Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki94
    09. Rujan 2020. 10:21

Obzirom da sam vec usla u 18ti tjedan cesto dobijem pitanje da li sam osjetila bebu ikako, i ja kazem da nisam. Onda kontam da mozda i jesam, al nisam svjesna da je to bilo to, a ne neki bol u stomaku. Mada sam citala da se beba ponekad osjeti tek nakon 20tog tjedna. Zanima me kakav je to zapravo osjecaj, ako mi mogu cure sa iskustvom reci kako to izgleda? :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Hedwiga
    09. Rujan 2020. 10:52

Miki94- u prvoj trudnoći sam osjetila poprilično rano, u 18 tt. Isto sam bila skeptična da kako ću ja to znati da je to to jer stalno nešto osjetim dolje- crijeva, zrak, neka boluckanja, ali kad me prvi put triput zaredom lagano opalio na isto mjesto, znala sam da je to to . I nakon toga sam nastavila osjećati tako te pokrete, ne svaki dan isprva, ali bome je brzo postalo redovito, svakodnevno i sve jače i jače. Na kraju sam znala viknuti kad me zvizne i iznenadi, bome nikad nije bio mirna beba . Muž ga je tek negdje iza 22 tt osjetio ako se dobro sjećam. Inače, za prvorotke kažu da je normalno oko 20-22 tt da osjete bebu, još puno ovisi i gdje je posteljica smještena. Ako je smještena naprijed, ona može dugo amortizirati udarce bebe. Meni je otraga i prošli put i sada.
    U ovoj trudnoći sam sigurna da sam osjetila bebu već, što me baš šokiralo jer nisam očekivala tako rano, znači u 15tt. Ovaj put su to skroz lagani, nježni pokreti, kao da me netko iznutra dodirne po trbuhu pa se onako kao naježiš iznutra. ne znam kako to opisati, znam da glupavo zvuči . Obično kad legnem da se odmorim i malo ispružim osjetim kako se iznutra nešto migolji lagano, kao ribica da napravi okret pa se namjesti i smiri. Isto sam prvo mislila da fantaziram i da umišljam jer je prerano, ali sad se to već par dana ponavlja pa sam sigurna da je to stvarno to, a i čitala sam na netu da je moguće već osjetiti pokrete bebe  

MareiKate
    09. Rujan 2020. 11:06

Miki94

Obzirom da sam vec usla u 18ti tjedan cesto dobijem pitanje da li sam osjetila bebu ikako, i ja kazem da nisam. Onda kontam da mozda i jesam, al nisam svjesna da je to bilo to, a ne neki bol u stomaku. Mada sam citala da se beba ponekad osjeti tek nakon 20tog tjedna. Zanima me kakav je to zapravo osjecaj, ako mi mogu cure sa iskustvom reci kako to izgleda? :)

Ja sam u prvoj trudnoći prvi put osjetila kao leptirić iznutra ☺️ nakon što sam se najela linolade 😁 onda sam skužila da reagira na slatko pa sam ju tako često dozivala... Kasnije se to intenzivira, pred kraj sam znala bit ljuta na udarce jer me baš tukla 🤣 i bolilo me 🤣

• EmEn9
    09. Rujan 2020. 11:09

Girl1234

Sad ste me zaintrigirale s proljećem, moj je termin 15.4. A posto sam ja oglupila, recite mi jesam li u pravoj grupi 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂
    Baš si me nasmijala, ista ja 😂😂😂😂😂

• EmEn9
    09. Rujan 2020. 11:14

Ja sam isto u prvoj trudnoći kasno osjetila pokrete dok sam u drugoj tamo negdje 18 tjedan a sad kao osjetim nešto kad legnem kao da mi se nešto miče u trbuhu u biti kao da mi gura unutra nešto ali neznam kako to opisat kao da nešto pliva unutra ali nisam još ni sigurna dal je to to jer mi se čini rano premda mislim da je. Uglavnom tamo poslje 20 tjedna se već lijepo osjeti da znas da je to to.

• EmEn9
    09. Rujan 2020. 11:19

Miki94 hvala baš ću malo pogledati sta tamo ima. 🙂😉

• avama
    09. Rujan 2020. 11:53

Cure da li vam antimetil pomaze protiv mucnina?

Miki94
    09. Rujan 2020. 11:56

Hedwiga, MareiKate, EmEn9, hvala na odgovorima :) Sada znam otprilike sta mogu da ocekujem :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Lala 🌷
    09. Rujan 2020. 11:57

Girl1234

Sad ste me zaintrigirale s proljećem, moj je termin 15.4. A posto sam ja oglupila, recite mi jesam li u pravoj grupi 😂😂

I moj je termin također 15.04. Izvinjavam se sto ovako upadam, nova sam i pozdrav svima ❤️

• Elsa
    09. Rujan 2020. 12:07

avama

Cure da li vam antimetil pomaze protiv mucnina?

Mene doslovno izvukao da mogu raditi..nisu prestale,..ali su bile dovoljno podnošljive da se mogu dovući do posla:-)
    Krenule su u 5 tjednu i bilo je komaaa...sad sam u 10. i napokon su popustile bar toliko da se da funkcionirati...ali me spasio 2 tjedna koja su bila kritična...i kad bi ga zaboravila uzeti drugi put tocno se osjetilo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.