Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriss
    06. Travanj 2022. 20:08

Tejuska baš je izgledalo da će početi ali još malooooooo🤭 pripremni trudovi su tu, tvojoj curici je pasalo malo osvježeni izgled ❤️
    Omerta, Katja da dječica brzo ozdrave❤️
    Arsancres kakav poorooooood, vauuuu🥳 ali bitno da je bilo sve kako si zamislila
    Dubrovčanka nek mužić čim prije ozdravi! I samo uživajte u vašoj Leoni i nek ona samo tako lijepo raste 🥰
    Ja sam isto mislila kupiti tu nosiljku, da mi bude lakše po vani di ne budem mogla s kolicima. Ali mislila sam pogledati na Njuškalu neke rabljene prvo možda.

• Kriss
    06. Travanj 2022. 20:10

Sretno vam svima na pregledima! I da čim prije rodite da se riješite "muke" 🤭 A lista je mala ali slatka, još malo cure 
    A mogle bi mi otvoriti ovu temu s bebama kaj mislite? 

Amelie
    06. Travanj 2022. 22:06

Kriss

Sretno vam svima na pregledima! I da čim prije rodite da se riješite "muke" 🤭 A lista je mala ali slatka, još malo cure
    A mogle bi mi otvoriti ovu temu s bebama kaj mislite?

Pa da, zašto ne.. ja sam za! 
    Što se marama tiče, znala sam gledati tu i tamo na njuškalu pa nikako ništa i mislim si ajde bit ce mi i za drugo a uvijek mogu i ja prodati.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• _Katja_
    06. Travanj 2022. 22:34

Hvala za preporuke, bas su fora, tako ću nešto i ja uzeti.
    Ja nikako ne kuzim zašto bi otvarale novu temu? Sta nije svejedno na kojoj pišemo? Prosvijetlite me 🤣🙈

Lindsay
    06. Travanj 2022. 22:47

Lovely_

Samo da javim kako je bilo na pregledu
    Naš dečko lijepo napreduje i odgovara tjednima. Trenutno ima 2700 g 😊
    Danas je bio zadnji pregled kod moje dr i za 2 tjedna imam prvi pregled u TA 😊

Odlicno. Veliki decko 😃

Lindsay
    06. Travanj 2022. 23:05

Cure, ima li koja pred kraj 38 tt vodenkasti iscjedak? Brinem se da nije plodna voda, pregled imam u petak.

Tejuska♡
    07. Travanj 2022. 07:35

Jutro ♡
    Lovely cestitam na pregleduu🥰♥️ 
    Das mi datum pa ti zapisem pregled na listu ♡
    Lindsay ako nisi sigurna odi do bolnice provjeriti za svaki slucaj ♡ 
    Kako ste mi jutros? 🥰💋

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    07. Travanj 2022. 08:03

Tejuška kako si ti? Jel se baš skroz smirilo?:))
    Ja sam poprilično začepljeno i smišljam načine kako se prirodno odčepiti.. nadam se da će za par dana biti bolje, da će se organizam možda nekako izboriti 🙏🙄

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• _Katja_
    07. Travanj 2022. 08:27

Cure stigao je moj dječak 🤗🤗🤗 54cm, 3300. 
    Sinoc u 2, porod je bio valjda najbrži mogući, na trećem tiskanju je izašao. Pišem vam vise kasnije, ali savršeno je sve prošlo, tako sam sretna. Sad samo spava 🥰

Amelie
    07. Travanj 2022. 08:46

Katja čestitam!!🥰🥰 Čekamo opis kad malo dođeš k sebi.
    Bome druge bebe idu brzo kod većine🙈🤭🤭Super ste to odradili! Neka i dalje ide sve dobro pa da ste brzo doma!🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.