Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    26. Siječanj 2022. 10:17

Pozdrav cure, prikljucila bih vam se ako me primate.
    Pisala sam vec na drugim temama, tako da neke od vas "znam od prije" :). Vas takoder citam vec neko vrijeme i svasta korisno sam saznala, tako da se zelim i aktivno ukljuciti.
    Trudna sam 32+5, moj deckic raste kako treba i trudnoca mi je uredna. Neka tako i ostane 💪🏻😊. Planiram na porod na SD.
    Sretno svima u svim fazama trudnoce 🤗

💛🧡

elle 🙋‍♀️
    26. Siječanj 2022. 10:32

Tweety88🐞

Pozdrav cure, prikljucila bih vam se ako me primate.
    Pisala sam vec na drugim temama, tako da neke od vas "znam od prije" :). Vas takoder citam vec neko vrijeme i svasta korisno sam saznala, tako da se zelim i aktivno ukljuciti.
    Trudna sam 32+5, moj deckic raste kako treba i trudnoca mi je uredna. Neka tako i ostane 💪🏻😊. Planiram na porod na SD.
    Sretno svima u svim fazama trudnoce 🤗

Baš te lijepo vidjeti ovdje. Dobro došla 🥳💕
    Možda budemo i cimerice na SD 🤭

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Maya34
    26. Siječanj 2022. 10:50

Tweety88 dobro nam došla i neka i dalje bude sve školski 🤞😊
    Magy ajde baš super što je sada sve oke 🥳🥰 Žalosno što uopće takve nadrndane još uvijek rade i što ti sigurno nisi jedina koja je s tom kozom tako prošla..

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

bebo
    26. Siječanj 2022. 10:50

Posvudusa ajme, razumim te, i mene ubija zgaravca! Jesu pomogli bademi? Kada krene, gori mi sve ispod cica 😱
    Nisam znala za ovak trik sa sodom...
    Sretni svima koji danas imaju kontrole. 
    Ja radim glupe briseve....

• katsy
    26. Siječanj 2022. 10:51

Boobamara

Drsge zene, moj test na koronu danas je pozitivan. Sutra idem napraviti pcr test. Do jucer sam imala temperaturu, danas se osjecam odlicno, samo kasljem i grlo me boli i grebe.
    Molim vas drage cure koje ste imale koronu da mi kazete koliko vam je sve to trajalo, s cime ste se lijecile?
    Imam paracetamol tablete i punu kucu raznog voca, meda, propolisa i etericno ulje metvice.
    Htjela sam se inhalirati s etericnim uljima ali sam upravo procitala da su mnoga ulja zabranjena u trudnoci.
    Uglavnom, nemam nekakve izrazene simptome, izgleda da je najgore vec proslo.
    Cuvajte se, pazite se ❤️❤️❤️❤️

Za temperaturu i bolove samo lupocet te puno tekucine, zdrave hrane, voća..nemoj nikakva ulja. Za zacepljen nos namoci gazu u fiziolosku otopinu i to je to. 
    Zelim ti sto brzi oporavak 🤞😊 meni je trajalo 5 dana (temp i bolovi u kostima najvise dno kicme). Jos par dana izolacije i to je to.

bebo
    26. Siječanj 2022. 11:00

Demi, Kriss, Arsancres sretno na pregledu! Demi jedva čekam čuti šta vijeće kaže 
    Luck juhuuu 99
    Coksa i ja si sve mislim hoće li se netko ugurati preko reda  Xoxo se dugo nije javila.. Da nije rodila?
    Tweety dobrodoslaaa U, već 32+5! 
    Magy supeeer!
    Bambolina  i ja jedva čekam leći na trbuh!!

CoKSa
    26. Siječanj 2022. 11:08

2.2 je blizu🤣🤣 
    Joj kako sam nadobudna. Kad prenesem do 22.2 u top cu se staviti🤣

bebo
    26. Siječanj 2022. 11:12

Imam pitanje vezano za godišnji.. Ako netko ima iskustva.
    Ostalo mi je nešto dana godišnjeg iz 2021, prenijela sam ga i kao trebala bih ga iskoristiti do kraja lipnja. 
    Medjutim, kako samo ostala trudna, moram ga iskoristiti do kraja ove godine. 
    Moj mi nadređeni ne odobrava korištenje ovog GO prije porodiljnog, tek nakon korištenja porodiljnog, ukoliko se vratim u 2022. 
    Predložila sam da ga onda koristim nakon prvih 6 mjeseci (porodiljni), a prije slijedećih 6 mj. (roditeljski).
    Naime, prvih 6 mjeseci (porodiljni) mi završava u 10 mj. đto je još uvijek 2022. 
    Generalno, računovodstvo i pravnici se slažu da je to tehnički korektno. Medjutim, zamolili smu me da provjerim s HZZO hoće li ovo biti moguće. Teoretski, ja tu ne vidim razloga zašto ne.. 
    Je li netko imao ovakvih iskustava?

Hvala. 

• _Katja_
    26. Siječanj 2022. 11:13

Sretno danas svima na pregledima 🤗
    Luck čestitam na 99 🥳 
    Elle ja ne kašljem vise, kad sam počela iskašljavati onda me pustio taj kašalj. Pila sam te neke tablete pa su mi vjerojatno one pomogle. Ali da, kažu da se zna odužiti to nakon korone… Joj znam kako ti je, kašalj u trudnoći je bas koma. Ja sam išla leći kad bi me uhvatio, jer mi i mjehur pusta pa sam imala osjećaj da će sve iz mene ispasti 🙈

EvaKB
    26. Siječanj 2022. 11:26

bebo

Imam pitanje vezano za godišnji.. Ako netko ima iskustva.
    Ostalo mi je nešto dana godišnjeg iz 2021, prenijela sam ga i kao trebala bih ga iskoristiti do kraja lipnja.
    Medjutim, kako samo ostala trudna, moram ga iskoristiti do kraja ove godine.
    Moj mi nadređeni ne odobrava korištenje ovog GO prije porodiljnog, tek nakon korištenja porodiljnog, ukoliko se vratim u 2022.
    Predložila sam da ga onda koristim nakon prvih 6 mjeseci (porodiljni), a prije slijedećih 6 mj. (roditeljski).
    Naime, prvih 6 mjeseci (porodiljni) mi završava u 10 mj. đto je još uvijek 2022.
    Generalno, računovodstvo i pravnici se slažu da je to tehnički korektno. Medjutim, zamolili smu me da provjerim s HZZO hoće li ovo biti moguće. Teoretski, ja tu ne vidim razloga zašto ne..
    Je li netko imao ovakvih iskustava?

Hvala.

Meni su moji ovako objasnili. Stari godisnji, ovaj iz 2021. moram iskoristiti prije porodiljnog ili mi propada. Godisnji od 2022. i 2023. mogu iskoristiti kada se vratim. Ja planiram ostati na porodiljnom godinu dana tako da cu se vratiti u 2023. Znam da je frendici isto bilo i da je morala stari iskoristiti prije porodiljnog da ne propadne.

👩‍🦰38
    👨‍🦱41
    👶3
    06.08.2025. ➕
    Očekivani termin poroda 17.04.2026.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI