Tani pomiješali mi se dani, ja uvjerena da dns idete 🤭 eto, onda sretno sutra 🤞
Eva braaavo 🎉 i dobar tek 😁
MarijanaMartin drago mi je da ti nošenje male nije naškodilo, a što se "buce" tiče ne znam što bih ti rekla 😏 samo se nemoj puno sekirat, jer znaš i sama da od toga nemaš ništa.. Kako god bude, biti će sve oke, mora! 🤗
Lovely odlično! 💪😊
Arsancres ako sam dobro jučer vidjela, danas tvoje malo veliko zlato ima tri godine 🥰 pa sretan joj rođendan 🥳🥳

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Lu bas me zanimalo to za dojenje, kako ide drugi put, drago mi je čuti da tijelo pamti 😊
Imam te multi mam komprese od prvog puta, nisam ni jedne potrošila, meni to nije odgovaralo. Možda jer sam već iz bolnice došla s ragadama, a onda je kasno. Joj kad se sjetim te agonije 😭 Meni je dojenje zadalo puno vise problema od poroda. Stvarno se nadam se će biti lakse ovaj put 😊
Nooha drži se, dobro ti ide ❤️
Ja se nakon 27. tjedna već osjećam sigurnije 🤗
Eva sad i meni sline cure 😍🍸🍭
Gladna sam 🙈🙈😜
Katja mi smo dosta blizu terminima 😎🐣
28 je bio prvi target, sad targetiran 32 😜🍫

Tonka sretnooo danas na pregledu 🥰
Nooha jel se ustajes bas ono samo na wc ili ? 🙈🙈
Ustajem i za obroke da mi ne nose na kat -nekako mislim da mogu…wc…dio dana se malo podignem u poluležeće i to je uglavnom to … Kosu perem svaka 4 dana, između tusiranje…(na prošlom mirovanju mi rekli samo jednom tjedno 😭) … Jutarnju kavu popijem u fotelji - nekako se osjećam tako bolje. Evo takav je nekakav raspored…
Uglavnom 80 % dana preležim.
Zato sad čekam kontrolu da vidim…ako miruje stanje znači da mogu tako…ako je napredovalo onda ću još ta 3 tjedna nekako i to izbaciti pa pripaziti i još malo više…
Jooj draga ♥️ uspjela si barem nekako,dogurali ste posteno,nadam se da ce ostati tako cim dulje moze.
Aide barem curka bude u vrticu pa ti je i lakse onda😊

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lovely baas mi je drago da nema E.Coli vise 🎉🎊
Marijana onda moras cim prije za bolnicu 🙈 buco je odlucio mamu zafrkavati,zasto bi bilo jednostavno kad moze komplicirano 😄😎

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijanaMartin kakav bris?
Jesi odlucila gdje ces u bolnicu?
Ma onaj neki bris prije poroda. Da znaju treba li ti antibiotik tijekom poroda ili ne. Ići ću na Sveti Duh. To je 5 sekundi od muževa posla. Pa može uvijek skočiti nešto mi donijeti! Cure vidim lijepo vam napreduju trudnoće, baš mi je drago 🤗🤗. Tko mora mirovati ili se bori sa koronom, držim palčeve da prođe što prije.

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Marijana onda moras cim prije za bolnicu 🙈 buco je odlucio mamu zafrkavati,zasto bi bilo jednostavno kad moze komplicirano 😄😎
Ma ide mi na jetra,haha ali doslovno haha Primjetila sam ja da nema žgaravice i da me razvlači u širinu a ne u dužinu. Htjela sam izbjeći tu TA. A sad eto ću sto puta morate ići. Ova korona me baš zabrinjava, brojke luduju, neznam hoće biti zdravstva za dva tri tjedna,haha ili sve kovid odjeli. Uvijek sam se tješila da me muž može poroditi vaginalno (ako zagusti) ali za carski mu se previše ruke tresu,haha

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hvala svim curama za odgovore na ogtt. Javila sam se u dom zdravlja pa idem u četvrtak vaditi. Moram priznat da me strah s obzirom da mi je prvi nalaz natašte bio malčice los ali svi kasnije uredni.
Evo da se javim da je sve u redu. Beba ima 1750 g i odgovara tjednima. Glavom je okrenut prema dolje 💙. Tlak je bio malo povisen, ali nisu dramili radi toga. Cijelo jutro sam provela u trudnickoj pa se vjerojatno zato malo povisio. Kasnije cu citat zaostatke, idem malo odmorit 😴. Tejuska iduci pregled imam 8.2.
2020.💙 2022.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji