Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninnach
    10. Rujan 2020. 05:54

Upisala bih se na listu za slijedeći pregled.. 6.10. Hvala🍀😊

• Ninnach
    10. Rujan 2020. 05:59

Ninnach

Emmie

Evo sve razmišljam o tom doktoru i pitam se koliko je žena već abortiralo zdravu djecu zbog njegove tvrdnje da su Nifty/Harmony/Panorama testovi 100% precizni! Pa čak ni same organizacije koje prave i rade te testove to ne tvrde. Ja sam dobila pismo sa rezultatima u kojem piše da testovi nisu 100% precizni i da je sve to šansa/vjerovatnost.

Tog doktora treba ili prijaviti, ili tužiti.

Da se nadovežem…. Također sam radila Panorama test i isto mi naravno piše u napomenama da nisu 100 %točni. A šan#e za Turnerov 50%kod vidokog rizika i upućuje se na daljnu dijagnostiku. Bajo drži se. Nažalost moja je socijslna ginićka dosta loša i nikakva i znam kako je kad ti kao strućna osoba kaže tsko nešto. Privatnici su kako kod kog naletiš općenito. Tako da obavi ti svoje pretrage koje smatraš da treba da bi dalje normalno funkcionirala, a ne bila u strahu do poroda. Sretno

Isprike na brojnim greškama, žurila sam, beba se probudila. Uglavnom htjela sam reći da nažalost i većina privatnika misli da su bogovi, a opet neki od nas zbog loših socijalnih doktora su prisiljeni otići k njima. Taj koji ti je rekao da je Nifty točan ili bilo koji drugi sličan kromosomski test. .. Očito nije baš upućen. Mijenjaj ga, idi po drugo mišljenje, ja barem bi. Sretno sa svime! 

• MissGraz
    10. Rujan 2020. 08:37

Uhhh, koliko sam ja u zaostatku. Ali ovih dana nam je bila selidba, pa vam nisam imala kad tipkati od stresa i svega 🤦‍♀️ 
    Nove cure dobro dosle, i zimske i proljetne, ma mi primamo sve cure dobre volje 😇
    Kontesa, koja predobra vijest, jaooooo, bas sam sretna zbog tebe. ❤❤❤ ja sam se stalno potajno nadala blizancima, ali evo ipak je jedan bebac. 😇 
    Mucnine, meni su pomagali bademi i hlaaaaadna limunada (s tim da je blaga limunada bila, prejaka mi je izazivala kiselinu pa bi bilo jos gore)
    Bajo, jesi ti kod R.Vulica? On je meni bas na proslom pregledu pricao kako on ne preporuca amnio. jer je on misljenja da je s tim postupkom, iglom, itd, rizik izgubiti potpuno zdravu bebu. Ali mi je rekao da sto god zelim da sama odlucim da je on tu samo da mi da svoje misljenje kao moj ginekolog i informifa me o svemu. Ne znam je li ti to spominjao ili samo da je Nifty tocan i to je to? Jer on mi nekako ne djeluje kao netko tko bi to samo tako izgovorio i prepustio slucaju. U svakom slucaju, nikad nije viska jos jedno misljenje i sto ce god tebe ciniti mirnijom i sigurnijom zahtjevaj od njih da te posalju. Svi imamo pravo na svoju volju. A to bas da su ti testovi iz krvi toliko pouzdani, nisu, ja sam te struke i radim u laboratorijima i iz prve ruke i zdrave pameti i iskustva i nekog znanja vam mogu rec da nisu 100 posto pouzdani. Tako da... drzi se, ne daj se, cuvaj se... drzim ti fige ❤ 
    Jagodice, moj iduci pregled je 02.10. 😇

Sanjarka88
    10. Rujan 2020. 09:29

MissGraz

Uhhh, koliko sam ja u zaostatku. Ali ovih dana nam je bila selidba, pa vam nisam imala kad tipkati od stresa i svega 🤦‍♀️
    Nove cure dobro dosle, i zimske i proljetne, ma mi primamo sve cure dobre volje 😇
    Kontesa, koja predobra vijest, jaooooo, bas sam sretna zbog tebe. ❤❤❤ ja sam se stalno potajno nadala blizancima, ali evo ipak je jedan bebac. 😇
    Mucnine, meni su pomagali bademi i hlaaaaadna limunada (s tim da je blaga limunada bila, prejaka mi je izazivala kiselinu pa bi bilo jos gore)
    Bajo, jesi ti kod R.Vulica? On je meni bas na proslom pregledu pricao kako on ne preporuca amnio. jer je on misljenja da je s tim postupkom, iglom, itd, rizik izgubiti potpuno zdravu bebu. Ali mi je rekao da sto god zelim da sama odlucim da je on tu samo da mi da svoje misljenje kao moj ginekolog i informifa me o svemu. Ne znam je li ti to spominjao ili samo da je Nifty tocan i to je to? Jer on mi nekako ne djeluje kao netko tko bi to samo tako izgovorio i prepustio slucaju. U svakom slucaju, nikad nije viska jos jedno misljenje i sto ce god tebe ciniti mirnijom i sigurnijom zahtjevaj od njih da te posalju. Svi imamo pravo na svoju volju. A to bas da su ti testovi iz krvi toliko pouzdani, nisu, ja sam te struke i radim u laboratorijima i iz prve ruke i zdrave pameti i iskustva i nekog znanja vam mogu rec da nisu 100 posto pouzdani. Tako da… drzi se, ne daj se, cuvaj se… drzim ti fige ❤
    Jagodice, moj iduci pregled je 02.10. 😇

Nije Bajo bila kod naseg Vulića, nego Marka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• MissGraz
    10. Rujan 2020. 09:58

Evo tek sam sad procitala, kako sam na brzinu citala komentare to mi je promaklo. 😅

Ines
    10. Rujan 2020. 10:03

Jutro curke evo da javim sretne vijesti jutros sam prvi puta osjetila bebicu 🥰🥰 osjecaj je neopisiv..ispocetka sam bila uvjerena da umisljam dok nisam skuzila da mi se javila na moje podrazaje mazenja po trbuhu i sad znam da je to zbilja to 🤗🤗 presretnaaa 

Nea 💗

Lala 🌷
    10. Rujan 2020. 10:15

Jutro curee znate li neko rješenje protiv zatvora, nikako ne idem u wc katastrofa 🤪🤪

bebolinka
    10. Rujan 2020. 10:18

Ines

Jutro curke evo da javim sretne vijesti jutros sam prvi puta osjetila bebicu 🥰🥰 osjecaj je neopisiv..ispocetka sam bila uvjerena da umisljam dok nisam skuzila da mi se javila na moje podrazaje mazenja po trbuhu i sad znam da je to zbilja to 🤗🤗 presretnaaa

Predivno 😍
    Ja sam taman krenula pisati kako sinoć kad sam legla i stavila ruku na trbuh kako sam osjetila kako je nes kao pucnulo, ali nisam onako sto posto uvjerena da je beba, slično kao crijevo onako kad osjetiš ali opet ne skroz isto 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️ Nisam sigurnaaa 😔

bebolinka
    10. Rujan 2020. 10:18

Lala 🌷

Jutro curee znate li neko rješenje protiv zatvora, nikako ne idem u wc katastrofa 🤪🤪

Kod mene ista stvar, dobila sam i hemeroid 🙄

Jagodica125
    10. Rujan 2020. 10:19

Ines

Ines, maaajko mila, kako divno!🥰 vjerujem da je osijecaj neopisiv😍 jedva cekam 🙏 inace, ja sam jucer navecer povracala 🤮mucnine krenu oko 22h nesto, jucer za neizdrzat 🤢 spavam ko' top😴 upravo sam nam narucila novi bracni krevet 🥳 kao sto ste mi i savjetovale, preuzela sam projekt renoviranja u svoje ruke👩‍🔧👷‍♀️ decko je prespor za sve to. Vratio nam se auto sa poravka, tako da smo happy sto smo opet mobilni. Danas planiram se raspitati za odvoz glomaznog otpada, kada ovi iz holdinga dolaze i moram se dogovorit sa dragim sto sve bacamo 👍 cak sam dobila i mail sa novim terminom od svoga psihoterapeuta, kojega sam zamolila za nastavak "suradnje", tako da sam bas sretna🤗 danas imam u planu lagano ciscenje stana, nesto lagano za rucak , nikakvo forsiranje i predvecer setnjica 🥰 saljem vam svima zagljaje🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.