Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    03. Studeni 2020. 17:05

E da, zaboravih napisati da sam primjetila da meni zasad noge ne smrde, ali se zato užasno znoje. Skužila sam da su mi čarape pri prstima vlažne, a stopala hladnaaaa... nije ni čudo da mi mijur luduje

bebolinka
    03. Studeni 2020. 17:07

Bebanomoje

bebolinka

Iiii da kupila sam i jastuk za trudnice, koji je 3u1.
    Jastuk za spavanje, jastuk za dojenje i ima navlaku i onda bude gnijezdo za bebu

Imaš slikicu? 😊 Gdje si to nasla i koliko para? Ja stalno gledam te jastuke za trudnice i dojenje, al u nekim dućanima su bas skupi. Za sada spavam tako da srolam poplun i obgrlim ga nogama 😀

https://www.babycenter.hr/jane-jastuk-za-trudnicu-i-dojenje-2u1-star-050289s58-664048.html Evo linkk

MareiKate
    03. Studeni 2020. 17:08

Hej curke, super za dobre preglede! Ja imam sutra, a zabrijala sam da sam trebala imati u ponedjeljak a nisam stigla otići (komplikacije na gradilištu) i zovem sestru da se ispričam ona me sluša i kaže ali vaša doktorica ni ne radi danas 🤣
    Noge mi ne smrde, ali još od prve trudnoće znojenje ispod pazuha, ajme majko, nema pomoći ni s tuširanjem 3*na dan  🤣
    Što se tiče robice za bebe, imam puno od curke u neutralnim bojama, ostalo ću dokupiti na sniženjima iza nove godine. I da, ja ću samo kupovati za početak one benkice na preklop. Spas za prve mjesece kad kakaju po sto puta, to je najlakše skinut a i obući usred noći bez da ih razbudiš...
    Za sad smo kupili samo autosjedalica koja nam trenutno služi u drugom autu za prvorođenu, a 0+ je pa do cca 14 kg pa će moći i malac kad se rodi 😁
    Izbor kolica mi je prekomplicirana stavka pa odlažem 🤣
    I da, privodim kraju rad, teško mi je sjediti, tj kad se ustanem bole me prepone a i nemam živaca više, uopće me ne štede, kao da nisam trudna nego stroj. Tako da još mjesec dana max sam rekla, onda malo GO i gotovo...
    Kako je vama cure koje još radite?

• EmEn9
    03. Studeni 2020. 17:38

Evo cure da vam napisem svoje iskustvo za par stvari koje se sad odmah sjetim a ostalo u hodu javim kako se sjetim,  vama koje čekate prvu bebu, možda nekom pomogne. Čisto za početak što ću i ja sad kupit i što je super.
    .
    Multi mam komprese su me spasile jer su mi bradavice bile sve krvave i užasno bolne pa sam ih već u rodilištu koristila i super su jer od  jednog do drugog dojenja kao da zacijele bradavice s njima tako da njih definitivno odmah kupujem bar 2 paketa za početak
    .
    Vir ulošci i chico ulošci i mrežaste jednokratne gaćice. Chico ulošci iz razloga što su jako veliki pa jedan paket samo uzet samo za prvih par dana uz kombinaciju vir uložaka
    .
    Boce tommie tipy jer su nekako najsličnije bradavici pa ukoliko morate dat dohranu kao što sam morala ja nakon njih beba lakse prihvati bradavicu.
    .
    Silikonski nastavak za bradavicu jer mi na jednu nikako nisu mogle vuć pa me to spasilo i kad su krvave bradavice s tim manje boli.
    .
    Neznam kako se stručno zovu ali trebaju i one vatice za bradavice jer je lakse s tim grudnjak trpit a i ako imate puno mlijeka da ne procuri
    .
    Duda koju sam ja oba puta uzela u rodilište i za prvu bebu mi je trebala a za drugu ne jer ovisi ako vam beba jako plače da ju ipak s njom malo umirite a ne da ju morate cijeli dan nosit ili držat na cici
    .
    Spavaćicu ću uzet jednu za svaki slučaj ali uglavnom imaju bolnice svoje i po meni je nekako bilo lakše imat njihovu jer se dosta krvavi i onda ti oni donesu novu za presvuć se i na miru si.
    .
    Za početak je puno lakše oblačit body benkice nego bodije jer je beba mala i nekako je teško pogovoto kad je prvo dijete bodi oblačit preko glave tako da definitivno body benkice za prvih mjesec dana.

• EmEn9
    03. Studeni 2020. 17:43

Obavezno sve tutice ili hlačice koje kupujete za prvih mjesec dana da imaju i dole ona stopala jer kad morate obuć čarape bebi ako su hlačice ili tutica bez toga morate ih sto puta oblačit jer bebi te čarapice stalno padaju.
    .
    Kad se jos nešto sjetim javim
    Nadam se da sam sa ovih par stvari nekom pomogla. 😉

Valkris
    03. Studeni 2020. 18:22

Lunica

Cao cure
    . Bravo za dobre i uredne preglede 🥰🥰
    Nove cure dobrodošle 💖
    Ja u nekim radovima, malo preuredjujem sobu Al me isto malo boluccka glava pa sam usporila tempo..
    Sto s eopreme tice i robice imam sveee jer sam ove godine rodila😅😅samo moram izvaditi i presloziti. Jedino cu kupiti kolica za blizance maclarenova.

Znaci i ja sam razmišljala o kolicima za blizance. Sta cu drugo hahah ne mogu dvoja odjednom voziti.. Do kad se djeca uopce voze u kolicima?
    Cestitke curke na dobrim pregledima 🥰🥰
    Slazem se za body benkice, definitivno. Ja sam ih koristila jako dugo, do 62 velicine, tad sam se tek usudila preko glave majice mu oblaciti. Napisem kasnije kad se sjetim nesto dodati na popis

bebolinka
    03. Studeni 2020. 18:35

Hvala vammm 😍😍
    Super mi je kad mame tako napišu iz prve ruke šta je najbolje uzeti 😊

• Tea2807
    03. Studeni 2020. 18:53

Zanima me jel imao ko problema sa pulsom? Inace imam nizak tlak, a otkucaji nikako ispod 100, najvise 115. I opce nema pravila hodala ili mirovala...moram vodit dnevnik 2 tjedna tlak i puls

MareiKate
    03. Studeni 2020. 19:11

EmEn9

Obavezno sve tutice ili hlačice koje kupujete za prvih mjesec dana da imaju i dole ona stopala jer kad morate obuć čarape bebi ako su hlačice ili tutica bez toga morate ih sto puta oblačit jer bebi te čarapice stalno padaju.
    .
    Kad se jos nešto sjetim javim
    Nadam se da sam sa ovih par stvari nekom pomogla. 😉

Mi smo s prvom imali baš problem s tim hlačicama sa stopalima i nama se pokazalo totalno neiskoristivo jer je mala imala velika stopala i duge noge i veličinu nikako pogodit. To mi je tako bilo žao jer stvarno su spas takve hlačice...

Jagodica125
    03. Studeni 2020. 19:13

bebolinka

Hvala vammm 😍😍
    Super mi je kad mame tako napišu iz prve ruke šta je najbolje uzeti 😊

Da, provjereno je provjereno 😇🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.