Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    19. Siječanj 2022. 23:59

Bambolina

Arsancres

Ja upravo čekam dostavu kebaba 😂😂😂 a ručala sam 🙈🙈🙈

Hahaha ajme razbit ću te.. Taman da ću nam smlatit nešto za večeru, uđem na forum i prvo što vidim je ovaj tvoj post..
    Znači, živim u malom gradu i nemamo dostavu ni ljeti, a sad zimi nema restorana da radi.. Ali JA BI KEBAB 😂😂 sad ću prevrnuti sve da dođem do kebaba.. 3,2,1 zovem muža 😂

Jesi ga smazala? Ja probala neki novi, uf što je dobar bio 🙈🙈 nisam sto godina kebab jela, kao sve neću to u trudnoći, izbjegavam junk, ali brate već je vrijeme 😂😂😂
    Amelie ma probaj sve što misliš da ti može pomoći, ja sam eto tu masažu radila tj. muž, kupila Dianatal gel (3 ampule potrošila), nisam popucala i nisu me rezali, ali jednostavno ne mislim da je to zbog jednog il drugog nego eto da je tak ispalo. Jedino što bi sa sigurnošću rekla je da treba biti što više fizički aktivna doslovno do poroda, naravno ako je sve okej i ako se osjeća žena da joj ne predstavlja problem to. Znam da je mene na samom činu izgona babica doslovno, ali doslovno zalijevala parafinskim uljem, obzirom da nisam nikakav oblik ublažavanja boli imala, sve sam osjetila haha, žena me evo doslovno zalijevala s plastičnom bocom ko kad gledate one male kineze u kulinarskim emisijama kad u woku špricaju vodu, tak je ona moju pipicu 😂😂😂

CoKSa
    20. Siječanj 2022. 00:28

Ja neznam s kakvim uljem je mene babica zaljevala, ali isto tak kak i tebe, doslovno je tankala okolo, sebi ruke, mene, ja kad sam stisnula, mali je tako skliznuo, nisam ni svjesna bila da je izasao tako lako. 

LucK
    20. Siječanj 2022. 08:05

Elle i Hukica sretno danas 😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Maya34
    20. Siječanj 2022. 08:15

Jutrooo 🥰
    Elle i Hukica sretno na pregledu 🤞😊

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    20. Siječanj 2022. 08:36

Sunašce83

Coksajos tjedan i u terminu si😃🎉.

😲😲😲😲😲😲😲😲 O neee, krećemo. Pa daj Coksa malo se hvali. Što ima kod tebe tamo na kraju putovanja? Jesi krenula u TA? Da li gnjave puno? Kako to sad izgleda u vrijeme korone?

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

anchika
    20. Siječanj 2022. 08:37

Sretno na pregledima💕
    Ajme stvarno, coksa nam je u terminu skoro!

• MarijanaMartin
    20. Siječanj 2022. 08:42

Dubrovčanka

Sunašce baš i ja ti gledala Coksu 😁.
    A meni je moj Gyn rekao još tri pregleda i porod. Slijedeći pregled za sedam dana. I onda još dva. Auuuu🙈

Kod njega samo još tri ili općenito? Iz vlastitog iskustva ti mogu reći da to baš ne mora tako biti. Ja sam jedno 10 puta bila u TA. Ako imaš (ne)sreću da preneseš, pred kraj ideš svaki drugi pa i svaki dan na pregled. Užas, a meni bolnica na sat vremena vožnje. Nadam se da će me ovaj put to zaobić!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Maya34
    20. Siječanj 2022. 08:45

Dobila nalaz, sve je oke, a ogtt jedna stavka samo maaalo odskače 😒

4.8  < 5.1
    10.4  <10.0
    6.8  <8.5

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Ema:)
    20. Siječanj 2022. 09:22

Magy107

Ema, idem u Vukovar na to. Ja sam dobila dijabetes u trudnoci. Nisam ga prije imala. Ne dijeti sam od 12. tjedna kad je otkriven. Idem na kontrole i tako, borim se s time. Držim ga pod kontrolom. Već sam bila jednom na pregledu djetetovog srca i bilo je sve ok. Rekao je da moram na kontrolu kad napunimo 30 tjedana jer se onda točno vidi ima li kakvih posljedica na njegovo srce s obzirom na moj dijabetes.

Magy, žao mi je zbog dijabetesa i muke, ali super da je sve pod kontrolom, vjerujem da iščekuješ taj pregled.. brzo će to i držim fige da i tada kažu da nema nikakvih posljedica na bebinom srcu, sretno!! ☺️

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

• MarijanaMartin
    20. Siječanj 2022. 09:23

Dubrovčanka

MarijanaMartin ma znam al eto realno blizu smo😄. Kod njega sam od početka on je u TA. Ja nekako imam osjećaj da neću prenijeti. To je samo moja intuicija koja mi je i inače dobra. Pa baš me zanima jesam u krivu 🤣🤣🤣.

Lako je tako kad ti imaš super moći,haha 😜🤣🤪 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani