Jagodiceee, možeš me staviti na listu pregleda 22.9. 😍
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I ja jedva čekam vidjeti nogice, rukice i tooo.. Nadam se da ce se nesto vidjeti s 10+5 😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Bok cure, evo da se prijavim i ja 😊 Danas sam 6+4 i jutros bio 1. pregled i sve ok, srceko kuca, doktorica zadovoljna, a ja opustenija. Kaze termin 1.5.2021., tako da mislim da sam na pravom mjestu proljetnica 😁 Citam vas vec nekoliko dana i odlucila se pridružiti da zajedno dijelimo iskustva. Inace, meni je 2.trudnoca, imam doma curicu koja je vec punih 6 godina pa sam malo i zaboravila kako je to sve izgledalo😃 Veselim se daljnjem tipkanju s vama 🤗
Hey cure 😊
Novim curama cestitam i dobrodosle 🥰
Hahahahaha ja sam isto sinoc sanjala cudne stvari vezane za bebaca...ukratko, sve sto sam kupila(stolic za previjanje, krevetic, robica, kolica...) je bilo apsolutno premalo za mog bebaca 🙈 probudila se ujutro zbunjena 😊
Ja isto ne spadam bas bas u proljetnice, termin mi je 28.02., ali cure iz zimskih beba su bas nekako bile odmakle s temam, a ja jos ovakva zbunjena i plus prva trudnica, reko bolje cu u proljetne one su tek pocele 😄 tako da sam eto tu s vama 😊
I bas kad sam se ponadala da je s mucninama gotovo totalno...nisam ih imala dosta dugo...sinoc mi je bas bilo muka, jedva sam zaspala 🤢
Cure da i ja nešto pitam... U prošloj trudnoći sam bila na komplikacijama od početka trudnoće, iako je nakon četvrtog mjeseca trudnoće sve bilo u redu, stalno su me vodili pod dijagnozom prijetećeg pobačaja. Sad sam također trebala na komplikacije ali nisam otišla jer radim od doma. Sad je sve ok! Iskreno ne planiram raditi do 45 dana prije poroda, neću bitnu stanju, znam... Što znači da jedino mogu na komplikacije ići, pa me muči što ako ne budem imala neke teške implikacije za to? Mislim ja znam jako malo cure koje rade do 30 ili 45 dana pred porod pa valjda nije tako teško "nažicati" te komplikacije i kasnije?
Jel stvarno pomogne taj antimetil? Ja cu evo doslovno bilo sta uzet samo da mi bude bolje,prikovale me mucnine zadnjih 5 dana za krevet,doslovno mi je tolko slabo da jedva ustanem,ujutro je jos ok al popodne i navecer koma ne znam di sam😭😭😭😭 sinoc sam plakala od muke i povratila sve sto bi stavila u sebe
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Jel stvarno pomogne taj antimetil? Ja cu evo doslovno bilo sta uzet samo da mi bude bolje,prikovale me mucnine zadnjih 5 dana za krevet,doslovno mi je tolko slabo da jedva ustanem,ujutro je jos ok al popodne i navecer koma ne znam di sam😭😭😭😭 sinoc sam plakala od muke i povratila sve sto bi stavila u sebe
Probaj pa ćeš vidjeti... Svakome nešto drugačije pomaže. Meni osobno nisu pomagale u prvoj trudnoći pa ih u ovoj nisam ni pokušavala piti. Meni je pomagalo više grickanje badema, i sad u drugoj trudnoći Coca Cola 🙈 nekim curama su pomagale one aku narukvice, ja to nisam niti pokušavala...
MareiKate nije teško dobiti komplikacije, većina ginekologa pita želite li bolovanje.
Ako smijem pitati što je bilo u prvoj trudnoći i ako je sve bilo u redu zašto dijagnoza prijetećeg pobačaja?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Korra isti slučaj i kod mene, a i trudne smo skoro u dan. Sinoć sam mislila svisnuti nakon večere od mučnine, a pojela sam rižine krekere (onaj stiropor) sa sirnim namazom, i već 3 jutra se patim s mučninama, srećom se smire ipak kad nešto pojedem.
MareiKate- isto i mene zanima. U prvoj trudnoći sam bila cijelo vrijeme na komplikacijama i nisam se vraćala raditi, a sad sam i uz krvarenja i hematome ostala raditi jer radim od doma i tako sam si misli okupirala od negative. Imam i ja istu dijagnozu, koliko se sjećam iz prve ostaje do kraja (samo mi dodaju nove ), ali sad me već počelo zamarati raditi, mozak i pamet me polako napuštaju, a šefovi se ponašaju kao da ću raditi i kad rodim, a ne do porodiljnog
. Zbog plaće bi radila što duže, ali ništa nije vrijedno mira i zdravlja. Nekako mislim da neće biti problema dobiti naknadno komplikacije, ionako me privatnik svaki put pita jel još radim i mogu li, a vjerujem da socijalni ne bi radio probleme, uz sve dijagnoze, visokorozična trudnoća sam od početka. Da li ti vodiš trudnoću kod socijalnog ili privatnika?
Evo azuriranog popisa:
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩
VELJAČA
Ines 19.02. ❤️/Požega
Miki94 21.02. ❤️
Lilika 23.02. 💙 Decko/VU
Bebolinka 24.02. ❤️/Pula
Emmie 24.02. 💗 Cura/London
Malamarelica 27.02. 💙 Decko
Hedwiga 27.02. ❤
Korra 28.02. 💙 Decko/Osijek
OŽUJAK