Iiii da kupila sam i jastuk za trudnice, koji je 3u1.
Jastuk za spavanje, jastuk za dojenje i ima navlaku i onda bude gnijezdo za bebu
Cao cure
. Bravo za dobre i uredne preglede 🥰🥰
Nove cure dobrodošle 💖
Ja u nekim radovima, malo preuredjujem sobu Al me isto malo boluccka glava pa sam usporila tempo..
Sto s eopreme tice i robice imam sveee jer sam ove godine rodila😅😅samo moram izvaditi i presloziti. Jedino cu kupiti kolica za blizance maclarenova.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Bokić cure,kako ste😘?
Idući tjedan sam na kontroli kod svoje gin. Bit ću 16 tj i nadam se doznati spol od bebetosa (tako ih od milja zovemo). Htjela bi da i muž može sa mnom da sve to skupa doživi jer bi baš htio i zanima ga ali mislim da mi to neće proći iako su mi dr i sestra kolegice koje rade u mom domu zdravlja. Možda ako ih zamolim ali ne želim raditi pritisak pa ću radije platit privatni pregled kod jednog dr koji inače radi u bolnici gdje mislim rodit i zapravo se mislim dogovoriti s njim da mi on ubuduće vodi trudnoću. Nadam se da privatnici dopuštaju pratnju,vidit ću.
Ne znam koliko sam kila dobila,na zadnjoj kontroli sam imala 68. Inače sam startala sa 66. Baš sam jako teška ali vjerujte nisam debela,nego tako građena 😊 pa me zanima šta će biti do kraja 🤣 zapravo osjećam u posljednje vrijeme težinu u zdjelici,i volim dići noge dok ležim na leđima jer inače osjetim napetost u trbuhu.
Od potrebnih stvari nisam ništa nabavljala i prerano je ali svakako su mi obećane donacije sa svih strana🤣 to je mala prednost kad si mlađa od svojih i muževih sestara. Kupit ću što mi bude trebalo kad bude vrijeme. Također netko je napomenuo da je kozmetika problem,e pa tako i meni. Dječje i moje potrepštine,valjda ću se snaći.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Ajme ne stignem vas pratiti 😄
Meni je nekako još rano za kupovinu, ali čitam, gledam, slažem popis.. Najviše me muče kolica jer živimo visoko, bez lifta, bez mogućnosti ostavljanja negdje dolje.. Znači morat će biti neka turbo lagana. Puno toga ću naslijediti pa mi je s te strane nekako lakše. 🥰
Bebanamoje, po kojoj cijeni si našla ta kolica i u kojoj trgovini?I ja sam ih gledala.
Mi smo ih našli u baby center dućanu, koštaju inače 6370, a za vikend je bila cijena 5500. A sad vidim na njihovoj stranici da je danas i sutra cijena 5414, ne kužim te promjene 😀 popratit ću te akcije pa jedan dan otići kupiti.
Iiii da kupila sam i jastuk za trudnice, koji je 3u1.
Jastuk za spavanje, jastuk za dojenje i ima navlaku i onda bude gnijezdo za bebu
Imaš slikicu? 😊 Gdje si to nasla i koliko para? Ja stalno gledam te jastuke za trudnice i dojenje, al u nekim dućanima su bas skupi. Za sada spavam tako da srolam poplun i obgrlim ga nogama 😀
Bebanamoje možeš li reći o kojem modelu se radi? Joj cure meni je prva beba ništa neznam. Može li neka mama što ima djece napisati što nam sve treba ili da se otvori neka temica?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bebanamoje možeš li reći o kojem modelu se radi? Joj cure meni je prva beba ništa neznam. Može li neka mama što ima djece napisati što nam sve treba ili da se otvori neka temica?
Evo link sa njihove stranice https://www.babycenter.hr/cybex-kolica-3u1-balios-s-lux-aton-5-deep-black-silver-932806.html
Mi smo bas tražili 3 u 1, i kad sam krenula istraživati zaključila sam da trebam paziti na autosjedalicu i da sportski dio.moze izdržati što više kila 😀 uz uvjete da mi je košara za stvari dovoljno velika ( moj tipično zenski uvjet 😅), da ima veće kotače (muzev tipično muški uvjet 😂) i tako slično.
Stvarno ima hrpa kolica na izbor, bas sam se osjećala izgubljeno u tome par dana, al nadam se da nećemo mijenjati odluku 😀
Baci oko na Bebetto, model Flavio, nekidan sam ga vidjela uživo, divan je. Cjenovno isti kao Cybex, isto 3 u 1.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Slažem se! To bi bilo super! Posebice da cure koje već jesu mame napišu što je bilo super-potrebno i nužno, a što nije tako hitno/bitno. Ja isto gledam odkud da počnem, nemam pojma. Sve mi je to trenutačno koliko god blesavo zvučalo "too much", imamo radove u stanu, razmisljam da odemo spavati mojima doma, jer nam je stan hladan, zjapi otvoren. Ne želim navući neku upalu, već me ovak mjehur zeza
Sortiraj odgovore
Najstariji