Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    08. Travanj 2022. 16:41

*Sretno svima ❤️😆

Tejuska♡
    08. Travanj 2022. 16:42

MarijanaMartin hvala ti 🫂 bas me ostavilo bez teksta,mjesec ranije je bio negativan i sad kak pozitivan? Kako se to u principu uopce dobiva?
    A11 blizuu smo,meni je 27.4 ♥️
    Katja ajme koji ekspresno brzi porod,wooow 🤩🤩🤩

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Travanj 2022. 17:00

Katja porod za pozeljeti i ja bi takav! 🙏
    Tejsuka ne znam kak ti ginekolozi znam da neki daju antb terapiju a drugi govore da nema smisla da se na porodu dobije ....🤷🏼‍♀️
    Btw imas termin na rockas moje mame 😉

• A11
    08. Travanj 2022. 17:06

Katja, i ja biii tako 🤩 Cestitam,prekrasno iskustvo,uzivaj!! 
    Nadam se da ce i meni krenuti uskoro posto stvarno mislim da je ono u srijedu lagano ispadao sluzni cep.. 🤭

• 20.04.2022. 🌷

Tejuska♡
    08. Travanj 2022. 17:40

Anchy_23 🌈 🌸

Katja porod za pozeljeti i ja bi takav! 🙏
    Tejsuka ne znam kak ti ginekolozi znam da neki daju antb terapiju a drugi govore da nema smisla da se na porodu dobije ….🤷🏼‍♀️
    Btw imas termin na rockas moje mame 😉

Pa nemam pojma evo ja to 1x i imam u 3.trudnoci,tako da mi to uopce nije poznato.
    Ee a moja mama ima 26.4 rockas 🤭🤭 

Cekam Omertu da se javi,ako vidi,vidjela sam da je ona pisala da je s curama imala od pocetka pa mozda mi moze nesto detaljnije reci. 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    08. Travanj 2022. 17:52

Tejuska♡

MarijanaMartin hvala ti 🫂 bas me ostavilo bez teksta,mjesec ranije je bio negativan i sad kak pozitivan? Kako se to u principu uopce dobiva?
    A11 blizuu smo,meni je 27.4 ♥️Katja ajme koji ekspresno brzi porod,wooow 🤩🤩🤩

Te bakterije su ti normalni dio fiziološke flore vagine.. zato ih nikad ne mozes ubiti do kraja jer se uvijek vraćaju. U nekim zemljama se niti ne radi taj test niti se daje antibiotik. Jako mali broj beba ako se uopće i zarazi razvije neku ozbiljniju bolest, ali to se sve prati. Lako moguće da
    će se to prestati raditi i kod nas za koju godinu.. tak da ne sekiraj se ništa!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    08. Travanj 2022. 17:54

Arsan, Marijana hvala za info cure!;) 
    Katja super za tako brz porod!:)) Vjerujem da će dojenje brzo krenuti posebno ako si bez problema dojila i prvo dijete;) 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Kriss
    08. Travanj 2022. 18:44

Tejuska nemoj se sekirati, bit će to sve okej, držim palčeve 🤞
    Katja ajme kakav porooooood, pa baš za poželjeti! Jako mi je drago da je tak brzo prošlo 🤗
    Cure, pitanje, ja sam sad opet počela krvariti. Prestala sam prije tjedan dana i sad osjetim da se nešto samo spustilo dok sam stajala. Jel to tak moguće, mislim normalno? 🙈
    Mi uživamo, baš baš 😊 jedva čekam da idemo u šetnju i nekud na kavu i da se skockamo za van 🥰 Htjela sam pričekati za van još malo zbog sebe i carskog 😏

• Kriss
    08. Travanj 2022. 18:47

Katja držim fige za dojenje, uspjet ćete viii🥰 Mi smo uspostavile dojenje 3. dan. 2.dan sam ju tek stavila na sudu i tad je samo nacicavala a taj 3.dan je došlo mlijeko. Ja sam baš bila presretna jer sam htjela jako da ju hranim svojim mlijekom. Kombiniramo dojenje i hranjenje na flašu ali ja se izdajam za po noći, lakše mi je tako 

• Kriss
    08. Travanj 2022. 18:48

Sisu *🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.