Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    06. Travanj 2022. 10:35

Demi bome da 🥲
    Katja super za pregled 🤗 haha nece ni tvoj vanka jos 🙈🙈
    Bambolina pa super to znaci da dobro napreduje 😊♥️ iako bi htijeli da stanu malo 💔♥️ 
    Nista kod mene,da bi rijec rekla 😳🤣 svakako ja imam jos i 3tj do kraja haha

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Omerta
    06. Travanj 2022. 12:30

Lovely kad je tvoj pregled?
    Ja imala ctg oko 11h i čekam sad još.. Gužva.
    ... 
    Katja i moja je danas bolje, bez temp, još malo šmrkava. 
    ... 
    Arsancres i ja si mislim da sam trebala dobiti antibiotik, tj. trebali su mi možda ponovi bris jer je ono prije bilo u 13 tjednu. Pa bi isto bila mirnija ako dođem naknap u bolnicu. S obzirom da sam trečerotka to bi se moglo i desiti. A ništa pratit ću upute kako su mi rekli, da se uputim kad budu trudovi na 5 min razmaka i ako mi pljusne voda odma. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Travanj 2022. 13:05

Omerta ja dosla u 12h sa Sv Duha doma.Vjerovatno smo se i mimoisle.
    Meni su uzv danas samo radili uzeli papire sve pogledali prekuckali i narucili me za tocno tj dana. Tada i krvnu sliku moram vaditi i onda cu ctg i uzv i sve kompletno...
    ---
    Dr.Prka je danas bio i jako je ugodan i temeljit. I dr koja mi je uzv radila je toliko smirujuca i opustena bas mi se svida tamo 😊
    Ali da je guzva bome je...imala sam osjecaj da je pola zg trudnica danas tamo 🙈

• MarijanaMartin
    06. Travanj 2022. 13:27

_Katja_

Jel netko od vas koristi ili planira koristiti maramu za nošenje bebe? 

Ja sam uzela Boba elastičnu maramu, nerabljenu s njuškala. Prezadovoljna sam. Par puta prije poroda sam vježbala vezanje i sad doslovno za 5 sekundi zavežem. Martin ima problema sa kakicom ili su to grčevi, pa nas marama spašava. Kad ga nosim odmah se pokaka, a inače jadan tiska satima. Neutješan plač odmah umiri. Meni je bolja od ergobaby nosiljke(koju volim), zato što je opterećenje preko cijelih leđa, pa me ništa ne boli. Preporučila bih stvarno svakome tko "brije" na takve stvari.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Amelie
    06. Travanj 2022. 14:42

_Katja_

Jel netko od vas koristi ili planira koristiti maramu za nošenje bebe? Naručila bih neku, ali sad gledam pa nemam pojma na sta trebam paziti, ako imate preporuku ili savjet sve je dobrodošlo 😊
    Nosiljku imam, htjela bih bas maramu.

Ja sam odlučila uzeti elastičnu jer su one ok za sam početak.. a kasnije su bolje ove tkane kad bebe postanu teže. Neki su me upozoravali da će nam u elastičnoj možda biti vruće, ali nadam se da će u stanu i klima malo odraditi.. to je najviše zato da mogu bebu imati uz sebe i smirivati ju dok usput radim neke sitne poslove po kući. Ja sam uzela na stranici minigreeny baobaby maramu.. sad su ti i na popustu i mislim da nema potrebe uzimati neku razvikanu i skupu jer to se dosta kratko koristi.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    06. Travanj 2022. 14:45

anchika

Demi30

Tejuska♡

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀Lovely_ - 06.04Omerta - 06.04Dani30 - 08.04Lindsay - 08.04Demi30 - 13.04Tejuska - 13.04Luck - 13.04EvaKB - 13.04Amelie - 14.04Anchika - 14.04

Ova lista postaje otužna 😅

Bas, sad bi mogli kladionicu otvoriti"tko ce zadnji rodit" 😂

Hahaha... Kako sam dugo bila zadnja za pregled mislila sam da ću to bit ja.. a možda ipak ne!?;))🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Lindsay
    06. Travanj 2022. 15:13

Lovely sretno na pregledu 😃
    Curke koje ate ga vec obavile javite nam novosti 😃

Omerta
    06. Travanj 2022. 16:33

Anchy_23 🌈 🌸

Meni su uzv danas samo radili uzeli papire sve pogledali prekuckali i narucili me za tocno tj dana. Tada i krvnu sliku moram vaditi i onda cu ctg i uzv i sve kompletno…

Dr.Prka je danas bio i jako je ugodan i temeljit. I dr koja mi je uzv radila je toliko smirujuca i opustena bas mi se svida tamo 😊
    Ali da je guzva bome je…imala sam osjecaj da je pola zg trudnica danas tamo 🙈

Moguće. Poslje ctg-a sam nekih sat i pol sjedila tamo u hodniku ispred TA. Dr. pogledao papire, brzinski uzv i naručio me za tjedan dana točno na termin. Naravno ako krene ranije, pravac rađaona. Krvnu sliku mi nije nitko spominjao. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Travanj 2022. 17:12

Omerta

Anchy_23 🌈 🌸

Meni su uzv danas samo radili uzeli papire sve pogledali prekuckali i narucili me za tocno tj dana. Tada i krvnu sliku moram vaditi i onda cu ctg i uzv i sve kompletno…

Ali da je guzva bome je…imala sam osjecaj da je pola zg trudnica danas tamo 🙈

Moguće. Poslje ctg-a sam nekih sat i pol sjedila tamo u hodniku ispred TA. Dr. pogledao papire, brzinski uzv i naručio me za tjedan dana točno na termin. Naravno ako krene ranije, pravac rađaona. Krvnu sliku mi nije nitko spominjao.

A mene je trazio krvnu sliku jer mi je zadnja prije par mj pa kao da imam frisku a vjerovatno i zbog prijasnjeg loseg iskustva i gubitka bebe. 
    100% smo se mimoilazile jer sam ja oko 11 isla unutra kod dr...
    I meni su rekli ako bilo sto posumnjam ili mi je cudno sto se pokreta bebe tice da dodem i 5x u danu u bolnicu ako treba. I naravno ako se nekaj pokrene....

Tejuska♡
    06. Travanj 2022. 19:42

Cure cestitam na pregledima ♥️
    Omerta,Katja da dječica brzo ozdrave 💋🍀
    I nadam se da ce vam se pokrenuti prije termina jer vjerujem da vam je vec dosta 🤭🤭
    MarijanaMartin kako ste vas dvoje?💚
    Hvala ti za preporuku ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.