Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    08. Travanj 2022. 08:33

EvaKB

Katja cestitam na bebici 🥳
    Amelieja sam dobila sling i klokanicu. Postoji na faceu grupa za baby wearing, tamo se moze raspitati o svemu, a ako si iz Zg onda imaju i uzivo savjetovaliste i posudbu nosiljki da se isproba sto ti paše, ako sam dobro zapamtila ti nemas face. Bude u djecjem klubu Stripy (Vrbje 34) jedno svaka 2 tjedna.

Hej, hvala ti.. da, nemam fejs, a nema mi do daljnjeg ni mrdanja iz stana zbog mirovanja, ali skužila sam da ima dosta tih grupa i radionica.. možda odem kad se beba rodi!:) Najbolje je otići probati prije nego se uloži više love, slažem se!;) Tnx 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Travanj 2022. 08:48

Jutro 🌸
    Sretno na pregledima danas.
    Kod mene nista novo....ova moja ce presisati termin 100%
    😂😂

mrzlopoljka
    08. Travanj 2022. 09:34

Elle, mi smo isto isli u Sabol, doduse zbog drugih stvari, ali slazem se s tobom. Mi smo jako zadovoljni, i ak ce trebati kaj s malom obilaziti, sigurno opet idemo tamo. 

Lindsay
    08. Travanj 2022. 11:19

Dani30

Dobro jutro cure… ugodan dan va zelim…❤️❤️❤️
    Lindsay sretno na pregledu danas 🥰

Hvala draga Dani30 💋
    Ctg uredan, miran. Plodne vode dovoljno. 38 tt procjena njene tezine na 3350 grama. Glavica dolje. Obavljen anesteziolog za epi.
    U utorak 12.4. Vaginalni pregled i ctg ponovo. Puse svima.

Lindsay
    08. Travanj 2022. 11:23

Tejuska sinu brz oporavak!!!
    Dani jesi ti obavila pregled?
    Anchy nadam se da nece 👍

Tejuska♡
    08. Travanj 2022. 11:35

Lindsay bravooo,cestitke na urednom pregledu 🥰🥰🥰
    Hvala cure ♡ 
    Anchy imas jos tjedan dana 🤭🤭 mozda te iznenadi🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    08. Travanj 2022. 12:13

Lindsay onda je ono bio samo običan iscjedak ha? Drago mi je.. a sad možeš lagano očekivati svaki dan. Jesi se malo aktivirala da kao nešto pokreneš ili ti je još rano?🤭
    Tejuška nadam se da će malci što prije preboljeti sve da ti možeš u miru ići roditi..😁

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    08. Travanj 2022. 12:29

Amelie 🫂
    Cure pitanje,jel nekoj od vas tko je pri kraju,ili one koje ste rodile bila konstanta bol poput menstrualne i dolje u ledima? Znaci osjecaj "sad cu prokrvarit i dobit men.." 
    Nije na momente vec cijelo vrijeme isti intezitet drzi🤔🤔🤔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    08. Travanj 2022. 12:49

Curke koje su rodile, imam pitanje za jednu pretragu koja se navodno treba raditi u rodilištu.. jel znate jesu bebe testirali na fenilketonuriju i da, jel rade probir sluha odmah? Tnxić🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• A11
    08. Travanj 2022. 12:58

Tejuska♡

Amelie 🫂Cure pitanje,jel nekoj od vas tko je pri kraju,ili one koje ste rodile bila konstanta bol poput menstrualne i dolje u ledima? Znaci osjecaj "sad cu prokrvarit i dobit men.."
    Nije na momente vec cijelo vrijeme isti intezitet drzi🤔🤔🤔

Bas se zalim muzu kako mi je tako zadnjih par dana,pogotovoo uzasna bol u donjem dijelu leđa. Ujutro se dignem i okej je,ali cim sam malo na nogama krene jako boliti i ne prestane cijeli dan. Doslovno mi bude tesko i lezati..A menstrualna bol mi se konstantno javlja,nekad manje nekad vise,nekad me budi kroz noc i tako. Nadam se da je to sve tako jer ce malena brzo van 🤭🙉 Drzim fige i tebi 🤞

• 20.04.2022. 🌷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.