Bajo u Roberta Vulića si bila? Ili Marka?
Marko Vulic i zaista ajme meni
Joj i mislila sam se da bi Robert tako nesto izgovoria
Za Marka nisam cula puno dobroga tako da zaboravi taj pregled!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
J3ll3na u pravu si.
Prema tabici izgleda ovako ide:
Ako je test za Turners negativan, onda ima 99.9% šanse da beba stvarno nema Turners.
ALI, ako je test za Turners pozitivan, ima 50% šanse da beba NEMA Turners. To je ogromna šansa.
Nadam se 🙏🙏🙏 jer danas na ultrazvuku nisam ni htjela gledat ekran . Samo sam govorila joj da pronađe odstupanja , a sunce moje kad sam se okrenula otvarala usta kao da pjeva . Ajme miline
Sunce mamino ❤️❤️❤️❤️ bit ce sve dobro Bajo, bit ce!!! 🙏🙏🙏🙏🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bajo - to je samo vjerojatnost, nije 100%, to nije jos dijagnoza, bude bilo ok do kraja jos..
MareiKate - moja dijagnoza isto prijeteci pobacaj zbog krvarenja i hospitaliziranja u 9.tj, danas mi opet produzio duphastone 3×1, poludit cu, od njih mi se taaako spaaava...
Stvarno cu tu dijagnozu imati do kraja?
Inace mala smokva je po danasnjem uzv (BPD) za 16+3 tj
a toliko se ritala da nista drugo nije mogao izmjeriti
Obzirom da mi je 3.beba osjetila sam ju jos od 12.tj
najvise kada sam na ledjima..
Pozdrav svim proljetnicama
I ja ima dva prijetećeg pobačaja. Ne znam jel zato što su blizanačke trudnoće visoko rizične ili zbog moje prijašnje biokemijske. I da uvela mi utrogestan vaginalete ali znam da neću moći s tim na poslu i sve pa mi je dala duphaston 3×1. E sad kako ću podnijeti vidjeti ću. Baš ih idem podići.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
*dijagnozu. Glupi mobitel mi sam prebacuje riječi.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Kontesa,
Ja pijem velike doze duphastona i stavljam utrogestan, nemam nuspojava ne brini.
Čudi me kako te nije stavila na mirovanje kad je to propisala, bolje da nije.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Kontesa, i ja pijem Duphaston oralno 2x1, zbog hematoma i jednog mioma. Nemam problema sa njim, ali primijetim da je ipak lakse na pun stomak..😉
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Zene moje evo i mene da se napokon javim, danas ste bas aktivne. Vidim da ima i novih cura, dobro nam dosle i sve cestitke na plusicima 😊😘
Miki94 - ja isto do jutros nisam osjetila nista i onda budim se na lijevom boku i osjetim da mi se sve izbacilo na tu lijevu stranu trbuha kako sam spavala. Osjecaj mi je bio kao da mi crijeva rade i taj dio je bio ful tvrd i kako sam lagano prstima kao poskakljikala tako se polako opustao, bas jako cudan osjecaj ali dobar. Bila sam presretna sto znam da me vrlo brzo ocekuju i prvi pravi osjecaji micanja bebice 🤗🤗🥰 i bas je sad popodne i muz osjetio isto to samo na desnoj strani sam bila lezala i onak kaze on meni ajme pa jel to tako mora bit tvrdo reko cekaj ne mici ruku lagano skakljaj i onda se i pod njegovim prstima omekanio kao i meni jutros.
Deleted user - sto se mucnina tice 3 tj su bile konstantne po cijeli dan, ali imala sam srecu sto su rano pocele (od 5-9tj) s tim da je vec u 9tom tj bilo onako povremeno i do dana danasnjeg hvala Bogu dragom skoro nista, bude mi onako malo kao tezina u zeludcu ako pojedem nesto teze od hrane, ali mucnine kao mucnice vise ne. Nadam se da ce i tebi brzo prestati i da mozes krenut uzivat 💪💪👍🤞
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji