Pozz drage ženice, već sam pisala i na temi "želim bebu" a sad sam se pribacila ode u vas. Zadnja menstruacija 27.07., ovulacija 11.08., plusić 28.08.
Prvi uzv pregled mi je bina jucer 07.09. Vidila se samo gestacijska vreca, bez ploda. Sad ili smo krivo izracunali u kojem sam tjednu trudnoce ili je blighted ovum(na to sumnja moj ginić). Meni je ovo druga trudnoća i s prvom mi je bilo isto,to da se sa 6tj nije vidija plod(al tad sam ima drugu ginekologicu,koja mi nije ni spomenila blighted ovum,nego je samo rekla kako je to uredan nalaz u tako maloj trudnoci),nakon 3tjedna,znaci s 9tt me narucila na kontrolu i sve se vidilo jasno kao dan.
E sad moje pitanje vama,jel koja imala slicnu situaciju? Moze li se "prazna" gestacijska vreća pritvorit u bebu? Jel ko ima blighted ovum?
Iduci uzv bi mi trebao biti za tjedan dana,ali ja ludim,ne mogu iscekat. Simptome trudnoće imam skoro sve, nervozna sam, sve me zivcira,onda mi se malo plače, sise natekle skroz, ponekad me glava boli,a njuh imam kao lovacki pas, svaki miris osjetim i vecina mi njih ne paše..
Sry na dugom postu 🙈
Hej dobrodošla 🤗 sorry nisam skužila po postu koji si tjedan? Ne paničari sve će bit dobro. Ja sam prošli tjedan (6+1) došla na prvi pregled i vidila se isto samo gestacijska bez ploda i bez srčanih otkucaja. Znam da se nekad sve može viditi kasnij pa se nisam brinula .Evo jučer sam bila ponovo na pregledu,gin mi je zadnji put rekla da će se za tjedan dana sigurno vidjeti. I vidilo se ali ne jedno nego čak 2 🤣 tako da strpi se i bit će sve u redu.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Tko ti je državni ginekolog? Pretpostavljam da si iz Zg 😊
anaAn- iz Zagreba sam, ali mi je državni ginekolog u mjestu odmah blizu Zagreba gdje sam prije živjela. Tamo sam za 20-tak minuta, i dr. opće prakse mi je tamo ostala, nije mi se dalo tražiti po Zagrebu nove kad su mi ovi bili super, a nisu ni tako daleko
I ja sam se prošvercala u proljetne bebe, a i moja će biti prava zimska beba iz veljače . Tamo na zimskim bebama svi 2-3 mjeseca bili prije mog termina, sve teme su mi bile naprednije, a ja još u hematomima, mučninama, zato sam se ovdje više našla
. Meni se vratile mučnine, svako jutro opet ovaj tjedan, a 15 tt... ne znam kako ću na ogtt, moram ga obaviti kroz 2 tjedna, nadam se da će se smiriti do tada ili da ću pogoditi jutro bez mučnina kao za zadnje vađenje krvi.
alehandra- sigurna sam da ti je samo ovulacija bila kasnija i da će sve biti u redu za tjedan dana, još je to sve rano. Ja imam iskustva sa bl. ovumom, ali se iskreno nadam da kod tebe to nije slučaj, zato samo strpljivo, brzo će proći tih tjedan dana iako će ti se činiti da traje godinama...
Ovdje nas je dosta "ranih proljetnica", zato je sada i ovdje malo jaz između cura sa prvim pregledima i nama koje smo već odmakle od toga 😁 ali dobro, tipkamo o svemu neovisno pa je ok...
Ja isto imam još mučnine, blaže su i rjeđe ali su tu 🙄
Miki94, shvatam te potpuno. Koji užas, nedaj Bože nikome. Možda nam na san dolazi ono čega se bojimo i mozak pokušava da te strahove riješi na neki svoj način.🤷🏻♀️
Da, upravo to. Sve ono o čemu razmišljamo, čega se plašimo i slično, ispoljava se kroz naše snove. Nekako je to sve i normalno kada je tema tako osjetljiva. Ali, biti će to okej sve
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Pozz drage ženice, već sam pisala i na temi "želim bebu" a sad sam se pribacila ode u vas. Zadnja menstruacija 27.07., ovulacija 11.08., plusić 28.08.
Prvi uzv pregled mi je bina jucer 07.09. Vidila se samo gestacijska vreca, bez ploda. Sad ili smo krivo izracunali u kojem sam tjednu trudnoce ili je blighted ovum(na to sumnja moj ginić). Meni je ovo druga trudnoća i s prvom mi je bilo isto,to da se sa 6tj nije vidija plod(al tad sam ima drugu ginekologicu,koja mi nije ni spomenila blighted ovum,nego je samo rekla kako je to uredan nalaz u tako maloj trudnoci),nakon 3tjedna,znaci s 9tt me narucila na kontrolu i sve se vidilo jasno kao dan.
E sad moje pitanje vama,jel koja imala slicnu situaciju? Moze li se "prazna" gestacijska vreća pritvorit u bebu? Jel ko ima blighted ovum?
Iduci uzv bi mi trebao biti za tjedan dana,ali ja ludim,ne mogu iscekat. Simptome trudnoće imam skoro sve, nervozna sam, sve me zivcira,onda mi se malo plače, sise natekle skroz, ponekad me glava boli,a njuh imam kao lovacki pas, svaki miris osjetim i vecina mi njih ne paše..
Sry na dugom postu 🙈
Hej dobrodošla 🤗 sorry nisam skužila po postu koji si tjedan? Ne paničari sve će bit dobro. Ja sam prošli tjedan (6+1) došla na prvi pregled i vidila se isto samo gestacijska bez ploda i bez srčanih otkucaja. Znam da se nekad sve može viditi kasnij pa se nisam brinula .Evo jučer sam bila ponovo na pregledu,gin mi je zadnji put rekla da će se za tjedan dana sigurno vidjeti. I vidilo se ali ne jedno nego čak 2 🤣 tako da strpi se i bit će sve u redu.
Alehandra, i ja vjerujem da ce sve biti u redu, i dobro nam dosla. I kod mene ista situacija, prema zadnjoj mjesecnici, trebalo bi da sam bila trudna nekih 6 tjedana, i na UZ se vidjela sam jedna crna tackica, i dr kaze da trudnoca postoji ali je jos rano da se bilo sta vidi, i tek nakon 2 tjedna se vidjelo bolje, uz otkucaje srca. Tada smo zakljucili da je to sve bilo zbog neredovnih ciklusa, samim tim je i termin ovulacije bio nedefinisan, i moj prvobitni termin za porodjaj je pomjeren cak za 2 tjedna. Tako da ne brines, biti ce to sve okej :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure dali ste vi na još nekim forumima pošto sam vam ja već rekla da sam nova u tome i slučajno došla tu i svidjelo mi se 🤗🤗 tako da druge nisam niti gledala teme koje postoje niti sam ikad bila na nekom forumu. Dali ima još nešto zanimljivo?
Cure dali ste vi na još nekim forumima pošto sam vam ja već rekla da sam nova u tome i slučajno došla tu i svidjelo mi se 🤗🤗 tako da druge nisam niti gledala teme koje postoje niti sam ikad bila na nekom forumu. Dali ima još nešto zanimljivo?
Ja sam prvobitno bila na forumu Test za trudnocu, da provjerim da li je moj testic pozitivan, jer ja zaista nisam znala sta da mislim. Tu su mi djevojke rekle da vide dvije crtice, i bile su u pravu :) Od tada sam vidjela da ima vise razlicitih tema, i onda slucajno naletim na ovu nasu. Takodjer sam pisala par poruka na temi Zimske bebe 2020/2021, ali su bile manje aktivne, i vecina tih je bila daleko ispred mene, 4 tjedna i vise. Sada ponekad udjem da vidim o cemu one pisu, zanimljivo mi je to, obzirom da su sada presle vec 20ti tjedan, ali mislim da smo mi jedne od aktivnijih
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sad ste me zaintrigirale s proljećem, moj je termin 15.4. A posto sam ja oglupila, recite mi jesam li u pravoj grupi 😂😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sad ste me zaintrigirale s proljećem, moj je termin 15.4. A posto sam ja oglupila, recite mi jesam li u pravoj grupi 😂😂
Hahhah, ti si prava proljetnica
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji