Dobrodosle nove cure 😊
Kako se to moze prstima napipati maternica? Kazu da se moze vec u 12.tjednu, ali ja ju ne skuzim pod prstima, imam zaobljeni trbuscic, ali mozda je to i nesto od ovih par kg koje sam dobila od pocetka trudnoce 🤣. Inace sam mrsava, ali uvijek sam imala mrvicu zaobljeniji trbuscek, jednostavno takva grada tijela. Probala sam napipati, ali ne skuzim tocno sta pipam, bezze bockam bebu 🤣. Dal se gel za baby watcher kupuje u ljekarnama? Nadam se da ce vec jednom doci 🙄😊
Pa ja svoju bas mogu od početka napipati, osjetiš kao da je balon npr i osjetiš kraj jer je ona tvrđa 😁
Ja kad ležim na leđima čak vidim sad rub maternice
Mene strije nisu zaobišle ni u prvoj niti drugoj trudnoći, a pogotovo ne nakon što sam se dodatno zaokružila. Ne zamaram se s tim previše. Mislim uzeti neko prirodno ulje i mazat se, čisto radi maženja trbuščića kojeg osjećam već par tjedana u određenim pozama. Bebu još ne osjećam, a bojim se i da neću kao s prvo dvoje jer su mi na pregledu u kbc bili rekli da je posteljica sprijeda. Ne mogu dočekati pregled!
Za posteljicu mi nisu još ništa rekli, idem u ponedjeljak na pregled. Ali u prvoj trudnoći je ila sprijeda i dosta kasno sam osjetila bebu (da sam baš znala da je to to) -negdje s 20/21 tt.
O vidim neke već osjećate bebicu 🤩 kod mene zasad ništa,a i prerano je. 14 tj sam.
Nađem se od početka s kremom od biobaze koju sam dobila u paketu za trudnice iz dm-a. Ali ne sjetim se baš svaki put. Iako se trbuh poprilično zaoblio.
Htjela sam pitati -ima li tko problema s ukočenjem mišića pri dizanju iz npr sjedećeg položaja ili penjanje uz stepenice? Uhvati me nakratko neka nemoć napravit ijedan korak,i brzo prođe. Ništa ne boli ali osjećam da me tijelo ne sluša posebno pri naglim pokretima.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Dobrodosle nove cure 😊
Kako se to moze prstima napipati maternica? Kazu da se moze vec u 12.tjednu, ali ja ju ne skuzim pod prstima, imam zaobljeni trbuscic, ali mozda je to i nesto od ovih par kg koje sam dobila od pocetka trudnoce 🤣. Inace sam mrsava, ali uvijek sam imala mrvicu zaobljeniji trbuscek, jednostavno takva grada tijela. Probala sam napipati, ali ne skuzim tocno sta pipam, bezze bockam bebu 🤣. Dal se gel za baby watcher kupuje u ljekarnama? Nadam se da ce vec jednom doci 🙄😊
Pa ja svoju bas mogu od početka napipati, osjetiš kao da je balon npr i osjetiš kraj jer je ona tvrđa 😁
Ja kad ležim na leđima čak vidim sad rub maternice
Ja ne osjecam nista, a dok legnem na leda onda se tek poravna, vidi se neki trbuscek, ali nezz sta je to. Dobro vjerujem da ju ti sad vec vidis puno si tj ispred mene. Nadam se da nije zabrinjavajuće to sto ne mogu nista jos napipati 🙄
O vidim neke već osjećate bebicu 🤩 kod mene zasad ništa,a i prerano je. 14 tj sam.
Nađem se od početka s kremom od biobaze koju sam dobila u paketu za trudnice iz dm-a. Ali ne sjetim se baš svaki put. Iako se trbuh poprilično zaoblio.
Htjela sam pitati -ima li tko problema s ukočenjem mišića pri dizanju iz npr sjedećeg položaja ili penjanje uz stepenice? Uhvati me nakratko neka nemoć napravit ijedan korak,i brzo prođe. Ništa ne boli ali osjećam da me tijelo ne sluša posebno pri naglim pokretima.
Sto se tice ukocenja misica, imam ih i ja. Jucer nesto narocito, s posla kad sam dosla pa trebam uz stepenice, ima ih par ali sam imala toliko osjecaj da jedva gazim, kao da one hodaju, a ne ja. I dok sam rucak pripremala, pa donosila neko povrce, kada sam usla u kucu da se sagnem, nesto kao da su mi cijelee noge natekle, a da ne pricam koliko ubrzano pocnem disati, kao da nosim neke ogromne terete
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
I meni se to događa, ali najčešće kad ležim pa se trebam dići. Meni baš i boli, osjećaj je kao da mi se živac ukliještio pa se neko vrijeme ne mogu ni pomaknuti. Mislim da će biti i gore kako trudnoća bude odmicala i kad bude veći trbuh.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sad kad spominjete stepenice, mi smo na 4.katu BEZ LIFTA 😂😂 Nismo bas planirali trudnocu a sa energetskom obnovom je trebao ici lift. Od obnove nista, korona, ovo ono a mali na putu. Bas se bojim tih stepenica dok se povecamo..
Sad kad spominjete stepenice, mi smo na 4.katu BEZ LIFTA 😂😂 Nismo bas planirali trudnocu a sa energetskom obnovom je trebao ici lift. Od obnove nista, korona, ovo ono a mali na putu. Bas se bojim tih stepenica dok se povecamo..
I ja imam same stepenice po kuci, sad jos potkrovlje sredujemo i dnevno moram po 30 puta gore dolje, a muka mi je i uspusem se od njih toliko da ne mogu disati. Tocno sam znala da ove radove treba odgoditi za dok rodim jer me tolko nerviraju svi skupa da bi ih mogla poslati u...... 🤣. Pa ti onda imaj trudnocu bez stresa.
I ja imam same stepenice po kuci, sad jos potkrovlje sredujemo i dnevno moram po 30 puta gore dolje, a muka mi je i uspusem se od njih toliko da ne mogu disati. Tocno sam znala da ove radove treba odgoditi za dok rodim jer me tolko nerviraju svi skupa da bi ih mogla poslati u…… 🤣. Pa ti onda imaj trudnocu bez stresa.
A svi nekako sada imamo te radove, i ja sam prvo imala preseljenje, i tako uz stepenice po ko zna koliko puta dnevno, da sam se preforsirala uzas, danima sam jedva hodala i radila. Zadnji dan spremanja sam morala otici leci na pola sata, kad se to desilo svi su skontali koliko je zapravo sati, i da smo pretjerali, a ja se sakrila u sobu da pronadjem mir bar na kratko. I sada imamo neko renoviranje kupatila, sobe, ali tu ce biti nekako manje posla, jedino ce trebati sve prebrisati nakon sto majstor zavrsi posao, a i to je isto potesko kada stomak poraste, nisam nekako fleksibilna kao ranije. A bas nam se sada sve rekonstrukcije desavaju. Iako tvrde da je II tromjesecje najbolji period za to, opet i nije bas .S
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji