Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki94
    09. Rujan 2020. 19:37

Bajoo, drago mi je da si nam se javila, i da si jos tu sa nama 😊 Doktor je kreten pravi, previse grub, bez trunke profesionalnosti. Pusti ga kraju. Cekamo aminocintezu, drzim fige, i molim Boga da sve bude u redu, i da je to samo jedna lazna sumnja, nista vise. ❤ 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• EmEn9
    09. Rujan 2020. 19:49

Bajo meni je više pun k.... tih doktora neprofesionalnih, ponašaju se stvarno kao da smo mi svi debili i samo brojevi bez osjećaja. Što mu je bilo teško reći ok nalaz je takav kakav je preporučam da napraviš amnio pa ćemo vidjeti i dogovoriti se za dalje. Ja se isto taj tren kad se tako nešto događa ne sjetim ništa reć nego izađem s osjećajem koda sam ja nešto kriva i ko kreten neki se osjećam oprostite na mom rječniku ali trebala si mu odmah reći da ako je on tako siguran u to i u taj sindrom nek potpise da nije potrebna amnio nego da trebas direktno na kiretažu pa biš vidjela kako bi umuknuo. Bezobraznik jedan svašta si dopuštaju. Ista stvar ti je bila kod mene na 4D utz sve savršeno rekla sam ti a nalaz za down  katastrofa i amnio na kraju bila super i rodila zdravu curicu tako da ti držim fige da bude i tebi tako i sve dobro na kraju. 
    Probaj nekako skrenuti misli znam da je teško jer sam to prošla ali bar nemoj sebe psihički uništavat jer na to stvarno nemožemo utjecati. Mislimo na tebe i uz tebe smo i čekamo amnio koja će sve pokazati ❤❤❤

Jagodica125
    09. Rujan 2020. 20:15

Bajo, bas kako su ti i cure prije napisale, nista to ne mora znaciti! 😌 Kontesa, i meni je u prvom nalazu pisala dijagnoza "prijeteci pobacaj" na temelju kojeg su mi odobrili cuvanje trudnoce, a utrogestan i dalje koristim vaginalno, iako je prvo doza bila 3x2, sad 2x1🙏

Jagodica125
    09. Rujan 2020. 20:17

PREGLEDI🤞❤️
    9mj
    MissGraz 04.09.
    Fancy 08.09.
    Ninnach 08.09.
    Kontesa 08.09.
    zabica 09.09.
    Anna0410 10.09.
    Bebolinka 14.09
    Bajo 14.09.
    Ruza11 14.09.
    Deicadec 15.09.
    EmEn9 15.09.
    Korra 16.09.
    Ines 16. 09.
    Deleted user 16.09.
    Elsa 16.09.
    Mimi20 17.09.
    Sayuri 22.09.
    Girl1234 22.09.
    Lala 23.09.
    Momof3 25.09.
    zrnodrece 06.10.
    J3ll3na 07.10.

BAJOMA
    09. Rujan 2020. 20:50

EmEn9

Bajo meni je više pun k…. tih doktora neprofesionalnih, ponašaju se stvarno kao da smo mi svi debili i samo brojevi bez osjećaja. Što mu je bilo teško reći ok nalaz je takav kakav je preporučam da napraviš amnio pa ćemo vidjeti i dogovoriti se za dalje. Ja se isto taj tren kad se tako nešto događa ne sjetim ništa reć nego izađem s osjećajem koda sam ja nešto kriva i ko kreten neki se osjećam oprostite na mom rječniku ali trebala si mu odmah reći da ako je on tako siguran u to i u taj sindrom nek potpise da nije potrebna amnio nego da trebas direktno na kiretažu pa biš vidjela kako bi umuknuo. Bezobraznik jedan svašta si dopuštaju. Ista stvar ti je bila kod mene na 4D utz sve savršeno rekla sam ti a nalaz za down katastrofa i amnio na kraju bila super i rodila zdravu curicu tako da ti držim fige da bude i tebi tako i sve dobro na kraju.
    Probaj nekako skrenuti misli znam da je teško jer sam to prošla ali bar nemoj sebe psihički uništavat jer na to stvarno nemožemo utjecati. Mislimo na tebe i uz tebe smo i čekamo amnio koja će sve pokazati ❤❤❤

❤❤❤

Korra
    09. Rujan 2020. 20:56

Hedwiga ja ni ne smijem pomisliti na sirne namaze, svjezi sir i kiselo vrhnje (koje inace obozavam) 🙈 od pocetka mi je smetalo i bilo jako muka na te okuse, tako da me jos uvijek strah ista od toga jesti 😏
    Bajo cure su sve vec rekle, drzi se i ne daj se 💪💪💪 cekamo tvoju amnio, drzimo fige i nadamo se dobrim vijestima ❤

Kontesa1
    09. Rujan 2020. 21:56

Ja sam u početku mislila da bi išla na mirovanje. Ali dobro se osjećam i tek sam došla s godišnjeg pa sam ju pitala šta ona misli s obzirom na okolnosti. Rekela je da ako ne radim teško da ne trebam ali ako želim da će pisat komplikacije. Onda me naručila za dva tjedna na kontrolu pa sam rekla da ću pričekat do tada. Onda ću bit 9 tjedana trudna pa neka prođe još malo vremena. Na poslu sam rekla dvijema najbližim kolegicama koje su mi od povjerenja. Samo da bude sve u redu,stalno me prati strah. Jučer sam bila u šoku kako sam saznala da su blizanci,danas se veselim što sam riješila 'dvi muhe jednim udarcem' što se kaže 🤣 i već gledam kolica za blizance. I muž je oduševljen,on bi već svima razglasio kako je cijeli ponosan 😝 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

bebolinka
    09. Rujan 2020. 22:43

Kontesa1

Ja sam u početku mislila da bi išla na mirovanje. Ali dobro se osjećam i tek sam došla s godišnjeg pa sam ju pitala šta ona misli s obzirom na okolnosti. Rekela je da ako ne radim teško da ne trebam ali ako želim da će pisat komplikacije. Onda me naručila za dva tjedna na kontrolu pa sam rekla da ću pričekat do tada. Onda ću bit 9 tjedana trudna pa neka prođe još malo vremena. Na poslu sam rekla dvijema najbližim kolegicama koje su mi od povjerenja. Samo da bude sve u redu,stalno me prati strah. Jučer sam bila u šoku kako sam saznala da su blizanci,danas se veselim što sam riješila 'dvi muhe jednim udarcem' što se kaže 🤣 i već gledam kolica za blizance. I muž je oduševljen,on bi već svima razglasio kako je cijeli ponosan 😝

Meni su blizanci vrhhh, i ja sam uvijek govorila da bi mi to bilo top odmah dvoje i mirna hahahah

Emmie
    10. Rujan 2020. 03:23

Evo sve razmišljam o tom doktoru i pitam se koliko je žena već abortiralo zdravu djecu zbog njegove tvrdnje da su Nifty/Harmony/Panorama testovi 100% precizni! Pa čak ni same organizacije koje prave i rade te testove to ne tvrde. Ja sam dobila pismo sa rezultatima u kojem piše da testovi nisu 100% precizni i da je sve to šansa/vjerovatnost.

Tog doktora treba ili prijaviti, ili tužiti.  

• Ninnach
    10. Rujan 2020. 05:52

Emmie

Evo sve razmišljam o tom doktoru i pitam se koliko je žena već abortiralo zdravu djecu zbog njegove tvrdnje da su Nifty/Harmony/Panorama testovi 100% precizni! Pa čak ni same organizacije koje prave i rade te testove to ne tvrde. Ja sam dobila pismo sa rezultatima u kojem piše da testovi nisu 100% precizni i da je sve to šansa/vjerovatnost.

Tog doktora treba ili prijaviti, ili tužiti.

Da se nadovežem.... Također sam radila Panorama test i isto mi naravno piše u napomenama da nisu 100 %točni. A šan#e za Turnerov 50%kod vidokog rizika i upućuje se na daljnu dijagnostiku. Bajo drži se. Nažalost moja je socijslna ginićka dosta loša i nikakva i znam kako je kad ti kao strućna osoba kaže tsko nešto. Privatnici su kako kod kog naletiš općenito. Tako da obavi ti svoje pretrage koje smatraš da treba da bi dalje normalno funkcionirala, a ne bila u strahu do poroda. Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.