MarijanaMartin hvala ti 🫂 bas me ostavilo bez teksta,mjesec ranije je bio negativan i sad kak pozitivan? Kako se to u principu uopce dobiva?
A11 blizuu smo,meni je 27.4 ♥️
Katja ajme koji ekspresno brzi porod,wooow 🤩🤩🤩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Katja porod za pozeljeti i ja bi takav! 🙏
Tejsuka ne znam kak ti ginekolozi znam da neki daju antb terapiju a drugi govore da nema smisla da se na porodu dobije ....🤷🏼♀️
Btw imas termin na rockas moje mame 😉
Katja, i ja biii tako 🤩 Cestitam,prekrasno iskustvo,uzivaj!!
Nadam se da ce i meni krenuti uskoro posto stvarno mislim da je ono u srijedu lagano ispadao sluzni cep.. 🤭
• 20.04.2022. 🌷
Katja porod za pozeljeti i ja bi takav! 🙏
Tejsuka ne znam kak ti ginekolozi znam da neki daju antb terapiju a drugi govore da nema smisla da se na porodu dobije ….🤷🏼♀️
Btw imas termin na rockas moje mame 😉
Pa nemam pojma evo ja to 1x i imam u 3.trudnoci,tako da mi to uopce nije poznato.
Ee a moja mama ima 26.4 rockas 🤭🤭
Cekam Omertu da se javi,ako vidi,vidjela sam da je ona pisala da je s curama imala od pocetka pa mozda mi moze nesto detaljnije reci.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijanaMartin hvala ti 🫂 bas me ostavilo bez teksta,mjesec ranije je bio negativan i sad kak pozitivan? Kako se to u principu uopce dobiva?
A11 blizuu smo,meni je 27.4 ♥️Katja ajme koji ekspresno brzi porod,wooow 🤩🤩🤩
Te bakterije su ti normalni dio fiziološke flore vagine.. zato ih nikad ne mozes ubiti do kraja jer se uvijek vraćaju. U nekim zemljama se niti ne radi taj test niti se daje antibiotik. Jako mali broj beba ako se uopće i zarazi razvije neku ozbiljniju bolest, ali to se sve prati. Lako moguće da
će se to prestati raditi i kod nas za koju godinu.. tak da ne sekiraj se ništa!;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Arsan, Marijana hvala za info cure!;)
Katja super za tako brz porod!:)) Vjerujem da će dojenje brzo krenuti posebno ako si bez problema dojila i prvo dijete;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Tejuska nemoj se sekirati, bit će to sve okej, držim palčeve 🤞
Katja ajme kakav porooooood, pa baš za poželjeti! Jako mi je drago da je tak brzo prošlo 🤗
Cure, pitanje, ja sam sad opet počela krvariti. Prestala sam prije tjedan dana i sad osjetim da se nešto samo spustilo dok sam stajala. Jel to tak moguće, mislim normalno? 🙈
Mi uživamo, baš baš 😊 jedva čekam da idemo u šetnju i nekud na kavu i da se skockamo za van 🥰 Htjela sam pričekati za van još malo zbog sebe i carskog 😏
Katja držim fige za dojenje, uspjet ćete viii🥰 Mi smo uspostavile dojenje 3. dan. 2.dan sam ju tek stavila na sudu i tad je samo nacicavala a taj 3.dan je došlo mlijeko. Ja sam baš bila presretna jer sam htjela jako da ju hranim svojim mlijekom. Kombiniramo dojenje i hranjenje na flašu ali ja se izdajam za po noći, lakše mi je tako
Sortiraj odgovore
Najstariji