Cure ja upadam ali trebam HELP ...
Vec mislim da sam luda,prije par dana mi je poceo neki odvratan smrad tijela,pazuha,usta,stovise tako mi je da mi sve smrdi,pocela mi je kuca smrditi na taj smrad cudni. Ukucani su mi rekli da sam poludjela i da nis ne smrdi. Molim vas da li je netko imao nekakav smrad tako,tipa pojacano znojenje pa smrad 😪😪 ocajna sam,kupam se 3x dnevno 😔😔
Anchy 💔😔♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sunasce ti si moja nada da i u ovim tjednima ima šanse da padnem u kg, a ne samo da se ljepe 😀🍭👍 U nadi je spas, jer ovo je brutalno kako se lijepe... 😭😭
Katsy, Tejuska, Sunasce, Elle hvala vam za utjehu ❤😍
Izdržati cu do idućeg četvrtka kada idem naprivat pregled pa cu ga zamoliti da izmjeri cerviks.
Pise na nalazu cx odrzan, smeksan, uloziv za jagodicu prsta. Dr.me malo prepala..
Magy svi te tu razumimo. Evo, ja isla na kontrolu je ne osjetim bebu 🙊🙊
Magy ma samo malo popratis i to je to. Svaki okret udarac se broji . Bitno da u danu osjetis 😉
–
Kak ide vecer sve mislim da je i kod mene korona. Nekak sam cudno umorna i grlo me pecka 🤦🏼♀️
Budem ponovila ujutro pa vam javim!
Ameli
Nismo nikad uzrok pronasli a sve testove sam napravila. Beba je odg tjednima trudnoce bila je uredna T samo sam osjetila tj intuicija mi je najvise rekla da nes nije ok. Manje se mrdao i isla sam kod svoje gin pa na hitnu i srceko je samo stalo.
Pretužno😔
Ali sad bude sve ok.. 😘
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure ja upadam ali trebam HELP …
Vec mislim da sam luda,prije par dana mi je poceo neki odvratan smrad tijela,pazuha,usta,stovise tako mi je da mi sve smrdi,pocela mi je kuca smrditi na taj smrad cudni. Ukucani su mi rekli da sam poludjela i da nis ne smrdi. Molim vas da li je netko imao nekakav smrad tako,tipa pojacano znojenje pa smrad 😪😪 ocajna sam,kupam se 3x dnevno 😔😔
Anchy 💔😔♥️
Hmmm ja sam imala "super njih" čim sam zatrudnjela. Bilo je strašno, tek sam tad vidjela koliko Zagreb smrdi i koliko je zagađen. Bilo je ljeto i još ti parfemi, dezići i sl od drugih ljudi, užas. Nanjušili bi sve na 100km. Da malo drugačije mirišeš može biti zbog hormona i to je normalno. A kuća ti je možda čudna, ako ste kupili neki novi komad namještaja pa izlazi iz njega nešto, što samo trudnica može nanjušiti. Ja evo ormare iz Ike "zračnim" već tri tjedna, jer mi smrdi strašno!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Prošli je bio hitni carski nakon 16 sati dripa, bebi su padali otkucaji i tako svašta nešto. Plus, miom na mišiću maternice. Ima više indikacija za carski tako da će biti i ovaj put. Ginekologica koja me vodi ujedno radi u bolnici u kojoj ću ići na porod pa će me ona voditi do kraja.
Ma najbolje je tako. Samo mi je bilo čudno kako već znaš datum carskog. Mislim da ću i ja, ali to će mi tek reći kad krenem u TA, a to je za 2-3 tjedna.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
E a jel ti smetalo to ulje dolje? Bas je jedna zena na tečaju komentirala da može izazvati infekcije i da ne preporučuje prije 37-og tjedna.. mene uvijek neki vrag dolje smeta i odmah sam si zamislila gljivice i reko neeee bas mi to treba pred porod🤯🤯
Uz to je komentirala da to treba stvarno znati i da najbolje kad ti muz to jer same tesko da ćemo moći u tim tjednima. Ahh ne znam.. a opet bih sve dala da me ne režu.
Ne, nikakav problem, osim što mi je bilo bolno. To je baš ulje za masažu međice, nema niti nikakav poseban miris koliko se sjećam, imaš upute i nacrtano ti je kako smiješ pokrete raditi i koliko dugo i koliko se povećava nakon određenog broja dana. Ja mislim da se smije od punog 34 ili 36tjedna, morala bi proguglat jer se ne sjećam više, ali znam da se prije nekog tjedna ne smije. Nisam ti ja ništa mogla vidjeti dolje, a di da dohvatim 😂😂😂
E a jel ti smetalo to ulje dolje? Bas je jedna zena na tečaju komentirala da može izazvati infekcije i da ne preporučuje prije 37-og tjedna.. mene uvijek neki vrag dolje smeta i odmah sam si zamislila gljivice i reko neeee bas mi to treba pred porod🤯🤯
Uz to je komentirala da to treba stvarno znati i da najbolje kad ti muz to jer same tesko da ćemo moći u tim tjednima. Ahh ne znam.. a opet bih sve dala da me ne režu.
Ne, nikakav problem, osim što mi je bilo bolno. To je baš ulje za masažu međice, nema niti nikakav poseban miris koliko se sjećam, imaš upute i nacrtano ti je kako smiješ pokrete raditi i koliko dugo i koliko se povećava nakon određenog broja dana. Ja mislim da se smije od punog 34 ili 36tjedna, morala bi proguglat jer se ne sjećam više, ali znam da se prije nekog tjedna ne smije. Nisam ti ja ništa mogla vidjeti dolje, a di da dohvatim 😂😂😂
Hahaha.. a vjerujem🙈🙈 Bit ce to najbliže seksu što ćemo doći tih dana 😂😂🤭 A kaže baš ta ženska što vodi tečaj da ne vidi smisla da se ranije radi.. iako je 37. tj već debelo u terminu pa ono.. na kraju neću ništa stići izmasiti ako krene ranije.. nikad ne znaš.. ja ću to naručiti i nadati se da ćemo nešto postići 🙏🙃
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja upravo čekam dostavu kebaba 😂😂😂 a ručala sam 🙈🙈🙈
Hahaha ajme razbit ću te.. Taman da ću nam smlatit nešto za večeru, uđem na forum i prvo što vidim je ovaj tvoj post..
Znači, živim u malom gradu i nemamo dostavu ni ljeti, a sad zimi nema restorana da radi.. Ali JA BI KEBAB 😂😂 sad ću prevrnuti sve da dođem do kebaba.. 3,2,1 zovem muža 😂
Jesi ga smazala? Ja probala neki novi, uf što je dobar bio 🙈🙈 nisam sto godina kebab jela, kao sve neću to u trudnoći, izbjegavam junk, ali brate već je vrijeme 😂😂😂
Amelie ma probaj sve što misliš da ti može pomoći, ja sam eto tu masažu radila tj. muž, kupila Dianatal gel (3 ampule potrošila), nisam popucala i nisu me rezali, ali jednostavno ne mislim da je to zbog jednog il drugog nego eto da je tak ispalo. Jedino što bi sa sigurnošću rekla je da treba biti što više fizički aktivna doslovno do poroda, naravno ako je sve okej i ako se osjeća žena da joj ne predstavlja problem to. Znam da je mene na samom činu izgona babica doslovno, ali doslovno zalijevala parafinskim uljem, obzirom da nisam nikakav oblik ublažavanja boli imala, sve sam osjetila haha, žena me evo doslovno zalijevala s plastičnom bocom ko kad gledate one male kineze u kulinarskim emisijama kad u woku špricaju vodu, tak je ona moju pipicu 😂😂😂
Ja neznam s kakvim uljem je mene babica zaljevala, ali isto tak kak i tebe, doslovno je tankala okolo, sebi ruke, mene, ja kad sam stisnula, mali je tako skliznuo, nisam ni svjesna bila da je izasao tako lako.
Sortiraj odgovore
Najstariji