Tejuska baš je izgledalo da će početi ali još malooooooo🤭 pripremni trudovi su tu, tvojoj curici je pasalo malo osvježeni izgled ❤️
Omerta, Katja da dječica brzo ozdrave❤️
Arsancres kakav poorooooood, vauuuu🥳 ali bitno da je bilo sve kako si zamislila
Dubrovčanka nek mužić čim prije ozdravi! I samo uživajte u vašoj Leoni i nek ona samo tako lijepo raste 🥰
Ja sam isto mislila kupiti tu nosiljku, da mi bude lakše po vani di ne budem mogla s kolicima. Ali mislila sam pogledati na Njuškalu neke rabljene prvo možda.
Sretno vam svima na pregledima! I da čim prije rodite da se riješite "muke" 🤭 A lista je mala ali slatka, još malo cure
A mogle bi mi otvoriti ovu temu s bebama kaj mislite?
Sretno vam svima na pregledima! I da čim prije rodite da se riješite "muke" 🤭 A lista je mala ali slatka, još malo cure
A mogle bi mi otvoriti ovu temu s bebama kaj mislite?
Pa da, zašto ne.. ja sam za!
Što se marama tiče, znala sam gledati tu i tamo na njuškalu pa nikako ništa i mislim si ajde bit ce mi i za drugo a uvijek mogu i ja prodati..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hvala za preporuke, bas su fora, tako ću nešto i ja uzeti.
Ja nikako ne kuzim zašto bi otvarale novu temu? Sta nije svejedno na kojoj pišemo? Prosvijetlite me 🤣🙈
Samo da javim kako je bilo na pregledu
Naš dečko lijepo napreduje i odgovara tjednima. Trenutno ima 2700 g 😊
Danas je bio zadnji pregled kod moje dr i za 2 tjedna imam prvi pregled u TA 😊
Odlicno. Veliki decko 😃
Cure, ima li koja pred kraj 38 tt vodenkasti iscjedak? Brinem se da nije plodna voda, pregled imam u petak.
Jutro ♡
Lovely cestitam na pregleduu🥰♥️
Das mi datum pa ti zapisem pregled na listu ♡
Lindsay ako nisi sigurna odi do bolnice provjeriti za svaki slucaj ♡
Kako ste mi jutros? 🥰💋
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuška kako si ti? Jel se baš skroz smirilo?:))
Ja sam poprilično začepljeno i smišljam načine kako se prirodno odčepiti.. nadam se da će za par dana biti bolje, da će se organizam možda nekako izboriti 🙏🙄
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Cure stigao je moj dječak 🤗🤗🤗 54cm, 3300.
Sinoc u 2, porod je bio valjda najbrži mogući, na trećem tiskanju je izašao. Pišem vam vise kasnije, ali savršeno je sve prošlo, tako sam sretna. Sad samo spava 🥰
Katja čestitam!!🥰🥰 Čekamo opis kad malo dođeš k sebi.
Bome druge bebe idu brzo kod većine🙈🤭🤭Super ste to odradili! Neka i dalje ide sve dobro pa da ste brzo doma!🤗
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji