Cure bas je lijepo čitati lijepe vijesti nakon pregleda, ima nas stvarno puno i uvijek se razveselim kad vidim kako svaka od nas to lijepo opisuje i prepricava 😊
Dobrodosle nove cure, što nas je više bit će nam ljepše i zabavnije 😀
Sto se tiče kupovine, kupili smo do sada 5 bodija. I samo to 😂 plan je pomalo kupovati robicu, zapravo želim složit neki popis i plan s obzirom na vrijeme kada će se roditi pa vidjeti koliko mi cega treba. već smo gledali vece stvari i otprilike znam sta želimo još kupiti.
Za kolica smo praktički odlučili, uzet ćemo cybex balios s lux 3 u 1. U užem izboru su bila jos maxi cosi adorra i jane muum, ali mislim da ćemo cybex moci duze koristiti i as i sportsko sjedalo. Ako koja ima neka losa iskustva sa cybexom, pliz recite, samo sam po forumima nalazila informacije, nemam nijedno iskustvo uzivo.
Mene danas tako glava boli a ne pomaže ni dosta bizi dan na poslu.
Odlične vijesti za preglede! :)
Imat ćemo jednu mrak generaciju lijepe, velike, zdrave dječice u NEXT odjeći.
Meni se i iz reserved sviđa. Imaju tipa 5 bodija za 100kuna, ovak za "svaki dan" i slatke odjeće za na to, to je skuplje naravno.
Sad sam malo čitala unatrag i pisale ste o vitaminima i nogama. Jedna je napisala da za noge pomaže pranje vodom a drugi post je smrde xD od rasprave vezane uz vitamine.
Baš se poklopilo Odmah me manje glava boli.
Btw ja nemam trudničku knjižicu već fasciklu u koju sve posremam. Imam jedan bodi za svoju novu životnu ljubav ali sam u napasti.. Noge mi za sad ne smrde.. Vitamine pijem i dalje (povremeno zaboravim), gravidon a, nemam nuspojave, ne smrde..plave su i taman granične veličine da mogu progutat.
Ne mogu dočekat pregled.. 13. je tak dalekooooooo
Miki pa kako vec? To oticanje obicno dodje kasnije..
Neke cure s tim stvarno imaju problema, nemam pojma do cega je. Meni pred kraj malo stopala nateknu, toliko da rasirim obucu pa ju poslije takvu siru ne mogu nositi nego moram baciti. Znam da se noge u trudnoci trebaju sto cesce-kada god imas prigodu, dizati na poviseno, npr.kada sjedis i gledas tv-stavi ih na stolac.. pokusaj to izvesti i na poslu ako ti je uopce tamo to izvedivo..
Noge sam previse drzala spusteno, vjerovatno je do toga, i dr sama kaze. Truditi cu se da ih sto vise pdizem i da odmaram. Citala sam da je zbog cirkulacije dobro prati ih kombinirajuci toplu i hladnu vodu. Probati cu i samo hladnu. Sta cu, negdje mora postojati rjesenje :)
Miki biti ce to sve u redu jer sada znamo da je razlog sto su stalno bile spustene. Da sam i ja svoje tako imala, isto bi mi nateknule, meni to nekako po prirodi u trudnoci tijelo trazi da drzim noge na povisenom kad god mogu. A istina je i da ti nasi uredski sjedeci poslovi i inace doprinose teskim nogama. Ne brini, vidjet ces vrlo brzo da ce to biti ok.
Mene danas tako glava boli a ne pomaže ni dosta bizi dan na poslu.
Odlične vijesti za preglede! :)
Imat ćemo jednu mrak generaciju lijepe, velike, zdrave dječice u NEXT odjeći.
Meni se i iz reserved sviđa. Imaju tipa 5 bodija za 100kuna, ovak za "svaki dan" i slatke odjeće za na to, to je skuplje naravno.
Sad sam malo čitala unatrag i pisale ste o vitaminima i nogama. Jedna je napisala da za noge pomaže pranje vodom a drugi post je smrde xD od rasprave vezane uz vitamine.
Baš se poklopiloOdmah me manje glava boli.
Btw ja nemam trudničku knjižicu već fasciklu u koju sve posremam. Imam jedan bodi za svoju novu životnu ljubav ali sam u napasti.. Noge mi za sad ne smrde.. Vitamine pijem i dalje (povremeno zaboravim), gravidon a, nemam nuspojave, ne smrde..plave su i taman granične veličine da mogu progutat.
Ne mogu dočekat pregled.. 13. je tak dalekooooooo
NevaEva
Evo i nas s pregleda sve super uredno hvala dragom Bogu jedini se ne mogu othrvat strahu tlakomjera grrrrr pa je 145/90 kaze dr da sve je dobro dok nije vise od toga doma mi
Bude dosta manji tako da panika je uzasnaaa stvar.odma mi dan pokvari i raspolozenje to..iduci pregled je 1.12
Nove curke cestitke na plusicima i dobro nam dosle 🤗 takoder curke cestitke na urednim pregledima i sve koje tek idu sretnoo 😁
Stvarcice - takoder sam djevica u horoskopu kao i jedna od vas ovdje i apsolutno sam azurna po pitanju popisa, sve sam si spremala na mob i sad treba samo sklopit sve na jedan papir i vrijeme je za lagani shopping. Nikad nije rano za takve stvari, a iskreno i ne zelim se zamarat svim tim stvarima kad mi bude teze i kretati se i vjerujem da ce me sve vise umarati, ovo mi je nekako najbolje vrijeme za to 👍 krevetic je stigao, treba ga samo sastavit, a ostalo cemo polako vjerovatno od iduceg tj.
Mina04 - dobrodosla, meni je na zadnjem pregledu sa 21tj rekla da nosim nisko, cerviks mi je bio na 3,24cm i dobila sam zabranu odnosa, da izbjegavam sjedenje koliko je moguce, uporiti tempo, nista dizati tesko i nikakvi veliki napori, lagane setnje i kad god je moguce odmarati u lezecem polozaju..medutim nije nista rekla da je strogo, e sad vidjet cemo sto ce nam reci u cetvrtak i sto nam je dalje raditi 🤔😉
Nea 💗
E da, zaboravih napisati za kilažu. Uspjela sam dobiti pol kile. 😄 Pitala sam doktora za to, veli da nema razloga za brigu sve dok bebica raste i napreduje tako da ću smatrati to blagoslovom, bar se neću jako udebljati. A i tko zna kako bude u zadnjem tromjesečju, tek se onda dobiva na kilaži pa ćemo vidjeti. 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Cure čestitam na super pregledima 😊
..
Šta se tiče stvari ja sam napravila listu šta trebam kupiti a do sada sam kupila par bodica i pidžamica u hm-u vel.56, nisam mogla izdržati da nemam bar nešto od robice 😁 onda 4 bibs dudice, 3 twistshake bočice i podlogu za previjanje 😁😁 to sam naručivala sa neta pa je bio popust i onda sam odmah iskoristila 😊 ovaj tjedan ću naručiti komodu iz Ikee i one skubb kutije za organizaciju, i vidjela sam da u Magic baby imaju popuste sad pa ću vj ići kupiti onu Kinderkraft kolijevku koja će biti u našoj sobi do kreveta, a krevetic još nije na popustu pa će to sačekati (Cutie 4u1) 🥰
Dobro nam dosle nove trudnice!
Ja sam kupila 1 bodi i 1 kombinezon jer nisam mogla odoljeti koliko su slatki. Kupili smo i kolica jer su na popustu 20% tako da mi je bilo zao to propustiti. Vec znam koju komodu i krevetic zelim, a za ostalo nisam sigurna. Ali svakako cu sad kroz 11. mjesec kupovati, vec su krenuli popusti za Black friday tako da pratite, isplati se biti azuran trenutno
Baby P 03/21 💙
Bebanamoje, po kojoj cijeni si našla ta kolica i u kojoj trgovini?I ja sam ih gledala.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji