Jutrooo 🥰
Elle i Hukica sretno na pregledu 🤞😊
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Coksajos tjedan i u terminu si😃🎉.
😲😲😲😲😲😲😲😲 O neee, krećemo. Pa daj Coksa malo se hvali. Što ima kod tebe tamo na kraju putovanja? Jesi krenula u TA? Da li gnjave puno? Kako to sad izgleda u vrijeme korone?
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sunašce baš i ja ti gledala Coksu 😁.
A meni je moj Gyn rekao još tri pregleda i porod. Slijedeći pregled za sedam dana. I onda još dva. Auuuu🙈
Kod njega samo još tri ili općenito? Iz vlastitog iskustva ti mogu reći da to baš ne mora tako biti. Ja sam jedno 10 puta bila u TA. Ako imaš (ne)sreću da preneseš, pred kraj ideš svaki drugi pa i svaki dan na pregled. Užas, a meni bolnica na sat vremena vožnje. Nadam se da će me ovaj put to zaobić!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Dobila nalaz, sve je oke, a ogtt jedna stavka samo maaalo odskače 😒
4.8 < 5.1
10.4 <10.0
6.8 <8.5
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Ema, idem u Vukovar na to. Ja sam dobila dijabetes u trudnoci. Nisam ga prije imala. Ne dijeti sam od 12. tjedna kad je otkriven. Idem na kontrole i tako, borim se s time. Držim ga pod kontrolom. Već sam bila jednom na pregledu djetetovog srca i bilo je sve ok. Rekao je da moram na kontrolu kad napunimo 30 tjedana jer se onda točno vidi ima li kakvih posljedica na njegovo srce s obzirom na moj dijabetes.
Magy, žao mi je zbog dijabetesa i muke, ali super da je sve pod kontrolom, vjerujem da iščekuješ taj pregled.. brzo će to i držim fige da i tada kažu da nema nikakvih posljedica na bebinom srcu, sretno!! ☺️
Prva trudnoća
Dolazi nam dečkić 💙
Termin: 30.5.2022.
MarijanaMartin ma znam al eto realno blizu smo😄. Kod njega sam od početka on je u TA. Ja nekako imam osjećaj da neću prenijeti. To je samo moja intuicija koja mi je i inače dobra. Pa baš me zanima jesam u krivu 🤣🤣🤣.
Lako je tako kad ti imaš super moći,haha 😜🤣🤪
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Jutroooo🌞
Sretno pregledima danas! 🍀🤞
Mi smo bile jučer, zbog one urinarne, fala Bogu pa sam je se riješila, antibiotik odradio svoje. 😊 Poslala nas na uzv odmah, sve je okej, 1900g ima, gledao mi protok kroz posteljicu i kaže da je i tu sve okej, plodne vode dovoljno i to je to. Prvi put mi je sad pustio da čujem otkucaje srca, baš doživljaj ono ono, rastopiš se, emocije na najjače❤️🙈 Drago mi je da je bio drugi doktor malo, eto bar sam nešto novo vidjela i uvjerila se da je sve okej 😊
Bili smo jučer u DMu, kupili sve što nam je još preostalo, jebote 600kn 😱 ali dobro, sad sve imamo, polako pakirati torbu pa nek stoji 😂
Korona curke, brzi oporavak vam želim ❤️❤️
Dobro jutro ☀
Sretno na pregledima danas 🤞
Dubrovčanka jako sam ljubomorna na kremšnite 😆 Danas ću i ja udavit nekoga da mi napravi, a možda se i sama ohrabrim.
Neke od vas su se baš približile terminu 😍 Ja bi to i kod sebe malo ubrzala, imam osjećaj da stalno nešto čekam i brojim 😖
Upravo mi je stigao med medljika što je netko neki dan preporučio, pa ću sad po žličicu svako jutro.
Uskoro idem pokupit nalaze jučerašnjeg koagulograma i d-dimera pa mi je već stres. Nadam se da će bit ok 🤞
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji