Bajo pogledaj ovaj link.https://www.natera.com/womens-health/panorama-nipt-prenatal-screening
Na dnu stranice ima tablica koja kaže ako panorama test pokaže veliki rizik za Down, ima 91% šanse da beba ima u stvarnosti ima Down.
Ako pokaže veliki rizik za Turners ili ti monosomy, onda ima 50% šanse da je rezultat lažan. 50% je ogromno.
Nadam se da imaš printer i da možeš isprintati ovu tablicu i onda zgužvati papir i baciti ga Dr. Vuliću u lice!
Ajme hvala ti puno❤❤❤
Bajo, cure su u pravu. Ja sam danas pitala doktoricu za testove i zena mi je rekla da su oni samo orijentacijski i da niti jedan nije dijagnosticki osim amniocenteze. Cak mi je crtala postotke tocnosti tih testova i rekla da niti jedan od njih nije 100 posto tocan, a i kad pokaze nekakvo odstupanje da u tom slucaju pokazuje samo povecanu sumnju a ne znaci da je to zapravo u pitanju i da onda tek nastupaju daljnje pretrage... Ne mogu ni ja vjerovati da ti je dr to rekao... 😒
J3ll3na u pravu si.
Prema tabici izgleda ovako ide:
Ako je test za Turners negativan, onda ima 99.9% šanse da beba stvarno nema Turners.
ALI, ako je test za Turners pozitivan, ima 50% šanse da beba NEMA Turners. To je ogromna šansa.
Bajo u Roberta Vulića si bila? Ili Marka?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bajooo jutros sam o tebi mislila, super sto si otišla privatno! Doktor je stvarno govnjar teški, samo ti to napravi. Nadam se da će sve proći superrr ❤️
Cure da li vam antimetil pomaze protiv mucnina?
Meni danas nije bas pomogao 😕 uzela sam manje pakovanje cisto da probam, ali nista posebno..
Ne znam, ali bas mi je bilo jako loše. Probudila sam se oko 6:40 jer sam morala na wc i dalje nema šanse zaspat, mucnina za poludit! Bila sam na rubu povraćanja 2-3 puta, ali ništa.. prestalo je oko 11, s time da sam antimetil popila oko 9.. Tako da nisam sigurna da su povezani. Zaspala sam ponovo oko 11:30-13:30 i evo opet lagano mucnina, ne kao prije, ali osjetim 😭
No, tko zna, možda tebi pomogne. 😊
Cure, jesu vama mucnine bile svaki dan ili s vremena na vrijeme? Ja se nadam da neće biti ovako stalno, ne mogu iz stana izaći od straha 😂
Meni su mučnine bile 7,8,9,10 tjedan svaki dannn 0-24 😫 umirala sam, poslje postepeno prestajale
Držim fige da tebi ne bude tako 🤞🏽 Hahaha
Bajo u Roberta Vulića si bila? Ili Marka?
Marko Vulic i zaista ajme meni
J3ll3na u pravu si.
Ako je test za Turners negativan, onda ima 99.9% šanse da beba stvarno nema Turners.
ALI, ako je test za Turners pozitivan, ima 50% šanse da beba NEMA Turners. To je ogromna šansa.
Nadam se 🙏🙏🙏 jer danas na ultrazvuku nisam ni htjela gledat ekran . Samo sam govorila joj da pronađe odstupanja , a sunce moje kad sam se okrenula otvarala usta kao da pjeva . Ajme miline
J3ll3na u pravu si.
Nadam se 🙏🙏🙏 jer danas na ultrazvuku nisam ni htjela gledat ekran . Samo sam govorila joj da pronađe odstupanja , a sunce moje kad sam se okrenula otvarala usta kao da pjeva . Ajme miline
Bajo, predivno 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji