Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    08. Travanj 2022. 13:08

Lindsay bravo za dobar pregled i veliku curku! 😉
    Tejuska za sad nemam nikakvih bolova zato i kazem da cu jos dugo 🙊🙈
    Ali mislim da je normalno tu i tamo osjecati tako neka zatezanja i bolove u nasim tjednima 

Tejuska♡
    08. Travanj 2022. 13:50

Luda sam !!! Upravo sam na e gradani vidjela da sam pozitivna na BHS-B 😪😪😪
    Ginekologica je bila ujutro,zvala sam je citav jedan sat i nista,sta da radim sada? Jos sam ja i alergicna na penicilin,svi antibiotici kod mene dulje vremena trebaju da djeluju
    Ostaje mi cekanje do ponedeljka? A sta ako se sta pokrene za vikend? Pomagajte cure,jel imala koja takvu situaciju? Jel panicarim bzvz? Uopce mi se ne svida sta citam o tome,nisam do sad bila pozitivna ni u jednoj trudnoci

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    08. Travanj 2022. 13:51

Dani slikica je predivna♥️♥️bravo za pregled🫂🍀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    08. Travanj 2022. 14:00

Zvala ja gin u drugu smjenu,jesam ispala bedasta boze 🙄 rekla mi je da je to za sami cin poroda,da se sada nista ne daje 🙈🙈 bas sam pametna ... no dobro 😬

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    08. Travanj 2022. 14:12

A11

Tejuska♡

Amelie 🫂Cure pitanje,jel nekoj od vas tko je pri kraju,ili one koje ste rodile bila konstanta bol poput menstrualne i dolje u ledima? Znaci osjecaj "sad cu prokrvarit i dobit men.."
    Nije na momente vec cijelo vrijeme isti intezitet drzi🤔🤔🤔

Bas se zalim muzu kako mi je tako zadnjih par dana,pogotovoo uzasna bol u donjem dijelu leđa. Ujutro se dignem i okej je,ali cim sam malo na nogama krene jako boliti i ne prestane cijeli dan. Doslovno mi bude tesko i lezati..A menstrualna bol mi se konstantno javlja,nekad manje nekad vise,nekad me budi kroz noc i tako. Nadam se da je to sve tako jer ce malena brzo van 🤭🙉 Drzim fige i tebi 🤞

Tako i meni,ujutro sam dobro i onda sam zapravo cijeli dan u pokretu,stanem mozda sveukupno 1h do 1,5h dnevno 
    Bas me to muci nekako,joj te trudnicke cari 🙈🙈
    Hvala ti na podjeljenom iskustvu,kada imas ti termin?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• A11
    08. Travanj 2022. 14:56

Tejuska♡

A11

Tejuska♡

Amelie 🫂Cure pitanje,jel nekoj od vas tko je pri kraju,ili one koje ste rodile bila konstanta bol poput menstrualne i dolje u ledima? Znaci osjecaj "sad cu prokrvarit i dobit men.."
    Nije na momente vec cijelo vrijeme isti intezitet drzi🤔🤔🤔

Bas se zalim muzu kako mi je tako zadnjih par dana,pogotovoo uzasna bol u donjem dijelu leđa. Ujutro se dignem i okej je,ali cim sam malo na nogama krene jako boliti i ne prestane cijeli dan. Doslovno mi bude tesko i lezati..A menstrualna bol mi se konstantno javlja,nekad manje nekad vise,nekad me budi kroz noc i tako. Nadam se da je to sve tako jer ce malena brzo van 🤭🙉 Drzim fige i tebi 🤞

Tako i meni,ujutro sam dobro i onda sam zapravo cijeli dan u pokretu,stanem mozda sveukupno 1h do 1,5h dnevno
    Bas me to muci nekako,joj te trudnicke cari 🙈🙈
    Hvala ti na podjeljenom iskustvu,kada imas ti termin?

Termin 21.04. Nadam se da necemo doci skroz do njega.. 🤣 

• 20.04.2022. 🌷

Arsancres
    08. Travanj 2022. 15:21

Amelie za prvu pretragu nisam sigurna, mogu pogledati u otpusno, znam da neke pretrage rade, a za probir sluha ti je100% da rade, sada od 2020 i vid testiraju tj. neki probir isto, meni to s malom nisu radili, a kao to je neš novo, ima neki papir u bolnici baš, da je to neka nova metoda. Kod nas bi svaku večer jednu bebu odveli da joj to provjere, opisivala je nama dr. šta je to i kak, ali moj mozak to nije uopće registrirao 💩

• MarijanaMartin
    08. Travanj 2022. 15:48

Amelie

Curke koje su rodile, imam pitanje za jednu pretragu koja se navodno treba raditi u rodilištu.. jel znate jesu bebe testirali na fenilketonuriju i da, jel rade probir sluha odmah? Tnxić🤗

Da, vade im krv i šalju na Rebro. Ako je nešto sumljivo oni ti se jave. 
    Tejuška nije opasno za tebe što si ti pozitivna. Važno je da beba dobije antibiotik, uvijek joj mogu dati naknadno ako porod bude brz. I nju će pratiti malo više na pojavu simptoma. Taj pozitivan nalaz stvarno nije ništa strašno iako tako zvuči!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• _Katja_
    08. Travanj 2022. 16:32

Bok svima, evo da probam napisati svoje iskustvo s poroda dok mali spava 😴
    Prvi znak je bio sluzni čep koji je krenuo ispadati i nedjelju navečer, i još tri dana po malo ispadao jel. U srijedu sam poslijepodne imala laaagane menstrualne bolove, išli smo navečer i prošetati, spremala stan, bas ništa strašno, mislila sam da je to sve neka priprema za sljedeće dane. I onda kad sam legla u ponoć krenu ti bolovi postajati dosta jaki, al bas odjednom. Nisu bili ni pravilnog razmaka, ledja me nisu boljela ni u jednom trenutku, samo su ti bolovi postajali jači pa sam rekla muzu da moramo ići, otišla pod tus brzo, i morala sam tri puta na wc, onda sam znala da je to to. U autu gledam na sat koliko je razmak izmedju trudova a ono 2min, hvata me panika i govorim mu da vozi i kroz crveno 😅 Kad smo došli odmah na ctg, tu me stavila da ležim i bas me bolilo, i opet sam morala na wc, nema ovdje klistira, al eto bas se priroda pobrinula da sve izadje prije poroda. Nakon tog opet ctg, činilo mi se da traje danima. Kad je pogledala dolje kaže 8-9cm otvorena i idemo u radjaonu. Mislim da je ovo bitno, možda nekome pomogne, nisam legla nego je babica digla uzglavlje kreveta i ja sam bila na koljenima, onako raširenima malo prema van i ruke preko uzglavlja. Stavila mi je nešto protiv bolova u infuziju i rekla da je zovem kad osjetim pritisak jaki ili da moram tiskati, ide ona neku drugu ženu obići. Cim je zatvorila vrata ja sam osjetila točno to, ali bas jako jako, mislila sam da će beba ispati na krevet u tom prvom tiskanju koje nisam mogla ni zaustaviti. Rekla sam muzu da zove hitno i da ide po nju, odmah se vratila i zvala doktoricu, ja sam tiskala još dva puta i beba je izašla. To je bilo sve tako brzo, ja sam vam još u šoku iskreno ☺️ Presretna sam kako je sve prošlo. Post je malo kaotičan jer zurim ako se mali probudi 

• _Katja_
    08. Travanj 2022. 16:40

On je divan, mali crni čupavi 😍
    Sjećate se da sam prestala s dojenjem oko nove godine, znaci malo vise od tri mjeseca, a sad kao da se opet ne snalazim… To me malo muci. Bio je dosta uspavan, bilirubin mu je stalno na gornjoj granici pa je sestra sad rekla da mu dajem malo na spricu zbog tog. Kod mene nema još pravog mlijeka nego je prozirno, i boli me kad dodji, sestre kažu da mu hvat nije los, da su moje grudi preosjetljive. Nadam se da ćemo se izboriti i s time.
    Stetno svima s pregledima, porodima i svime 😘😘 Budna beba, bježim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.