Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    12. Travanj 2022. 07:34

Jutroo😁
    Lindsay sretnoo danas ♡
    Katja vjerujem da ti je tesko jako ali to je za njegovo dobro♥️ jednom ce i to proci pa cete ici domeka,saljem zagrljaj 🫂 javi nam kako bude 🌸🍀♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    12. Travanj 2022. 07:42

_Katja_

Hej cure, još ćete završiti zajedno u sobi 😆
    Sretno svima koje još čekate ❤️
    Tejuska da, ja sam trebala danas biti na pregledu 🥰
    Moj mali završio ipak na sunčanju, u bolnici smo. U sobi sam s njim i izdajalicom, ne smijem ga vaditi ni za dojenje. Sutra će ponovo vaditi krv, nadam se da će biti dobri nalazi da možemo kuci… Srce mi je puklo 💔

Ako su visoke vrijednosti bilirubina, super je da je na sunčanje. Daj nam malo opiši kako je to s njim u sobi. Tko ga hrani, presvlači? Što ako vrišti ili plače? Što smiješ raditi, ako ne smiješ dojiti? Je li cijelo vrijeme pod lampama ili rade pauze? 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Travanj 2022. 08:28

Jutro !🌸
    Sretno lindsay
    Ja jedva cekam sutra TA, bas mi je dosta vise, zelim se maziti s njom i da ne moram vise brinuti jel sve ok jel se dovoljno micala itd...

Loza 💙😇
    12. Travanj 2022. 08:49

cure ja moram uletiti samo da Lindsay zaželim sreću danas na pregledu i Anchy da rodi uskoro, vidim da je nestrpljiva! :) budite mi dobro <3

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• A11
    12. Travanj 2022. 09:11

Jutro 🤗
    Lindsay sretnoo! 😚
    Katja izdrzi jos malo, bit ce nalazi dobri! 🥰

• 20.04.2022. 🌷

Lindsay
    12. Travanj 2022. 09:29

Katja jednog ce dana sve biti iza vas, sada prebrodi ove dane sto bolje i jace mozes jer proci ce i to ❤️
    Loza ljepotice hvala puno!
    Javim se nakon pregleda ❤️💋

• _Katja_
    12. Travanj 2022. 10:21

Hvala ❤️
    MarijanaMartin rekli su mi da je najbolje da ne prekida sunčanje, mijenjala sam mu pelene pod lampom, hranila, mazila. Kad bi se uznemirio davala sam mu dudu. Mlijeko je pio na bočicu. Kad se rasplače stavim pauzu na monitoru pa probam ja riješiti ako mogu sama.    
    Sestra u noćnoj smjeni mi je rekla da ga mogu kratko izvaditi na maženje ako bas bude frka. Jednom sam mu tako dala malo da doji. Prespavao je on to, izgledalo je kao da gusta 😊 Čekam sad nalaze krvi, ako budu ok možemo kući 🤗
    https://ibb.co/qgrRFzb

• _Katja_
    12. Travanj 2022. 10:27

Linsay sretno danas 🤗
    Anchy ubrzo će bebica 🥰🥰 Znam koliko joj se veseliš ❤️ Da sve prodje najbolje moguće 🤞🏻🍀
    Omerta gdje si ti?? Moja druga terminusa uz Anchy 😊
    Ipak dečki izlaze prije termina po ovom forumu jelda? I ja sam curicu prenijela četiri dana, a dečko stigao osam dana ranije 😊

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Travanj 2022. 12:06

Loza 💙😇

cure ja moram uletiti samo da Lindsay zaželim sreću danas na pregledu i Anchy da rodi uskoro, vidim da je nestrpljiva! :) budite mi dobro &lt;3

Hvala ti draga Loza 💓💓💓

Tejuska♡
    12. Travanj 2022. 12:47

Katja drzi se draga,nadam se da nalazi budu super 🤞♥️💚
    Barem si sa njime cijelo vrijeme mogla biti,to je doista velika prednost😊🍀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.