Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    03. Studeni 2020. 10:31

Dobro jutro :)
    Zabice ja sam pitala za sjedalicu i kg...hvala ti
    Jagodice drago mi je da osjecas bebicu...i meni je u pocetku bilo ko ribica
    Kile - ja dobivam malo i to me brinulo, utjesila me Miki, stignemo mi jos natuci kile...mislim da kod dobivanja vise kila ne treba brinuti, ako se vi osjecate dobro, onda je sve ok...jedino ako nam secer nije dobar, trebamo pripaziti da ne jedemo sto ne treba
    MareiKate, Busybee, Ninnach, Emmie, Kora ne znam da li mi je promaklo, cini mi se da se niste javljale, nadam se da je sve ok kod vas
    Potrepštine beba/mama - ste krenule sa popisima i sl.? Ja već pišem liste sta ce mi trebati, gledam cijene po netu, koliko cega, sta je bolje (tipa body ili benkica)...mozda je rano, ali prva mi je trudnoca i uzivam u tome
    .
    Sretno svima s pregledima

blossom
    03. Studeni 2020. 10:38

nopobo znam da je ne moguće uz malu bebu, ali miruj što više možeš <3 drzi se 

Petra982
    03. Studeni 2020. 10:42

Jutro svima! Ovi šk praznici su super, sad sam se probudila, a bila bih nastavila još da ta djeca ne rade nered po kući 😂. 
    Sretno nam na pregledima! 

nikac
    03. Studeni 2020. 10:48

blossom

Dobro jutro :)
    Zabice ja sam pitala za sjedalicu i kg…hvala ti
    Jagodice drago mi je da osjecas bebicu…i meni je u pocetku bilo ko ribica
    Kile - ja dobivam malo i to me brinulo, utjesila me Miki, stignemo mi jos natuci kile…mislim da kod dobivanja vise kila ne treba brinuti, ako se vi osjecate dobro, onda je sve ok…jedino ako nam secer nije dobar, trebamo pripaziti da ne jedemo sto ne treba
    MareiKate, Busybee, Ninnach, Emmie,Korane znam da li mi je promaklo, cini mi se da se niste javljale, nadam se da je sve ok kod vas
    Potrepštine beba/mama - ste krenule sa popisima i sl.? Ja već pišem liste sta ce mi trebati, gledam cijene po netu, koliko cega, sta je bolje (tipa body ili benkica)…mozda je rano, ali prva mi je trudnoca i uzivam u tome
    .
    Sretno svima s pregledima

Ja sam djevica u horoskopu tako da popis za kupovinu naravno postoji i redovno se ažurira 
    Nekako se trudim da na njemu bude samo ono najnužnije i stvari koje će mi trebati u početku, pa za kasnije ćemo sve s vremenom i kako se budemo uhodavali. Neke stvari ne mislim kupovati dok ne vidim ako će mi uopće  trebati. 
    Prije nekoliko dana kupila samprvu robicu (bodiji sa dugim i kratkim rukavima), to je sve tako slatko da se stvarno moram truditi ne bankrotirati sa svime time , pogotovo zato što to sve tako brzo prerastu i stvarno se ne isplati puno trošiti na robicu. Kupila sam par stvarčica u C&A, Reserved, Bubamari a košarica na Nextu čeka iduću plaću. Sve što kupim dodam na popis za kupovinu da imam pregled šta sve imam i koliko sam ukupno potrošila. 
    Veće i konkretne stvari će pričekati božićno/novogodišnja sniženja, a sad sam lagano krenula sa sitnicama da si malo olakšam sve financijski i rasporedim kroz duži period. 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

blossom
    03. Studeni 2020. 11:04

Nikac ja jos nista nisam kupila, ali kako kazes sve je preslatko 
    Isto ne bi htjela pretjerati sa robicom, zato i pišem i planiram kad šta kupiti da ne moram na jednom iskesirat...i naravno cekam snizenja
    Vidiš ja za taj Next nisam ni znala, idem sad bacit pogled

Girl1234
    03. Studeni 2020. 11:06

Ni ja jos nisam nista kupila, ali sam vec dobila neke bodije, podlogu za prematanje, igračke... Hahah

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    03. Studeni 2020. 11:07

I u velikoj sam dilemi. Muž me vodi večeras u megić il na palacinke. Nemrem se odlucit hahah
    Znam samo da bi nezdravo

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

blossom
    03. Studeni 2020. 11:16

Girl1234

I u velikoj sam dilemi. Muž me vodi večeras u megić il na palacinke. Nemrem se odlucit hahah
    Znam samo da bi nezdravo

Tu nema dileme, prvo megić, a onda na slatke palačinke  uživaj

Jagodica125
    03. Studeni 2020. 11:17

Girl1234

Znam samo da bi nezdravo

A zakaj ili, uzmi najbolje oboje 😅 a onda sutra opet na zelenjavu i vitamine 😇👌

Sretno svima na pregledima!👍🥰

bebolinka
    03. Studeni 2020. 11:22

Girl1234

Znam samo da bi nezdravo

Mekkkkkkk, prvo slano pa onda jedna Cool pita sa sladoledom i preljevom jaooooooooooooo ja bi sad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.