Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maca31
    15. Travanj 2022. 09:37

Pozz cure nije me bilo dugo....iskreno zbog problema razni nije mi bilo na umu...ev mene u 36 nedelji bebac udara kao fudbaler plus kontrakcije tako da uživam😭 doktorica mi je rekla da me čeka raniji porod zbog zdrastvenog stanja pa sad sam samo u iščekivanju...čestitam djevojkama koje su se porodile sve najbolje a one koje cekaju sretno cure

• A11
    15. Travanj 2022. 10:03

Stizuu Uskrsnje bebice 🤭
    Tejuska kakve divne vijesti za dobro jutro 😍😍 Cestitam od ❤️!! 
    Sretno Lindsay 🤗

Mene je jutros oko 2 probudila takva mucnina,ne mogu vam opisati. Znala sam osjetiti ovaj zadnji period tu i tamo neku mukicu,al ovo jutros.. Bas je bilo uzas. Pokusala nesto pojesti,pokusala povratiti,ma nista. Za izludit 🤯 Ne znam sto je to trebalo znaciti haha al evo sad kao da nista nije bilo

• 20.04.2022. 🌷

Maya34
    15. Travanj 2022. 10:06

Tejuska draga čestitam ti na dolasku Lotice i na tako super brzom porodu ❤️☺️
    Mogle bi vi kući dečkima taman prije Uskrsa 🤞💞

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Travanj 2022. 10:32

Tejuska wauuu bravo zeno! Cestitam i uzivaj sada u princezi 😉💓
    Lindsay kakvo je stanje?
    ---
    Kod mene nista...jucer navecer me izbubala posteno evo od jutros je mirna mirna. I od pola 3 do pola 5 nisam mogla zaspati nesanica me oprala. Nikad mi se to nije dogodilo...mozda je to neki znak 🤞😂😅 ja se jadna nadam 😂😂🤣

EvaKB
    15. Travanj 2022. 10:42

Mene nesanica vec jedno 10 dana maltretira. Spavam ko beba do 2 ili 3 i onda gotovo. Zaspim natrag obicno oko 5 ili 6, pa do 7 jos odspavam. Jos su me poceli ubijati bolovi u kukovima i preponama dok dugo lezim, pa se obicno probudim sva ukocena i onda jaucem dok se okrenem na drugi bok. Veselo

👩‍🦰38
    👨‍🦱41
    👶3
    06.08.2025. ➕
    Očekivani termin poroda 17.04.2026.

• MarijanaMartin
    15. Travanj 2022. 12:50

Tejuška čestitam!!! 🎉🎉🎉🥰🥰

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Kriss
    15. Travanj 2022. 13:41

Omerta i Tejuska čeeeestitam vaaaam! Želim vam da puno uživate i mazite se❤️ Da čim prije idete kući 🥳🥰
    Linsday sretno i da sve dobro prođe, čim bezbolnije i brzo 😘

Tonka341
    15. Travanj 2022. 13:45

Tejuska cestitam i zelim ti brz oporavak! 🤗🎀
    Linsday sretno da prode sto brze i bezbolnije!
    Katja kakva je situacija kod vas? Jeste dosli doma? 

Ante 💙 Maro 💙

Arsancres
    15. Travanj 2022. 13:52

Omerta i Tejuška čestitaaaaam!!!! ❤️❤️❤️❤️🥰 Mazite se sa svojim curkama ❤️ uspjela sam pročitaz samo zadnjih par strana, ali Anchy ako je potvrda, bilo kakva, putovnica, test, šta god, starije od 120 dana, mora imati novo, ti također i pratnja. Baš kak Omerta kaže. Ja sam pitala još i TA baš u 2 navrata pa mi je dr pokazao služebni dopis sa svog moba što su oni dobili, a to ti isto visi gore na onom panou kad dođeš u TA tlak mjeriti, baci oko gore na te papire, al jbg ja nisam skužila odmah😂
    I nema pratnje u boksu tvom dok tebi ne dođe reziktat testa, meni nisu muža pustili dok nije došla dr da mi uzme bris, to sam već napisala, mene izludilo to, jebote 8 cm sam, užas mi haha a oni kao čekaju dr da uzme bris, sestra ne smije, a jebate pas hahah
    Mislila sam da ću rodit dok ova dođe do mog boksa 😂😂
    Iako je meni to s testom suludo, oni su mene već stavili u boks i dio rađaone za negativne pa ne kužim svrhu jer šta, da sam ispaka pozitivna onda bi me preselili u staru rađaonu koja je za pozitivne. Pa eto debilizam. 
    A ja bila negativna i muž isto pa eto, došla kući iz bolnice i za 2 dana pozitivna na batu🙄🙄 
    Svakako gledaj datum na testu i nek napravi negdje ak je istekao,moj muž se svala 2 dana testirao od termina, za 50 kn u DZ, jednom i na nekom koncertu hahaha, samo da ima stalno potvrdu za ne daj Bože
    Imaš sad stvarno na puno lokacija za 50kn :D

Arsancres
    15. Travanj 2022. 13:53

Tonka341, kako je sa tvojim sisoberima? Ja imam osjećaj da 5 dana bude super i onda 6.kaos u nekom trenutku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI