjedno 😭) ... Jutarnju kavu popijem u fotelji - nekako se osjećam tako bolje. Evo takav je nekakav raspored...
    Uglavnom 80 % dana preležim.
    Zato sad čekam kontrolu da vidim...ako miruje stanje znači da mogu tako...ako je napredovalo onda ću još ta 3 tjedna nekako i to izbaciti pa pripaziti i još malo više...

• Nooha
    25. Siječanj 2022. 10:34

Nadam se samo da me neće ostaviti u bolnici barem još jednu kontrolu, doma je ipak lakše...Prije prođe...
    Curka je ujutro u vrtiću, od 14 kad dolazi doma nam je već tata doma tako da smo popodneva uglavnom svi skupa u sobi..razgovaramo, igramo se koliko mogu iz kreveta, ona mazi trbuh...igra se sa stvarima koje smo pripremili za bebu - to ju jako veseli. Tako da mislim da nije zakinuta za ništa extra. Taman je zima pa ni inace nebi mogli nešto van... Tako da ćemo izdržati svi skupa...
    Sreća na baki i kuhanju...a poslove oko čišćenja i veša preuzeo muž...i to je to... 

bebo
    25. Siječanj 2022. 10:34

Nooha
    I js imam tako neki plan.. Izdrzati do 32tt za pocetak.. Eto, okrece se 29.tjedan pa sve nekako imam vjere...
    Opet, lada me strefe bolovi kao jucer onda me frka uhvati 🙈 
    Budemo mi to 😀🍭❤

EvaKB
    25. Siječanj 2022. 11:34

Stigli mi nalazi ogtt, odmah poslala muzu poruku da me danas vodi na kebab.
    Vrijednosti su mi
    4.9 (<5.1)
    8.2 (<10.0)
    5.7 (<8.5)
    Sad umjesto da radim na poslu ja planiram sto cu staviti u kebab.

👩‍🦰38
    👨‍🦱41
    👶3
    06.08.2025. ➕
    Očekivani termin poroda 17.04.2026.

• MarijanaMartin
    25. Siječanj 2022. 11:35

Cure evo ja se javljam sa pregleda. Bila sam na uzimanju bris. Nekako mi je drugačije u siječanju. Mislila sam da će me širiti i uzimati onako skroz od "iza". Ma ona to samo malo promrljala i gotovo. Pogledala mi zatvorenost jer sam jučer nosila malu od 20kg. Kaže omekšano ali normalno za drugu trudnoću. Ultrazvuk kaže da je Buco poprečno i to glavom na mojoj jetri. Tako da i dalje stoji krivu. Rekla mi je da se što prijem naručim u bolnicu, da oni odluče što će samnom. Ah....🔪🍼

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

bebo
    25. Siječanj 2022. 11:40

Nosenje beba.
    Cure je li netko u tom djiru?
    Negdje je netko jednom stavio preporuku nosiljki i link na webshop gdje je sve bilo u 50% i sada ne mogu to naci 😞 Zvoni mi Tabita ali moguce da je i neko slicno ime.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI