Pozdrav svima, preskočila sam nekih 200 stranica😑
Jučer je bio pregled, sve je super, beba je jako aktivna. Imamo građevinske radove, izolaciju tri puta zbog vrtića, bolesti….. Sada samo malo na preskok čitala, čestitam svima na odličnim pregledima.
Nisam skužila gdje je grupa na fb.
Idući pregled 18.2.
https://www.facebook.com/groups/4428582623936648/?ref=share
Hvala
👩🦰36 god.
💖 2015.
👼 2020.
+ 7.9.2021.
Magy ne zelim paniku stvarati ali pratiti pokrete je bitno. Ja sam u prvoj T izgubila bebu a jedini znak je bio taj sto sam ga malo osjetila, manje nego inace. Ne vjerujem da ce ti se taj scenariji dogoditi ali samo ti kad ne osjetis secer i voda hladna, promrdaj trbuh i pricekaj da se javi. Ali eto vidim da si napisala da je danas sve normala tak da je jucer vjv bio spavanac hehe 😉
---
Danas je 7 mi dan kako je muz dobio koronu i malo se cudno osjecam iako mi je test bio danas negativan.. 🤷🏼♀️ sutra ponavljam i nadam se da nije poz. 🤞
Boobamara ja ga nisam pila, al psr mojih frendica je, ne znam jel pomaže, ali znam da je okus užas 😅 ja sam radila masažu međice tj. muž mi je s onim weledinim uljem, ali meni je to bilo horor bolno, kao svakih ne znam koliko moraš pojačavati vrijeme, a ja ostala na startnom haha, meni je to baš užas bolno bilo. Daleko od tog da porod nije, ali ne bih baš rekla da sam si neš pomogla, možda i jesam 🤷♀️ ja sam kupila i onaj Dianatal gel, sad opet ne bi.. Mislim da ću uspjet rodit bez ikakvih tih kerefeka pa šta bude haha
E a jel ti smetalo to ulje dolje? Bas je jedna zena na tečaju komentirala da može izazvati infekcije i da ne preporučuje prije 37-og tjedna.. mene uvijek neki vrag dolje smeta i odmah sam si zamislila gljivice i reko neeee bas mi to treba pred porod🤯🤯
Uz to je komentirala da to treba stvarno znati i da najbolje kad ti muz to jer same tesko da ćemo moći u tim tjednima. Ahh ne znam.. a opet bih sve dala da me ne režu.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Magy ne zelim paniku stvarati ali pratiti pokrete je bitno. Ja sam u prvoj T izgubila bebu a jedini znak je bio taj sto sam ga malo osjetila, manje nego inace. Ne vjerujem da ce ti se taj scenariji dogoditi ali samo ti kad ne osjetis secer i voda hladna, promrdaj trbuh i pricekaj da se javi. Ali eto vidim da si napisala da je danas sve normala tak da je jucer vjv bio spavanac hehe 😉
—
Danas je 7 mi dan kako je muz dobio koronu i malo se cudno osjecam iako mi je test bio danas negativan.. 🤷🏼♀️ sutra ponavljam i nadam se da nije poz. 🤞
Htjela sam te i prije pitati jesi ikad dobila objašnjenje što se dogodilo u prijašnjoj trudnoći? Jako mi je žao što si to prošla u tako visokom tjednu. Ako ne želiš pisati razumijem.. samo me muči ono jel ima nekih stvari što moramo ekstra paziti.. tipa ti pokreti.. ok.. nisu ni meni baš svaki dan isti, pa opet drugi bude ok. Tesko je tu biti pametan isto. :/
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
—
Pratila sam ja stalno evo zadnjih 2 tjedna. Zato me i je to jučer prepalo. Cijeli dan i cijela noc… Danas je kao i inače ali ću pratiti i dalje. Imam 31.1 fetalnu ehokardiografiju opet zbog dijabetesa. Ako se slučajno ponovi ili traje dulje ili mi nešto bude cudno necu ja to čekati nego idem na pregled radije. Gin mi je na godišnjem ali ima zamjena.
Moj muž se danas nešto osjeća slabo pa ćemo morati napraviti test… Nadam se najboljem…
Nadam se da nije korona Kako sam se nedavno uključila na forum ne znam odakle si.. gdje ideš na fetalnu ehokardiografiju? Imaš inače dijabetes ili je to trudnički?
Prva trudnoća
Dolazi nam dečkić 💙
Termin: 30.5.2022.
Anchy saljem virtualni zagrljaj.💓 ne znam sto je gore, do tjedana kad se ne osjecaju pokreti pa se stalno pitas je li sve ok, ili kad pocnes osjecati pokrete pa te kopka cim je beba mirnija. Nadam se da cemo sve ovdje proci bez vise takvih briga.
Vidim da nas ima dosta gladnih😁
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Elle - 20.01
Hukica - 20.01
Bambolina - 21.01
Tina - 24.01
Tonka341 - 25.01
Arsancres - 26.01
Anchy_23 - 27.01
Bebo - 27.01
Anchika - 28.01
Dubrovčanka - 28.01
Omerta - 28.01
Nooha - 31.01
Lovely_ - 02.02
SaporeVero - 02.02
Amelie - 03.02
Magy107 - 04.02
Tani1984 - 08.02
Tejuska - 09.02
EvaKB - 09.02
Boobamara - 09.02
Dani30 - 10.02
Omerta - 11.02
Arwen89 - 14.02
Maya34 - 15.02
Luck - 15.02
Fastazia - 18.02
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska i ja sam 24.01. na pregledu 😊
Omerta moj pregled je trebao biti 3.1., ali sam ga pomaknula na 10.1. jer smo za blagdane išli u Hr, ali se onda vratili s koronom pa dva tjedna izolacije, tako da oduzilo se… 😬 Nije mi ultrazvuk na rasporedu, ali platiti ću samo da vidim jel sve ok…
Mi pojeli juhu pa čekamo burgere iz dostave 😂 To je sve Boobamara kriva s ćevapima 😂
Magy ma samo malo popratis i to je to. Svaki okret udarac se broji . Bitno da u danu osjetis 😉
--
Kak ide vecer sve mislim da je i kod mene korona. Nekak sam cudno umorna i grlo me pecka 🤦🏼♀️
Budem ponovila ujutro pa vam javim!
Ameli
Nismo nikad uzrok pronasli a sve testove sam napravila. Beba je odg tjednima trudnoce bila je uredna T samo sam osjetila tj intuicija mi je najvise rekla da nes nije ok. Manje se mrdao i isla sam kod svoje gin pa na hitnu i srceko je samo stalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji