Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nika_1610
    19. Siječanj 2022. 10:20

LucK,Puno ti hvala na odgovoru, cula sam razna iskustva i dobra i losa, zato pitam haha. Ja bi trebala ic kroz nekih 2 tjedna otprilike. Ne cini mi se ugodnim po opisu.😂

Nika_1610

Kakva su vasa iskustva sa ogtt testom?😂

Moje skroz OK. Radila ga prošli tjedan. Malo preslatko za popiti, ali mi je dala da na kraju ulijem još vode i promućkam jer je ostalo taloga. U pauzama između vađenja me pustili doma. Dan prije samo izbjegavala slatko i nisam jela iza 19h. Ujutro popila dosta vode 😊
    I kakvi su ti nalazi? Ne znam jesi već pisala..
    Jesi u blizini doma pa odšetala (kao ja) ili autom?
    Meni su u labu rekli da ne brinem da nije ta kratka šetnja (a ni mokrene koje je dopušteno) mogla toliko utjecati na niži nalaz u smislu da bi on inače bio visok.. Ali da se konzultiram sa gin ako je to ok ili bude trebalo nešto ponavljati.

Meni su bili 4.3, 6.6 pa 6.0
    U blizini sam doma, ali uzbrdo pa sam autom išla. Doslovno sam samo na kauču bila, nisam se ni presvlačila 😁
    držim ti fige da gin kaže da je ok

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

elle 🙋‍♀️
    19. Siječanj 2022. 10:29

Maya34

Sretno tko danas ima pregled 😊 I čestitam svima na jučerašnjim dobrim pregledima 🥰
    -
    Ja sam jutros obavila vađenje krvi za kks i dala urin, a sada u 10h idem na treće vađenje krvi za Ogtt 😒
    Dobila sam vodu sa šećerom u plastičnoj posudi (mjerici) sa kakvom doma grabim prašak za veš 🙈😂😂 odmah mi nije bilo dobro 🤭🤣

jao što se nasmijah ,n ovu posudicu za prašak 🤣🤣🤣 nek ti ona donese sreću za dobar ogtt. 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Nika_1610
    19. Siječanj 2022. 10:35

Elle

Dobar dan cure 🌞
    Tejuska čestitam na dvoznamenkastom broju 🥳
    Demi super pitanje za tepih, baš i mene zanima to 🤔
    Maya34 i Luckčestitke na odličnim pregledima 😊
    Katja drago mi je da ide na bolje 💕 a za kašalj sam se i ja pomirila da ćemo se družiti još neko vrijeme 😑 danas sam baš bila kod dr. i kaže da je sve ok a za kašalj sam uzela biljni sirup od trputca na njegovu preporuku.
    Nika1610 ogtt - toliko sam bila pod stresom kad sam ga išla raditi, na kraju izašla sva sretna jer nije tak strašno kak sam ja mislila da bude ali mi je na kraju ipak prisjeo jer je bio povišen🤣
    Katsy žao mi je radi covida i nek prođe što prije i što bezbolnije 🤞💕
    Amelie baš se i ja pitam šta je s tim komplikacijama, reko nisu bile jučer budu danas ali ni danas nisam dobila obavijest na egrađane da su uplatili. Uvijek nam ostaje sutra 🤭

Elle, 
    Mene isto bas nervoza pere jer ne znam kako ce to izgledati, hoce li nalaz biti dobar al vjerujem da nije tako strasno kako cujem od nekih makar kazem, iskustva svake od nas razlicita su.🤷🏽‍♀️🙂

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

elle 🙋‍♀️
    19. Siječanj 2022. 10:37

Dobila sam nalaz od guk profila danas i naravno sve super ali najbolje od svega je što ih više ne moram nositi 🥳
    Dijeta i dalje do poroda i onda 2 mjeseca nakon ponoviti ogtt.
    Još da sutra bude sve dobro na pregledu i častim se krafnom punjenom s pekmezom od marelice 🤣 sanjam ju već par dana 🙈

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    19. Siječanj 2022. 10:42

Nika_1610

Elle

Dobar dan cure 🌞
    Tejuska čestitam na dvoznamenkastom broju 🥳
    Demi super pitanje za tepih, baš i mene zanima to 🤔
    Maya34 i Luckčestitke na odličnim pregledima 😊
    Katja drago mi je da ide na bolje 💕 a za kašalj sam se i ja pomirila da ćemo se družiti još neko vrijeme 😑 danas sam baš bila kod dr. i kaže da je sve ok a za kašalj sam uzela biljni sirup od trputca na njegovu preporuku.
    Nika1610 ogtt - toliko sam bila pod stresom kad sam ga išla raditi, na kraju izašla sva sretna jer nije tak strašno kak sam ja mislila da bude ali mi je na kraju ipak prisjeo jer je bio povišen🤣
    Katsy žao mi je radi covida i nek prođe što prije i što bezbolnije 🤞💕
    Amelie baš se i ja pitam šta je s tim komplikacijama, reko nisu bile jučer budu danas ali ni danas nisam dobila obavijest na egrađane da su uplatili. Uvijek nam ostaje sutra 🤭

Elle,
    Mene isto bas nervoza pere jer ne znam kako ce to izgledati, hoce li nalaz biti dobar al vjerujem da nije tako strasno kako cujem od nekih makar kazem, iskustva svake od nas razlicita su.🤷🏽‍♀️🙂

Ma nije, ja sam dan danas uvjerena da mi je šećer skočio od stresa, toliko sam bila nervozna kako ću ja popiti to,pa kaj ako povratim,pa ak mi bude muka... Samo odi opušteno, čak i da ne bude dobar nalaz sve se da rješiti, mislim da ima gorih stvari od dijete i guk profila u životu ako baš i budeš imala povišeni šećer. Ali držim fige da nemaš 🤞

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    19. Siječanj 2022. 10:46

Magy107

Elle, čestitam. Ja sanjam neki kremasti kolac s pudingom od vanilije, ma može i puding od vanilije u zdjelici. A od slanoga - kiflice sa sirom

Hvala ti 💕 uuuu kifliceeee, dobar odabir. 😄

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

Demi30
    19. Siječanj 2022. 10:52

Sretno svima na pregledima danas 🤞 
    Pau18 žao mi je što si se isprepadala, znam kako je to. I mene prošli tjedan dr. iscimo s tom posteljicom, da mi je zadebljana na nekom mjestu, pa kao treba to sad malo pratit i pregled za 2 tjedna u bolnici da me pregleda vise doktora.  Odmah drugi dan sam otisla po drugo mišljenje i taj doktor nije nista vidio 🤷‍♀️ Slijedeći tjedan me čeka taj pregled u bolnici i nadam se da će mi i oni tamo potvrdit da nije ništa jer stalno mi je to nekako u podsvijesti. Ja sam još i guglala i samo mi je još gore bilo. Danas sam vadila koagulogram i d-dimere (na svoju ruku) jer sam isčačkala da se iz tog nalaza mogu vidjeti pokazatelji nekih zgrušavanja i zadebljanja tkiva u tijelu. Onda sam pročitala da bi svaka trudnica trebala jednom u tromjesečju raditi te nalaze, a naravno da nijedan doktor ne šalje na to baš tako lako. Sutra će mi bit gotovi nalazi, pa sam sad i zbog toga na iglama. Imam osjecaj da stalno cekam neke vijesti 🤷‍♀️🤦‍♀️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    19. Siječanj 2022. 11:00

Magy107

Elle, čestitam. Ja sanjam neki kremasti kolac s pudingom od vanilije, ma može i puding od vanilije u zdjelici. A od slanoga - kiflice sa sirom

Ja o kremšniti razmišljam već 10tak dana 😋🤤🤤🤤

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• _Katja_
    19. Siječanj 2022. 11:06

Cure sretno danas na pregledima 🤗
    Elle bas mi je drago za šećer, bravo 🤗💪🏻
    Ja jedva čekam ponedjeljak da odem na pregled, inače se ne brinem, ali sad nakon ove korone stalno su mi neke crne misli po glavi… zadnji put sam bila 3.12. 
    Demi stres je ova trudnoća, pogotovo kad prodjes sve to sto si ti prošla, razumijem da se ne možeš opustiti i uživati. Nadam se da ćeš dobiti dobre rezultate pa da te i to dodatno umiri ❤️

LucK
    19. Siječanj 2022. 11:15

Maya sretno s nalazima 🤞 posudica za prašak 😂😂
    Elle super za šećer. Možeš se počastiti 🍡 😁
    Demi držim fige za te nalaze 🍀😁
    E cure ja sam jučer skoro ukrala bodi dječji u Nami 😂😂 zapela sam bila za neku vješalicu i kad sam išla prema izlazu me muž upozorio da mi visi bodi na ruksaku 🤣

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.