Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    27. Listopad 2020. 21:06

Petra982

Ja se dvoumim dal' kupiti ili ne.
    Eto, dovoljno jedan dan posta, mučnine i povraćanja i nervoze i zatvora da bi sad jaukala od uobičajenih bolova s lijeve strane u crijevima 😔

Danas je neki grozan dan, ja imam uzasan pritisak na mjehur i sve me probada, na pisanje idem svakih 5 min i usput osjecam nelagodu 😔😩, suosjecam s tvojim bolovima. Veselila sam se 12. tj i sad mu se približavam s neugodnostima. 

Petra982
    27. Listopad 2020. 21:12

Tješim se da će proći do sutra. Pijem Donat Mg i nadam se WC-u čim prije. 
    Nadam se da će se i tvoje nelagode čim prije povući i nestati.

Lonmi
    27. Listopad 2020. 21:39

Petra982

Tješim se da će proći do sutra. Pijem Donat Mg i nadam se WC-u čim prije.
    Nadam se da će se i tvoje nelagode čim prije povući i nestati.

Drzim fige da jos veceras obavis wc 😊.
    Nadam se da ce sutra kad se probudim biti ok 😩, ima dana kad nas svasta nesto muci 🙄

• kiki989
    27. Listopad 2020. 22:28

Pozdrav cure, evo da se javim... bila na kontroli, sve super, vide se rukice, nogice, glava, guza, ma sve... tako nevjerojatno je vidit bebu tako rano, tako malu a vec prava beba... iako smo danas 10+4, doktor je mjerio nuhalni, 0,6 je.. kaze da se ne mjeri to jos al da je sve pod kontrolom, da ne bi trebalo pretjerano narast.... tako sam sretna sto je sve superrr 🤗🤗🤗

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Jagodica125
    27. Listopad 2020. 22:42

Bravo za Kiki i bebicu🥳 mi odosmo spat, pogledali dobar film, zavukli se pod 3 deke i sad fajrunt. Dosta za danas👌

Gabylola
    27. Listopad 2020. 22:58

Lonmi

Petra982

Ima li koja od vas baby watcher?

Ja ga narucila s ebaya, u dolasku je 🤣

I ja upravo s Aliexpressa 🙈😂...nadam se da će doći prije nego rodim 🤭!
    Čitam na recenzijama da ga hvale, pa sam išla riskirati...nije neka lova (120 kn).
    Za koji mjesec ću si naručiti elastičnu maramu, to mi je bio must have i najbolja investicija s prvim djetetom 👍.
    @kiki989 - super za pregled! 👍 Tako mi je drago kad čujem za IVF suborke da sve ide kako treba ❤️

pupetta
    27. Listopad 2020. 23:00

Zene drage, sto mislite o zastitama za krevetic? Ima li koja mama da podijeli iskustva? 
    Upravo citam o tome i vidim da pedijatri ne preporucaju zbog mogucnosti gusenja, ali opet se mislim da je dobro da postoji neka zastita. I naravno da su mi se svidjele ove trenutno ultra popularne pletenice pa sam tako i krenula u istrazivanje 

Baby P 03/21 💙

Gabylola
    27. Listopad 2020. 23:17

Nisam imala ništa kao zaštitu, neću ni sada - baš zbog mogućnosti gušenja. Fora izgleda i sve, ali ne hvala! Isto tako, nikakva dekica/pokrivač dok se nije sama naučila okretati trbuh-leđa i obratno, isključivo spavanje u vreći (da si ne prebaci preko glave). Vjerujem da sam možda preveliki paničar, ali radije sam preoprezna. Naravno, svatko neka radi kako želi 😉

Elly94
    27. Listopad 2020. 23:41

Nova sam :)pozdrav svima 😘😘
    Sutra 19+ ♥️♥️♥️♥️♥️

Lunica
    28. Listopad 2020. 00:03

Elly94

Nova sam :)pozdrav svima 😘😘
    Sutra 19+ ♥️♥️♥️♥️♥️

Dobrodošla ❤️

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI