Ajmeee Katja 😇😇 čestitam od ♥️ jedva čekam cuti detalje a do tada zelim vam lijepo maženje💋💋
Amelie skroz hahah,jedino mi sad vrsi pritisak dolje i pecka me dolje,trbuh konstantno tvrd,poceo me svrbiti valjda od tog rastezanja ...
Jooj da popijes mozda onu Redovitu ili neke sljive? Ima i onaj sirup od smokava i sljiva u ljekarni.
Ja se zadnjih 2tj stvarno ne mogu pozaliti,bar 2x idem na wc.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bokic 🌸
Katja cestitam i bravo za brzi porod!
Lindsay hmm ja i dalje imam uobicajeni iscjedak 🤷🏼♀️ provjeri ako nisi sigurna. Sad pred kraj svasta moze biti....
--
Btw moja curka je procjenjena na 3200 g jucer u TA. Aman taman. Znam da je to cca ali preko 3 kg ima 💪
NAŠE BEBE💚🎀
Nooha - 10.02 Jona Alojzije💚✔
MarijanaMartin - 19.02 Martin💚✔
Coksa - 19.02 Nika 🎀✔
XOXO - 22.02 🎀✔
Elle - 27.02 Sara 🎀✔
Pau18 - 04.03 Petar 💚✔
Cezar1502 - 03.03 Josipa 🎀✔
Arsancres - 07.03 🎀✔
Tweety88 - 08.03 🎀✔
SaporeVero - 08.03 Mateo 💚✔
Lu - 14.03 Elena 🎀✔
Bambolina - 15.03 Nika 🎀✔
Dubrovčanka - 17.03 Leoni 🎀✔
Maya34 - 18.03 Marino 💚✔
Nensy0308 - 18.03 Leon 💚✔
Kriss - 20.03 Barbara 🎀✔
Posvudusa - 22.03 Sofia 🎀✔
Sunašce83 - 24.03 💚 Leon ✔
Tonka341 - 24.03 💚 Ante ✔
Tanja24 - 25.03 💚 Marko ✔
Magy107 - 25.03 💚 Luka ✔
Antonela98 - 26.03 🎀✔
Mrzlopoljka - 28.03 🎀 Lucija ✔
Boobamara - 31.03 💚 Demian ✔
Katsy - 31.03 💚 Juraj ✔
Lara15 - 05.04 🎀✔
_Katja_ - 07.04 💚✔
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Anchy pa odlicnoo za curku,spremna je da dode ♥️😇
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Katja čestitke za dječaka 🎉💗
Super cure za dobre preglede jučer i sretno ako danas ima 🤞😍
Ja danas uplovila u 9i misec i ne moran više terapiju uzimat juhu 🎉😇
31👩❤️💋👨38
Katja čestitam mamastitaaaaaa❤️ Mazite se i uživajte! Jako mi je drago čuti kad sve tak krasno prođe 🥰
Tejuska kako ova lista s našim bebama lijepo izgleda, baš sam buljila dosta dugo u nju i raznježila se 🤩🎀💚
Luck super za terapiju 🥳 još malooo brojiš
Ajme Katja čestitam, ja se naježila🤭🤭🤭 i moja je mala došla u 2 ujutro 🙉🙉 vidiš ti kako se to sve posloži da bude što prije pa da muž može nazad starijem djetetu 😁😁
---
Pričale ste za marame, ja sam baš aktivno nosila stariju, još je nosim i dan danas 😁 mi kolica nismo uopće koristili, žali Bože para. S njom sam kupila elastičnu maramu, a sa mjesec dana sam ju prebacila u nosiljku na kopče. Ja sam radila sebi custom verziju kod Frede, imam njenu baby i midi verziju, a toddlericu sam uzela kod Dracomom, ja sam nekako više fan da mi netko napravi baš nosiljku po želji i po meni, ali bi voljela još svašta probati 😅
Meni elastična nije bila baš praktična, ovako je bila super, ali meni u onom rasulu od poroda je to bilo bap komplicirano ponekad. Kasnije sam probala i sling, kupila neki little frog, ali nisam se ja baš našla u tome, ili je mala već bila teža, tak kažu da nije neš preudobne kad je dijete veće jer težina bude na jednoj strani pa sam ga prodala ipak. Nekako sam se ja našla baš u tim kopčama, to za sekundu pokopčaš i ćao.
Ali svakako, uzmite polovno, ja elastičnu jesam i prodala sam ju dalje jer mi nije bila više opcija. Da je bilo polovnih freda tada, kupila bi i nju vjerojatno od nekog. Sad sam s ovom malom kupila caboo, na sličnu foru kao marama, mekano je, ali kao majica se obuče doslovno. Uzela isto polovni na njuškalu, služio me itekako, nosila sam ju od prvog dana iz bolnice, svakodnevno. Sad smo od danas u nosiljci na kopče, taman kad je dr. kuniće škicnula, obično se ne preporuča nošenje u nosiljkama prije urednog nalaza kukova. To se ne odnosi na marame, jel, samo na kopče.
Ako škicate marame, tkane, gledajte tu i tamo little frog, oni imaju jako često popuste od 30%,na marame second grade i više, a tipa greške su nevidljive, npr preskočena nit, zalutala nit druge boje i sl, ništa što utječe na nošenje u smislu sigurnosti. Jako puno njih kupi te 2nd grade za probu. Što je dijete veće i teže, bitna vam je gustoća marame da je veća, da bolje drži 😁
Mi bili jučer kod ped na prvom pregledu, moja buca dobila 1190g i narasla 6 cm 😇 dobar posao moja mljekara radi😂😂😂
MarijanaMartin tebe čekam da se javiš malo, kakva je situacija doma sa starijom? U onom mom očaju prvih dana po dolasku doma, skoro sam ti mail poslala da se izjadam i da me barem slažeš da će se mala prestat ljutit na mene 🥺
MarijanaMartin tebe čekam da se javiš malo, kakva je situacija doma sa starijom? U onom mom očaju prvih dana po dolasku doma, skoro sam ti mail poslala da se izjadam i da me barem slažeš da će se mala prestat ljutit na mene 🥺
Nama je još teško. Kad sam došla doma mala počela vrištati " vratite mi stari život, ovaj mi je odvratan" i tako cijeli dan i noć. Onda je s vremenom prestala jesti i piti. Jednostavno što ju natjeramo da pojede, povrati a sama ništa neće. Ma užas! Već smo mislili ići kod psihologa. Onda je jedan dan samo počela jesti. Najgore je to što Buco po cijele dane sisa ili bljuca ili kaka . Spava u komadu samo noću, tako da se nemogu samo njoj posvetiti. Tjeram muža i ostale da više vremena provode s njom. Baš mi teško pada što ne možemo baš nas dvije malo uživati, jer jednim okom stalno gledam na Martina. Dobra strana: stvarno je dobra velika Seka. Ja kad neznam više što bi s Martinom (neće jesti, neće se nositi, pelena čista...) pitam nju što braco govori. Svaki put je njen odgovor bio točan i smirilo bi ga na 10-15min. Haha Buco je isto dobio 1kg i 6 cm. Haha ogroman je! Meni su testirali mlijeko u bolnici i rekli daje jako masno. Tako da deblja jako,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji