Lindsay onda je ono bio samo običan iscjedak ha? Drago mi je.. a sad možeš lagano očekivati svaki dan. Jesi se malo aktivirala da kao nešto pokreneš ili ti je još rano?🤭
Tejuška nadam se da će malci što prije preboljeti sve da ti možeš u miru ići roditi..😁
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie 🫂
Cure pitanje,jel nekoj od vas tko je pri kraju,ili one koje ste rodile bila konstanta bol poput menstrualne i dolje u ledima? Znaci osjecaj "sad cu prokrvarit i dobit men.."
Nije na momente vec cijelo vrijeme isti intezitet drzi🤔🤔🤔

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke koje su rodile, imam pitanje za jednu pretragu koja se navodno treba raditi u rodilištu.. jel znate jesu bebe testirali na fenilketonuriju i da, jel rade probir sluha odmah? Tnxić🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie 🫂Cure pitanje,jel nekoj od vas tko je pri kraju,ili one koje ste rodile bila konstanta bol poput menstrualne i dolje u ledima? Znaci osjecaj "sad cu prokrvarit i dobit men.."
Bas se zalim muzu kako mi je tako zadnjih par dana,pogotovoo uzasna bol u donjem dijelu leđa. Ujutro se dignem i okej je,ali cim sam malo na nogama krene jako boliti i ne prestane cijeli dan. Doslovno mi bude tesko i lezati..A menstrualna bol mi se konstantno javlja,nekad manje nekad vise,nekad me budi kroz noc i tako. Nadam se da je to sve tako jer ce malena brzo van 🤭🙉 Drzim fige i tebi 🤞

• 20.04.2022. 🌷
Lindsay bravo za dobar pregled i veliku curku! 😉
Tejuska za sad nemam nikakvih bolova zato i kazem da cu jos dugo 🙊🙈
Ali mislim da je normalno tu i tamo osjecati tako neka zatezanja i bolove u nasim tjednima
Luda sam !!! Upravo sam na e gradani vidjela da sam pozitivna na BHS-B 😪😪😪
Ginekologica je bila ujutro,zvala sam je citav jedan sat i nista,sta da radim sada? Jos sam ja i alergicna na penicilin,svi antibiotici kod mene dulje vremena trebaju da djeluju
Ostaje mi cekanje do ponedeljka? A sta ako se sta pokrene za vikend? Pomagajte cure,jel imala koja takvu situaciju? Jel panicarim bzvz? Uopce mi se ne svida sta citam o tome,nisam do sad bila pozitivna ni u jednoj trudnoci

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dani slikica je predivna♥️♥️bravo za pregled🫂🍀

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Zvala ja gin u drugu smjenu,jesam ispala bedasta boze 🙄 rekla mi je da je to za sami cin poroda,da se sada nista ne daje 🙈🙈 bas sam pametna ... no dobro 😬

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Amelie 🫂Cure pitanje,jel nekoj od vas tko je pri kraju,ili one koje ste rodile bila konstanta bol poput menstrualne i dolje u ledima? Znaci osjecaj "sad cu prokrvarit i dobit men.."
Bas se zalim muzu kako mi je tako zadnjih par dana,pogotovoo uzasna bol u donjem dijelu leđa. Ujutro se dignem i okej je,ali cim sam malo na nogama krene jako boliti i ne prestane cijeli dan. Doslovno mi bude tesko i lezati..A menstrualna bol mi se konstantno javlja,nekad manje nekad vise,nekad me budi kroz noc i tako. Nadam se da je to sve tako jer ce malena brzo van 🤭🙉 Drzim fige i tebi 🤞
Tako i meni,ujutro sam dobro i onda sam zapravo cijeli dan u pokretu,stanem mozda sveukupno 1h do 1,5h dnevno
Bas me to muci nekako,joj te trudnicke cari 🙈🙈
Hvala ti na podjeljenom iskustvu,kada imas ti termin?

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tako i meni,ujutro sam dobro i onda sam zapravo cijeli dan u pokretu,stanem mozda sveukupno 1h do 1,5h dnevno
Bas me to muci nekako,joj te trudnicke cari 🙈🙈
Hvala ti na podjeljenom iskustvu,kada imas ti termin?
Termin 21.04. Nadam se da necemo doci skroz do njega.. 🤣

• 20.04.2022. 🌷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji