Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    07. Travanj 2022. 21:10

Magy107

Sto kažete, savjeti za grčeve, za dojenje vi iskusne?

Samo ga stavljaj što više na sisu i radi kompresije (stisneš sisu da mu šprica mlijeko u usta) to će ga potaknuti da krene sisati. Ali i izdajanje je super! Za grčeve nemam savjet. Martin je od poroda imao grčeve ( neznam je li to moguće) ali plač, izvijanje, napinjanje traju od tad. Malo nam se sad smirilo (6 tjedan), konstantno tiskanje kakice još je ostalo ali barem nema onog užasnog plača i vrištanja. Što sam ja probala: nošenje u nosiljci ( na rukama nemogu dugo), spavanje i dojenje u uspravnom položaju ( kosi jastuk i položaj unakrsna koljevka), dojiti što češće (ako ogladni vuče kao lud i još više se naguta zraka), puštati zvuk maternice sa youtube-a i ostale šumove / pjesmice za bebe, izbacila sam iz svoje prehrane sve što napuhuje (grašak i ekipa). Nikakve preparate nismo uzimali, nekako sam protiv toga. Premal mi je za kemiju i mislim da su grčevi dio normalnog razvoja. 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    07. Travanj 2022. 21:23

Tejuska♡

MarijanaMartin AJME 🥺🥺🥺 kako to razlicito na djecu utjece,ne mogu vjerovati 🙈 bas me rastuzilo kad citam.

Ma ne trebaš biti tužna. Moja mala je jako osjetljiva. Ona dugometražni crtić ne može gledati jer plače skoro cijeli film i danima poslije jer je Bambi izgubio mamu. Nju je uništilo što sam 9 dana bila u bolnici. Moji doma se nisu snašli. Nisu joj znali pomoći. Baka i djed su joj govorili da prestane plakati, da velike curice ne plaću i slične fore a muž je i sam bio u velikoj brizi (kako će proći porod, žutica i sl) pa je i on bio izvan sebe i nije se mogao skulirati. Ona sve emocije osjeti i jako se jadna bila brinula. Sad kad smo doma, ne želi se odvojiti od mene ali je ok. Pozitivna stvar je da je postala samostalnija. Napokon!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• A11
    07. Travanj 2022. 23:37

Vecer 🙂 Citam vas svaki dan i cestitam svima na bebicama,dobrim pregledima.. 🤗 Htjela sam nesto pitati vas iskusnije. Jucer sam bila na pregledu,danas sam punih 38tt. Par sati nakon pregleda mi je iscurio smeđi,duguljasti,sluzavi iscjedak prosaran kao zilicama krvi i tako jos dva puta kroz dan. Moze li biti da je pomalo ispadao sluzni cep? 
    Al evo danas nema nikakvog iscjetka,pa cak ni bijelog sluzavog koji je bio prije pregleda staalno,zadnjih par tjedana pogotovo. To me zbunjuje,nisam navikla da nema bas nikakvog iscjetka 😅

• 20.04.2022. 🌷

Omerta
    08. Travanj 2022. 00:09

Čestitke Katja!!!  Što nisam ja rekla da ćeš me prešišati!?
    Sretno na pregledim danas! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

EvaKB
    08. Travanj 2022. 07:38

Katja cestitam na bebici 🥳
    Amelie ja sam dobila sling i klokanicu. Postoji na faceu grupa za baby wearing, tamo se moze raspitati o svemu, a ako si iz Zg onda imaju i uzivo savjetovaliste i posudbu nosiljki da se isproba sto ti paše, ako sam dobro zapamtila ti nemas face. Bude u djecjem klubu Stripy (Vrbje 34) jedno svaka 2 tjedna. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Tejuska♡
    08. Travanj 2022. 08:18

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

Dani30 - 08.04
    Lindsay - 08.04
    _Katja_ - 11.04
    Demi30 - 13.04
    Tejuska - 13.04
    Luck - 13.04
    EvaKB - 13.04
    Omerta - 13.04
    Amelie - 14.04
    Anchika - 14.04
    Lovely_ - 21.04

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    08. Travanj 2022. 08:24

Jutro drage moje ♡
    Dani,Lindsay sretno na pregledima i da nam javite kako je bilo 🥰♥️🥰
    A11 sigurno je sluzni otpao da 🤞
    MarijanaMartin dobro,to si u pravu,drago mi je da se osamostalila ali ie opet bilo tuzno citati💔
    Meni je J bolestan , mislim prehlada,nos,grlo,suhi kasalj,ovo je vec 3x takva od vadenja mandula 🙄🙄 mislim uzas... bas u divno vrijeme,sad se pak molim da ne izade mala dok ne ozdravi,sigurni bude i na mladeg preslo 😬😬 aaah te viroze.
    Od dr.tjedna nema vise skole,praznici idu pa barem nesto,da ozdravi skroz 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    08. Travanj 2022. 08:31

Magy107

Da se malo i mi javimo… Kući smo evo već tjedan dana. Mom malisanu je danas trinaesti dan. Danas nam je opet bila patronazna pa nas je razveselila da smo sada na 3200 grama. Rodio se sa 1960 grama. Mučimo se sa grčevima i dojenjem. Kako smo bili razdvojeni 6 dana i ja nisam mogla do njega a i po rođenju san ga kažu vidjela ali se ja ničega ne sjecam, dobijemo to da se sada jako patimo. On ima mala usta i frenulum pa su mu moje bradavice prevelike. Ali svaki obrok pokušavamo. Već je nekih 10 puta uspio malo povući. Izdajam se pa to pije. Što drugo eto… Ja polako dolazim sebi psihički. Nije bilo baš jednostavno. Kaze muž, jednu ženu je ujutro 25.3 ostavio na kontroli u bolnici a po njezinu olupinu je došao 5. dana nakon toga. Ali samo neka je on meni dobro. Neka je zdrav i živ… Nažalost teško je u glavi pojmiti da je ovo zadnje moglo biti drugačije. Ali evo, prošlo je, tu smo. On je dobro i mazimo se puno. Sladak mi je kao bomboncic.

Sto kažete, savjeti za grčeve, za dojenje vi iskusne?

Heeey 🤚 Drago mi je da si nam se uspjela malo javiti 💕
    Nama za grčeve pomaže espumisan, mamino loše pjevanje i zvuk usisavača i fena 😁 
    Vidim da imate frenulum i da planirate to rješiti pa eto da podijelim naše jučerašnje iskustvo.
    Za Klajićevu smo dobili termin tek krajem 6.mjeseca pa smo se odlučili za polikliniku Sabol po preporuci patronažne koja je za njih čula sve najbolje od drugih mama. 
    Dobila sam termin isti tjedan, pregledao ju je i rekao da bi bilo najbolje da se cvakne, nije predebel ali dosta dug pa će joj sigurno biti lakše. Namazao joj je nešto na usta, on je spominjao anesteziju, ja sam se sva jadna pogubila pa nisam ništa ni pitala. Muž je sjedio i držao malu,sestra joj je pridržala glavicu i u sekundi joj je to cvaknuo. Naravno uz puno vriske od časa kada joj je otvorio usta. Stavio joj je gazu u usta da pokupi krv i iz moje perspektive je bila natopljena a poslije mi je muž rekao da su bile 3 kapi i da ne zna di sam ja to vidjela 🤣 Smirila se nakon par minuta, dok smo platili već je spavala 😁  Ja sam pitala trebam li paziti na neke znakove da nešto nije u redu, dr.je rekao da ne jer nema joj šta biti i da to nju ne boli. Samo nije smjela jesti pola sata nakon toga.
    Sve u svemu pozitivno iskustvo sa poliklinikom,cijena je 600kn.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    08. Travanj 2022. 08:32

Tejuska♡

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀Dani30 - 08.04Lindsay - 08.04_Katja_ - 11.04Demi30 - 13.04Tejuska - 13.04Luck - 13.04EvaKB - 13.04Omerta - 13.04Amelie - 14.04Anchika - 14.04Lovely_ - 21.04

Dobro jutro cure 🌞
    Sretno na pregledima danas 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• MarijanaMartin
    08. Travanj 2022. 08:32

Tejuska♡

Meni je J bolestan , mislim prehlada,nos,grlo,suhi kasalj,ovo je vec 3x takva od vadenja mandula 🙄🙄 

Ti se baš mučiš sa tim bolestima!  Držim palčeve da što prije ozdravi! 🍀🤞🍀🤞

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.