Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    10. Rujan 2020. 11:37

Cure znate šta do danas je bilo sve ok i bila sam skulirana a danas sam već jako nervozna i nemogu više dočekati svoj pregled. Imam osjećaj da nisam bila na pregledu već godinama. Jedva čekam taj 15.9 da vidim svog bebača. Nemogu vjerovat da jedva čekam odlazak gin. 😂😂😂😂😂

• EmEn9
    10. Rujan 2020. 11:38

Princess89

hvala ti puno. :)

Imate nešto za preporuku da kupim od vitamina za piti dok čekam pregled kod doktora?
    Prije sam pila Folnu, a sad već neko vrijeme nisam ništa. Pa, što bi bilo najbolje uzeti u ljekarni?

Meni su savjetovali Novalac tako da ja njega uzimam od početka.

• Bebanomoje
    10. Rujan 2020. 11:41

Princess89

Imate nešto za preporuku da kupim od vitamina za piti dok čekam pregled kod doktora?
    Prije sam pila Folnu, a sad već neko vrijeme nisam ništa. Pa, što bi bilo najbolje uzeti u ljekarni?

Ja sam isto ranije pila folnu, a kad sam se cula sa gin da se narucim na prvi pregled, on mi je propisao folacin i tek nakon sto smo vidjeli otkucaje su mi preporucili na hitnoj novalac prenatal. Tako da mozda da pitas gin da ti propise folacin jer to ide na recept, a za novalac ne znam sta da ti kazem. Ne znam da li je tko od cura uzeo to na svoju ruku prije nego je dokt rekao. Mislim da ne moze skoditi ali necu nista savjetovati 

• Bebanomoje
    10. Rujan 2020. 11:43

EmEn9

Cure znate šta do danas je bilo sve ok i bila sam skulirana a danas sam već jako nervozna i nemogu više dočekati svoj pregled. Imam osjećaj da nisam bila na pregledu već godinama. Jedva čekam taj 15.9 da vidim svog bebača. Nemogu vjerovat da jedva čekam odlazak gin. 😂😂😂😂😂

Tako i ja 😁 nisam bila od 18.8,a idem isto 15.9.
    do ovog tjedna mi je brzo proslo al ovaj tjedan bas odbrojavam dane 😁 

blossom
    10. Rujan 2020. 11:50

Čestitam novim curama i dobrodošle
    Bajo ne slušaj ginekologa....ja vjerujem da će biti sve u redu kod tebe ❤
    Vjerojatno znaš, ali nije na odmet spomenuti obavezno napravi briseve prije amnio
    Drago mi je što su se javile cure koje imaju saznanja i iskustva da je na kraju sve bilo u redu...drži se i čuvaj <=I=>
    MareiKate nadam se da ćeš izdržati do kraja i da neće biti potrebe ići ranije i nije problem kasnije dobiti komplikacije...ja kao i ti planiranim raditi do kraja i uopće ne znam kako ću s trbuhom sjediti za stolom i raditi 
    Što se tiče socijalnog, možeš li u Petrovoj zamoliti da te tamo neki primi? Ja imam sreću da moj privatni surađuje sa sestrom od socijalnog (ne znam kakav je to deal) i sa njom rješava sve, pitaj svoju ima li nekog tako?
    Ines jooooj divno, baš mi je drago...uživaj u maženju buše  ja ne mogu dočekati to
    Jagodice super za inicijativu, sretno sa renovacijom...ja za vikend s dragim postavljam laminat...bit će veselo 

• Elsa
    10. Rujan 2020. 11:52

Princess89

Možeš slobodno uzeti prenatalne vitamine...ja pijem Almageu od plusa jer sam tako i u prošloj, ali znam da dosta cura ovdje, a i mojih prijateljica pije Novalac i jako su zadovoljne...

Miki94
    10. Rujan 2020. 11:53

EmEn9

Fakat isti osjećaj imam. Ja sam bila prije 10 dana, i sljedeći pregled je tek krajem mjeseca, a toliko mi se čini daleko, dalekooo  Osjećam se kao dijete, uzbuđenost na nivou, i nakon pregleda par dana ne hodam zemljom, već lebdim, znajući da je sve okej i da bebica raste  
    Još doktorica kaže da veliki broj doktora ne forsira pregled u 15-16 tjednu, jer se tad kao nema ništa za vdijeti, sama se mislim, ja bih pronašla nekog da me pregleda, kako bih mogla ne doći 2 mjeseca na pregled, nema šanse 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    10. Rujan 2020. 11:59

Jagodice, drago mi je da si se aktivirala, i neka ti je sa srećom da sve urediš po svojoj volji :D Samo nemoj mnogo da se forsiraš, i umaraš, polako :) Sada je vrijeme kaada većina nas nešto, mijenja, uređuje, pa tako i ja dok sam još u dobroj formi, da uredimo bar izgled dječije sobe, a ostalo ćemo naknadno kupovati  
    Vidjela sam danas lijep krevetic plavo bijele boje, i kazem da znam sa sigurnoscu da je deckic, tacno bih ga kupila, a ovako cu malo da sacekam :) Stvarno je lijep, mada sam govorila da cu uzimati te neke neutralne boje, necu gledati da mi kolica i sve ostalo budu u strogo pink ili plavoj boji, nego da mogu i za poslije iskoristiti, ako zatreba :D

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Elsa
    10. Rujan 2020. 12:04

Bebanomoje

EmEn9

I ja isto...još me u srijedu čeka Nifty, a još sam u šoku od svega šta se izdogađalo bajo...a radila sam ga i u prošloj bez straha...sad sam baš uznemirena i jedva čekam da prođe...

• Bebanomoje
    10. Rujan 2020. 12:08

Elsa

Bebanomoje

EmEn9

I ja isto…još me u srijedu čeka Nifty, a još sam u šoku od svega šta se izdogađalo bajo…a radila sam ga i u prošloj bez straha…sad sam baš uznemirena i jedva čekam da prođe…

Da, ja 15og radim i Panoramu ako je sve ok. To sam i s muzem komentirala, kako sam prije bila uvjerena da ce taj nalaz biti ok, al kad nam se bajo javila bas me zateklo i morala sam se skulirati i reci samoj sebi da se moram i na takvo nesto pripremiti. Al vjerujem da ce sve nase bebice biti zdrave ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.