Ines superrr ❤❤❤
Ja isto imam problem oduvijek sa zatvorom i nikad mi nista nije pomoglo. Sve sam probala i sad jednostavno sam odustala očito to kod mene tako funkcionira i to je to valjda je moj organizam takav. S tim da sad i svaki dan na silu pijem kompot od jabuka i suhih šljiva kao da pomogne ali ništa. Inače idem na wc svakih 5-6 dana a čak sam nakon drugog poroda pila svakodnevno dulkolax tablete i ništa tek 20 dan nakon poroda išla na wc, u bolnici sam naravno rekla da sam bila jer me nebi pustili doma bili i ništa mi se nije dogodilo sve ok.
Pozdrav svim djevojkama :) Nova sam ovdje, I friško trudna :) Saznala prije 4 dana.
Dobrodošla i čestitam ti, samo polako i stpljivo bit će sve ok. 🤗
3 testa su pozitivna sa plusom ko kuća. E sad imam inače malo duže cikluse ( 30-33 dana) i ginekologica mi je jučer rekla kada sam ju zvala da se vidimo za 2 tjedna baš zbog tih mojih dužih ciklusa jer se kroz 7 dana sigurno još ništa neće vidjeti. Od kad je menga zakasnila jedan dan - ja stalno imam osjećaj kao da ću dobiti, stalno neka nelagoda dolje, nemogu reći bol (jer nije ni slično onome kad za stvarno dobijem menstruaciju i moram popit tabletu), osjećaj vlažnosti, stalno imam feeling kao da iz mene nešto "curka" pa trčim na wc jer mislim da sam dobila M, ali hvala Bogu ništa, samo zna biti vodeni ili bijeli iscjedak, trbuh mi je napuhan već 3 dana, pa splasne, pa se sam od sebe ponovo napuše ( nije hrana u pitanju)
Može savjet, komentar cura koje su to već prošle, dali je to sve normalno? dali se moram brinutI? Baš baš me strah, I onak nikako se nemogu opustiti baš zbog tog osjećaja
Hvala svima.
Pozdrav svim djevojkama :) Nova sam ovdje, I friško trudna :) Saznala prije 4 dana.
Malo sam u panici i strahu (prva je trudnoca, nakon 2.5 godine truda, 2 neuspiješne inseminacije, i sad smo bili u pripremama za umj. oplodnju (skupljanje papira i to, ali je godišnji odradio svoje). 3
Dobrodošlaaaa 😍 nemoj se bojati sve će biti okej 🤞🏽😊
3 testa su pozitivna sa plusom ko kuća. E sad imam inače malo duže cikluse ( 30-33 dana) i ginekologica mi je jučer rekla kada sam ju zvala da se vidimo za 2 tjedna baš zbog tih mojih dužih ciklusa jer se kroz 7 dana sigurno još ništa neće vidjeti. Od kad je menga zakasnila jedan dan - ja stalno imam osjećaj kao da ću dobiti, stalno neka nelagoda dolje, nemogu reći bol (jer nije ni slično onome kad za stvarno dobijem menstruaciju i moram popit tabletu), osjećaj vlažnosti, stalno imam feeling kao da iz mene nešto "curka" pa trčim na wc jer mislim da sam dobila M, ali hvala Bogu ništa, samo zna biti vodeni ili bijeli iscjedak, trbuh mi je napuhan već 3 dana, pa splasne, pa se sam od sebe ponovo napuše ( nije hrana u pitanju)
Može savjet, komentar cura koje su to već prošle, dali je to sve normalno? dali se moram brinutI? Baš baš me strah, I onak nikako se nemogu opustiti baš zbog tog osjećaja
Hvala svima.
To ti je sve normalno, isto je bilo i meni 😊 a ta bol kao kad trebaš dobiti mi je bila prisutna nekih 2 mj, jer se maternica rasteže i tako osjećaš 😊
Hvala svima.
To ti je sve normalno, isto je bilo i meni 😊 a ta bol kao kad trebaš dobiti mi je bila prisutna nekih 2 mj, jer se maternica rasteže i tako osjećaš 😊
Hvala ti puno na komentaru, bar si me malo umirila. Dali je kod tebe isto bilo nadutosti? Stvarno znam ujutro biti ravnog trbuha i nakon pola h dok još nisam usta otvorila on samo iskoči (i to baš iskoči) i onda se opet vrati u normalu i tako varira kroz dan. Npr. na poso dođem normalno zakopčanih hlača , s posla idem širom otkopčanih jer se on samo napuhao :D
Princess89 to ti je sve normalno tako je svima nama bilo na početku. 🤗 Ne brini sve je to kako treba biti. 🤗
prvi put je - pušem i na hladno od straha. Hvala svima na podršci :)
prvi put je - pušem i na hladno od straha. Hvala svima na podršci :)
Strah je normalan, a sve ovo sto si nabrojala od simptoma je osjecalo vjer 90% cura ovdje ☺️ probaj se opustiti, pazi na sebe, nemoj se forsirati nista i cekaj pregled u sto vecem miru. Psiha igra veeeliku ulogu, tako da samo pozitiva ❤️ drago mi je sto vam je uspjelo prirodno, ima dosta takvih slucajeva da se pred umjetnu ipak odigra sve prirodno, i to je bas dokaz da psiha igra ulogu ☺️ i naravno, dobro dosla nam ☺️
hvala ti puno. :)
Imate nešto za preporuku da kupim od vitamina za piti dok čekam pregled kod doktora?
Prije sam pila Folnu, a sad već neko vrijeme nisam ništa. Pa, što bi bilo najbolje uzeti u ljekarni?
Sortiraj odgovore
Najstariji