Katja super, prekrasan porod, ekspresno 😁
Tejuska nemoj se sekirati, dobijes pikicu na porodu i to je to, samo moras kad dodes napomenuti da si pozitivna.mene se vec u TA pitali jesam radila bris i kakav je nalaz. A sto se tice tih bolova mozda bi trebala malo usporiti i odmarati malo vise.
Katja porod za pozeljeti i ja bi takav! 🙏
Tejsuka ne znam kak ti ginekolozi znam da neki daju antb terapiju a drugi govore da nema smisla da se na porodu dobije ….🤷🏼♀️
Btw imas termin na rockas moje mame 😉
Pa nemam pojma evo ja to 1x i imam u 3.trudnoci,tako da mi to uopce nije poznato.
Ee a moja mama ima 26.4 rockas 🤭🤭
CekamOmertu da se javi,ako vidi,vidjela sam da je ona pisala da je s curama imala od pocetka pa mozda mi moze nesto detaljnije reci.
Ej, mene ti sad nisu testirali jer sam kao imala pozitivno u brisevima na početku trudnoće. Tad sam dobila antibiotik 3 dana, a sad da li je to išta pomoglo ne znam. Njima je sad to nebitno, jer jednom kad ga imaš možeš biti negativan pa opet pozitivan. Ugl. I mene malo brine ako porod krene ekspresno kolko će tog antibiotika na porodu stići iscuriti. Inače kažu preporuka krenuti u bolnicu kad su trudovi na 5 min, al kaže mi dr sad zadnji put da mogu i prije baš zbog tog da mi antibiotik stigne prodjelovati. A vjerujem da djeluje brzo kad je intravenozno. U prošloj trudnoći sam ipak i prije sa 37,38 tt popila terapiju pa sam bila mirnija kad sam došla u bolnicu 9 cm otvorena.. Jer mi je antibiotika iscurilo možda nekih pola sata, 40min ako i to.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta puno ti hvala na javljanju,budem onda tako,svakako u srijedu imam prvi pregled u TA pa cu i njih pitati za savijet jer mi je gin rekla da oni ne daju antibiotik vec samo na porodu 🙄🤔
Hvala na utjehama cure ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Katja čestitam na dolasku bebice i na tako super brzom porodu 😊🤗❤️
Tejuska pa zar opet kod vas neka boleština 😤 nadam se da će što prije malac biti dobro 😊
Čestitam na super današnjim pregledima ❤️💙
-
Mi smo jučer išli vaditi krv jer mu je došao nalaz iz Zg i ima povišen tsh 😕 vjerojatno od mene 🤷🏻♀️
A danas smo imali prvi pregled kod pedijatrice 😊 22. smo otpušteni sa 2865g i 49cm, a danas je 3500g i 51cm ☺️☺️💙
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Vidim da se opet hrpa pisalo, nadam se da ću pročitat još danas 🙈 zaspali svi, idem riješit planine prljavog i čistog veša😂
Sam da ne zaboravim, taman vidjela prije koji minut sliku sa lijekovima koji idu uz dojenje, ovi zeleno obojani, tj. mislim da su to djelatne tvari, za sve vas mame alergičarke koje ste pisale da imate nedoumice 😁 keljim link pa možda kojoj pomogne 🥰
https://ibb.co/XthFg11
Arsan.. ovi zeleno obojani lijekovi su pretpostavljam ok za korištenje? Nisam baš skužila gdje je link.. samo se otvorila slika. No ja sam danas svakako puno bolje pa sad više i nisam sigurna jel to bila alergija ili samo jaka hunjavica😨 Bitno da je bolje i nadam se da se više neće ni vraćati!!
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie aktivna sam sto vise mogu i sto mi vise tijelo dopusti. Nisam se uljenila, nadam se da ce to pripomoci.
Dani slikica je super. 😍 . Mozes ga tocno zamisliti 😊😊
Katja bas divno da je proslo expresno i da nije ostavilo nikakve traume. Cestitam jos jednom.
Tejuska meni još nitko uopće nije niti radio niti spominjao taj bris na streptokok. Na tečaju su rekli da se radi oko 33. tjedna, ali meni ništa. Ne znam šta da mislim o tome
Pa zapravo se radi tek tamo negdje zadnji mjesec trudnoće.
Katja, porod stvarno wow, ekspresno i za poželjeti!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobro jutro cure 🌞
Želim vam ugodan vikend 💜💙💛
Katja baš mi je drago da je porod bio pozitivno iskustvo 💕 I nadam se da će i dojenje uskoro biti uspješnije 😊
Kriss tak je i meni bilo s krvarenjem,taman pomislim da je to to i onda opet kao nešto krene 🙄 ali eto prođe i to ...
Tejuska zao mi je sto si pozitivna ali bit ce to sve ok, iskustva drugih nalažu da tako mora biti 😁
Maya34 čestitam bebici na prvom odlasku pedijatru i na odličnom dobivanju na kilaži 💕
Lovely ja sam taj bris radila oko 36tt ako se ne varam i bila sam u uvjerenju da je to obavezno, u bolnici prilikom poroda su svako malo ispitivali za to da li je negativan,djelovalo mi je kao da je jako bitno... daj se ti ipak raspitaj kod ginekologa...
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jutro zenske kak ste ? ♡
Lovely bas kao sto Elle kaze,raspitaj se,izmedu 35tt i 37tt se radi 😊 meni je moja i oko 30tt radila i tada je bio negativan 🙄
Zelim vam svima divan vikend uz pokoju bebicu 🍀♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji