Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baMAMA
    28. Listopad 2020. 04:21

Gabylola

Nisam imala ništa kao zaštitu, neću ni sada - baš zbog mogućnosti gušenja. Fora izgleda i sve, ali ne hvala! Isto tako, nikakva dekica/pokrivač dok se nije sama naučila okretati trbuh-leđa i obratno, isključivo spavanje u vreći (da si ne prebaci preko glave). Vjerujem da sam možda preveliki paničar, ali radije sam preoprezna. Naravno, svatko neka radi kako želi 😉

Tako i ja... donja plahtica na gumicu da stoji zategnuto i prazan krevetic potpuno. Svi ti ukrasi po kreveticu (kao i mobil iznad krevetica) su lijepi na slikama, ali zapravo vrlo neprakticni i potencijalno i opasni. Sto se tice bocne zastite imate one navlake za svaku bocnu sipku posebno, to je puno sigurnije nego pletenice unutar krevetica. Ovako nesto..
    https://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/zastitne-navlake-ogradica-krevetic-oglas-26728067

MareiKate
    28. Listopad 2020. 06:10

Mobili su dobra stvar kad dođe vrijeme za njih...
    Zaštitne ogradice, zaštita od čega zapravo - to sam se ja pitala s prvim djetetom ali me svekrva natjerala da kupim jer treba. ne treba. Djeca se ne mrdaju prvih mjeseci, kad se počnu mrdat, sve to raskupuse 😅 osim ako nemaš to za svaku šipku posebno, što je lijepo ali potpuno nepotrebno. Ako se nekim čudom i lupe od kindru to je tako malo da se ni ne osvrnu nego nastave dalje.

Miki94
    28. Listopad 2020. 06:47

Meni su te ogradice takodjer jako interrsantne, i vidim da na fejsu ima stranica na pretek koje se bave tim prodajama. Mislila sam da je to dobro da se beba ne lupi u glavu i sl, a sada sam zbunjena. Doduse, meni je sestra obecala kupiti te ogradice, jastuk, jorgan i sve sto dolazi. Nadam se da mi nece to napraviti neki problem, zapravo iskustva su razlicita, i sad sve novopecene mame to uzimaju, mozda s drugom bebom budemo pametnije😆

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Bubica1
    28. Listopad 2020. 07:21

Dobro jutro svima! 
    Kiki, super za pregled, neka se tako nastavi i dalje. 
    Sretno svima koje danas idu na preglede! 
    Elly94, dobrodošla! Reci nam malo o sebi, kad ti je termin, da li već znaš spol bebice, kad imaš pregled i sl. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    28. Listopad 2020. 07:22

PREGLEDI 10. MJESEC
    Nikac 28.10.
    Girl1234 28.10.
    Lussi 29.10.
    MissGraz 30.10.
    Deleted user 30.10.
    Miki94 30.10.
    PREGLEDI 11. MJESEC
    Bebanomoje 02.11.
    Gabylola 02.11.
    Petra982 03.11.
    Bubica1 03.11.
    Lonmi 03.11.
    Mom_of_4 03.11.
    Laora 03.11.
    Ines 05.11.
    Ruska1986 05.11.
    Kety992 06.11.
    Fancy 09.11.
    Korra 10.11.
    Bubica1 10.11.
    Kontesa 10.11.
    Gita3 13.11.
    Bebolinka 16.11.
    Bajo 16.11.
    Lunica 17.11.
    EmEn9 17.11.
    Blackie97 17.11.
    Gabylola 20.11.
    Kety992 23.11.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lunica
    28. Listopad 2020. 08:10

Sretno cure danas na pregledima ❤️❤️
    Ja sam pocela polako osjetiti trbuščić ispod pupka. Hlače ne mogu zakopčati 😁prelazi na trudnicke 💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• MissGraz
    28. Listopad 2020. 08:42

Pozdrav nove cure! 💜
    Cestitke na dobrim pregledima i sretno na danasnjim. 💜
    Pitanje - mozda je cudno ili glupo, ali svaka moja prijateljica ima svoju teoriju, a o mami i baki da ne govorim 😅 a na googleu isto svasta pise. 
    Mame koje ste vec radjale, koliko nakon poroda ste prale kosu? I je l' stvarno postoji neki period koliko ne smijemo? 

Petra982
    28. Listopad 2020. 08:46

Dobrodošla Elly!
    Opet noć u bolovima i brizi. 😭
    Stvarno, al stvarno mi je dosta. Nije prošlo, ništa nisam obavila! Stravično sam se pomučila spremiti djecu u školu (srećom pa ih svekar može otpeljat) i sad sam si na noćni pripremila svega da se čim manje dižem iz kreveta. Ako budem imala snage poslije ću si skuhati palenta ili kompot.
     Popodne zovem dr. jer ovo ponavljanje svako malo me nervira, jest da je obrazac uvijek isti: stres, nervoza, zatvor. No ako još trudnoća utječe na to, bilo bi dobro znat što se može uzeti i što je sigurno u trudnoći. Kad me zaboli moram se opustiti do maksimuma jer ako se zgrčim zaboli do suza. Nešto kao trudovi.... 
    Ja sam imala ogradice i za prvog i za drugog koje sam skinula kad su krenuli skakati po tome i čupati ih s ogradica. Baš zato što se ne miču nije bilo straha da će se time zagušiti jer su bile jako dobro fiksirane. Ne znam da li ih uopće još imam, a ako nemam sumnjam da ću novu kupovati. 

Lunica
    28. Listopad 2020. 08:52

MissGraz

Pozdrav nove cure! 💜
    Cestitke na dobrim pregledima i sretno na danasnjim. 💜
    Pitanje - mozda je cudno ili glupo, ali svaka moja prijateljica ima svoju teoriju, a o mami i baki da ne govorim 😅 a na googleu isto svasta pise.
    Mame koje ste vec radjale, koliko nakon poroda ste prale kosu? I je l' stvarno postoji neki period koliko ne smijemo?

Neke cure u rodilištu su odmah prale. Ja imam običaj pricekati dok mi ne prođe krvarenje popraćeno lohijama. U meduvremenu koristim sprej za to suho pranje. Inace, ja i kad imam mengu n e perem prva dva dana jer u protivnom imam nesnosne glavobolje pa se zato jako pazim nakon poroda. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    28. Listopad 2020. 08:55

Petra982

Dobrodošla Elly!
    Opet noć u bolovima i brizi. 😭
    Stvarno, al stvarno mi je dosta. Nije prošlo, ništa nisam obavila! Stravično sam se pomučila spremiti djecu u školu (srećom pa ih svekar može otpeljat) i sad sam si na noćni pripremila svega da se čim manje dižem iz kreveta. Ako budem imala snage poslije ću si skuhati palenta ili kompot.
    Popodne zovem dr. jer ovo ponavljanje svako malo me nervira, jest da je obrazac uvijek isti: stres, nervoza, zatvor. No ako još trudnoća utječe na to, bilo bi dobro znat što se može uzeti i što je sigurno u trudnoći. Kad me zaboli moram se opustiti do maksimuma jer ako se zgrčim zaboli do suza. Nešto kao trudovi….
    Ja sam imala ogradice i za prvog i za drugog koje sam skinula kad su krenuli skakati po tome i čupati ih s ogradica. Baš zato što se ne miču nije bilo straha da će se time zagušiti jer su bile jako dobro fiksirane. Ne znam da li ih uopće još imam, a ako nemam sumnjam da ću novu kupovati.

Petra sto boli? Na prvu sam mislila opet mucnine..
    Ja isto dvoje najstarijih spremila jutros za skolu(6
    I 3.razred)Svekar isto vozi😁

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI