Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    29. Listopad 2020. 08:21

Nosila sam steznik neki iz baby centra bas za poslije poroda, ali nisam bas bila zadovoljna. Muz je kupovao pa nisam mogla bas birati jer se nisam sjetila prije poroda ga uzeti..
    Uglavnom vise mi je pomogao jer su me leđa bolila nego da vrati sve na mjesto hehe
    A visak koze ostao malo na trbuhu pa sam opet zatrudnila pa nisam vise relevantna hahaha
    Sretno na pregledima tko ima danas 🤞🤞🥰🥰

Valkris
    29. Listopad 2020. 08:22

Lunica

Valkris

Lunica

Valkris

Hvala na dobrodoslici :)
    Termin je 27.5., zaboravila sam napisati, vjerojatno bude Vinogradska ili Sv. Duh.
    Ma mislim da ima dovoljno zraka jer te ograde idu na 3 strane, pa kroz ovu jednu i odozgora ide zrak..
    Sad ste me prepale s tom pricom da se mali zapetljao u to 😐😐 morat cu dodatno svezati to, problem je sto mu je kinderbet uz zid pa da mu bude toplije kao i da se ne udara jer se stvarno baci ne sve strane..
    Ja sam od 1.11.na čuvanju trudnoce. Iskoristit cemo situaciju.. A i mislim stvarno da se nije pametno sad izlagati negdje jer bas jucer jee jedan tip dobio pozitivan test na koronu i ne zna gdje se mogao zaraziti, kao bas je jako pazio 🤷‍♀️ nikad se ne zna..
    Umor.. Bas maloprije komentiram a muzem, spavat cemo i odmarati kad nam klinci malo porastu hehe
    Valkris bas mi je drago da smo opet u istoj grupi😍.. Lani u ovo vrijeme u zimskim i eto nas sad u proljetnim❤️ jel ti dojiš? Imas li mučnine?

Daaa, eto nas opet 🥰🥰 mozda nam se jos neka sa zimskih pridruzi hehe
    Ne dojim.. I nemam mucnine.. Dodje mi na povracanje ako se Luka jako ukaka a kako papa kasice malo nekad jako smrdi hahaha ili kad muz stavi dezic ili tak neki jaki miris.. Varivo od kelja.. Fuj hahah
    Ali nemam one mucnine kakve sam imala prosli put da mi bude muka i po danu i po noci..
    Ti imas mucnine?

I moj je bebač je Luka❤️ne moš vjerovati😍😁
    Puno manje u ovoj trudnoći i tek nacecer. Cini mi se zadnja dva dana dosta manje.. Jesi ti ono prirodno rodila?

Jesam.. Indukcija.. Prenijela sam termin.. Ja sam radala 20h u Merkuru pa su mi se zamjerili malo hehe

Valkris
    29. Listopad 2020. 08:25

Tj ne indukcija nego gel drip i forsiranje poroda. Indukcija bi bila sutradan dogovorena. Al su me uhvatili trudovi pa su malo isforsirali

Lunica
    29. Listopad 2020. 08:27

, Valkris i ja 5 dana prenijela ali docekala svoje trudovetaj peti dan. Dosla u bolnicu u podne, Usla u 3ipo u rađaonu i rodila za dva sata. Nije predugo ali isto još nisam zaboravila onu bol😵tako da me malo strah opet kad se sjetim sto me ceka😥
    Moram se nekako ohrabriti i nadići taj strah

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Valkris
    29. Listopad 2020. 08:35

Lunica

, Valkris i ja 5 dana prenijela ali docekala svoje trudovetaj peti dan. Dosla u bolnicu u podne, Usla u 3ipo u rađaonu i rodila za dva sata. Nije predugo ali isto još nisam zaboravila onu bol😵tako da me malo strah opet kad se sjetim sto me ceka😥
    Moram se nekako ohrabriti i nadići taj strah

Ma dobro, tebi je bilo peto dijete, bilo je za ocekivati da ce brzo biti hehe
    Ma i sad ces to brzinski 😊😊
    Ja si razmisljam o onom francuskom carskom. Dat plavu kovertu 😂😂😂 

Petra982
    29. Listopad 2020. 08:41

Jutro curke! 
    Sretno na pregledima tko danas ide i dobrodošle nove curke!
    Mene su moji tako nanervirali pred odlazak u šk da mi je tlak 200 valjda! Jučer sam čitav dan preležala, a i danas mislim da će biti isto, osim što ću u jednom trenutku morati po njih u šk. 
    I dalje me bolucka, a sad kad sam povraćala me par puta jako zabolilo. Naravno opet sam povratila žuč jer drugog nit nema.  Dr mi nije bila od velike pomoći osim savjeta koje znam i sama, a kojih se mogu pridržavati koliko mogu uz mučnine i povraćanje. 
    Ja sam nakon prvog nosila nekakav steznik, al nije da sam bila zadovoljna. Stvaralo mi je bolove jer me previše stezalo i nakon kratkog vremena sam odustala. Obzirom da sam se ja udebljala nakon što sam rodila drugu, teško mi je procijeniti višak kože. 

laora.
    29. Listopad 2020. 08:58

Dobro jutro svima i dobrodošle nove trudnice!

Meni je fizijatar zabranio nošenje steznika nakon poroda zbog velike dijastaze. Meni je trebalo dva mjeseca da mi se sve vrati na svoje. Dijastazu sam imala do 9mj poslije poroda. Višak kože je ostao i danas 

29. Listopad 2020. 09:03

Woooow! Moj mali je već na nekom popisu! Hvala Bubica! :) 
    Naš idući pregled je u petak, 13. Nije neka sreća ali nije ni vrijeme da postanemo praznovjerni.
    Danas smo ušli u 16.tjedan i mislim da sam ga mooooožda osjetila. Nešt se promućkalo po trbuhu dok sam u pola 7 ujutro pustila Erosa Ramazzottija  Ili pleše ili mu se Eros uopće ne sviđa pa me riče. Jel to moguće uopće, da osjetim nešt?
    Trbuh mi nije nešto velik, imam isto kg kao i na početku, na zadnjem pregledu s 13 tjedana i 5 dana je imao skoro 8cm i sve je bilo ok. 
    Znamo za sigurno da je dečko jer smo radili NIFTY, uredan nalaz smo imali.
    Do sada sam radila ali se iskreno spremam polako ostati doma. Da nije korona vjerojatno bi radila do kraja ali ova maska i strah i.. a znate sve. 

Sretno svima na pregledima! Javite kako je prošlo!

Ruska1986
    29. Listopad 2020. 09:06

Ja sam isto cula da je bolje pustit da se sve "prirodno" vrati u svoje stanje nego nosit steznjak! 🤷‍♀️ da onda sve previse steze i nije bas najzdravije...Ja ga necu nosit

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

29. Listopad 2020. 09:15

Ajme, na steznik i što će biti nakon poroda nisam još ni mislila.. Iskusnije trudnice, kako je s mršavljenjem?
    Mogu li se strije nekako spriječiti? Ja se mažem s kremom svaki dan i pijem puno vode ali sam čitala da ako dobiješ dobiješ.. nema hidriranje veze s tim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.