Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    03. Studeni 2020. 12:17

I pomaze hladnom vodom tusirati noge-znam da nije zanimljivo sada kada nije ljeto, ali mozda pomogne

Petra982
    03. Studeni 2020. 12:17

*smrde

Bubica1
    03. Studeni 2020. 12:21

Cure, evo da se javim, došle mi dvije s pregleda. Sve je super, curka lijepo raste i napreduje, ima 454 grama. 😍 Radio je neke mjere i sve odgovara tjednu u kojem smo. Malo se to slabije vidi na njegovom starom 2D ultrazvuku pa se jako veselimo 4D-u sljedeći tjedan. 😊 Nadam se da se ništa nije promijenilo i da će dragi moći biti sa mnom u pratnji. Idući pregled za mjesec dana, 03.12. 
    I da, potvrdio je doktor da je curica (iako smo već znali zbog Niftya), veli on evo jasno se vidi žabica 😄
    Uglavnom, baš sam sretna i nadam se da će nam svi danas donijeti lijepe vijesti s pregleda! 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Petra982
    03. Studeni 2020. 12:35

Lijepe vijesti Bubice!  

Lonmi
    03. Studeni 2020. 12:54

Ovaj ima 200 mg folne u sebi. Ne znam sama. Ja sam bila uvjerena da sam dobila 4kg jer se osjecam tesko, a ustvari izgubila pola kile 🙄

nikac
    03. Studeni 2020. 13:06

blossom

Nikac ja jos nista nisam kupila, ali kako kazes sve je preslatko
    Isto ne bi htjela pretjerati sa robicom, zato i pišem i planiram kad šta kupiti da ne moram na jednom iskesirat…i naravno cekam snizenja
    Vidiš ja za taj Next nisam ni znala, idem sad bacit pogled

Od više prijateljica sa malom djecom sam čula da je robica sa Nexta jako kvalitetna, odlični materijali i stvarno za svaku preporuku. Imaju jako lijepe stvarčice, jedina mana što nemaju nikad sniženja, tako da cijene koje vidiš to je to. Nije jako skupo ali naravno da ima i jeftinije. 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Miki94
    03. Studeni 2020. 13:09

Petra982

Mikii meni su strašno oticale noge u obje trudnoće oko 20 tjedna, a nije da bih dobila puno kg. Inače to mi je boljka svako ljeto, bez obzira na stanje. Jedino što je pomoglo bilo bi čim više ležati s podignutim nogama i čim više vode, kupke za noge i neke rashladne kreme ( to ne znam dal' se smije u trudnoći).

Meni dr kaze da je to normalno kao pred kraj trudnoce, ali u 24 tjednu zabrinjavajuce. Sada cu forsirati sto vise da su noge podignute, jer do sada stvarno nisam, vazda su na podu, i kada radim i kada sam doma, gledam tv, i sl, zato mi je sve to i dovelo do ovog stanja. Katastrofa, kako ni iz cega moze nastati problem..

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    03. Studeni 2020. 13:14

zabica

Miki pa kako vec? To oticanje obicno dodje kasnije..
    Neke cure s tim stvarno imaju problema, nemam pojma do cega je. Meni pred kraj malo stopala nateknu, toliko da rasirim obucu pa ju poslije takvu siru ne mogu nositi nego moram baciti. Znam da se noge u trudnoci trebaju sto cesce-kada god imas prigodu, dizati na poviseno, npr.kada sjedis i gledas tv-stavi ih na stolac.. pokusaj to izvesti i na poslu ako ti je uopce tamo to izvedivo..

Noge sam previse drzala spusteno, vjerovatno je do toga, i dr sama kaze. Truditi cu se da ih sto vise pdizem i da odmaram. Citala sam da je zbog cirkulacije dobro prati ih kombinirajuci toplu i hladnu vodu. Probati cu i samo hladnu. Sta cu, negdje mora postojati rjesenje :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

mina04
    03. Studeni 2020. 13:14

Pozdrav ženske, evo i ja vam se pridružujem.
    Mama curke od 2 godine i sad cekamo naše drugo blago 16+5tj 😊
    Zasad sve dobro, mučnine su još uvijek tu 🤪
    Danas smo bili na pregledu, beba je jako jako nisko. Iako mi je i curka tako bila pa se s vremenom digla gore, dr ti toliki strah unesu i nista ne kazu, za poludit. Jel koja isto nosi nisko, jel bas bas strogo mirujete? 

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Bebanomoje
    03. Studeni 2020. 13:20

Miki94

Petra982

Mikii meni su strašno oticale noge u obje trudnoće oko 20 tjedna, a nije da bih dobila puno kg. Inače to mi je boljka svako ljeto, bez obzira na stanje. Jedino što je pomoglo bilo bi čim više ležati s podignutim nogama i čim više vode, kupke za noge i neke rashladne kreme ( to ne znam dal' se smije u trudnoći).

Meni dr kaze da je to normalno kao pred kraj trudnoce, ali u 24 tjednu zabrinjavajuce. Sada cu forsirati sto vise da su noge podignute, jer do sada stvarno nisam, vazda su na podu, i kada radim i kada sam doma, gledam tv, i sl, zato mi je sve to i dovelo do ovog stanja. Katastrofa, kako ni iz cega moze nastati problem..

Što se mojih nogu tiče, primijetila sam da znaju nateknuti vise nego prije (meni to bude po ljeti standard), ali opet nije strašno. To vidim da bude kad duze sjedim ili hodam. Tako da.moje kile nisu od toga, nego bas od hrane.
    I meni je cudno da ti je to tako rano krenulo, ja sam čula da to bude tamo pred kraj. 
    Drži noge na ravnom ili blago povišenom, i drži se prehrane kako su ti rekli. Bit će to ok 🤗 vjerujem da je s tim nogama gore nama koje imamo uredski posao pa prosjedimo min 8 sati dnevno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.