Pozdrav,cure! Evo ja sam bila jucer na pregledu. Trudna sam 4 tjedna i 3 dana. Termin sam si izracunala 03.05. Tek za 4 tjedna idem vadit krv i urin da se vidi da li je sve u redu,ali malo mi je to predugo? Ovo mi je prva trudnoca.
Zdravoo, čestitke :)
U redu je to što se tiče nalaza, i ja sam krv, krvnu grupu, rh faktor i urin vadila kada sam bila 10ti tjedan. :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Dobrodosle nove cure i cestitam 🥰
Miki i Jagodice sretno danas, drzim figice da bude sve super 🥰🤞
MissGraz meni je isto sa 12.tjedana jos radila vaginalno ultrazvuk.
Netko je spominjao dorucak...ja isto svako jutro smisljam sta cu, nist mi se ne jede za dorucak 😩
Meni je na panorami u 11 tjednu radio utz na trbuh rekao mi je da je već u 11 tjednu beba dovoljno velika da može na trbuh. Sve krvne pretrage sam isto radila u 10 -tom tjednu.
Jutro cure!! ☕🍩
Joy mislimo na tebe, drži se ❤
Momof3 je zeznula pijetla ....✊ da nalazi budu dobri
Miki i Jagodice sretno na pregledima...bit će sve u redu
Girl ne brini, išla sam po 3 puta do nijednom do jutra...barem si se naspavala
Avama čestitam od srca ❤ i držim srećice da ti što prije odobre terapiju
Krisi dobrodošla i čestitam, čini se dugo i znam da jedva čekaš, ali proletjet će vrijeme
Pozz, termin mi je 13.3., a slijedeći pregled 15.9. 😀
Ima li tko jos da se u 13.tjednu bori s mučninama i kako si pomazete?
Sa malim su mi prestale taman oko tog tjedna, i bile su puno blaze, a ovaj put su ajme majko 😤
Očito je sa curicama to intezivnije...🤭🤪
Evo i mene da se javim .
Jucer radila Nifty test pa sad cekam rezultate .
Beba je u redu, 9 dana je veca . Na +3 kg sam za sad sta ce bit do kraja vidit ce mo 😬🙈😂.
14.9 mi je sljedeci pregled.
Inace imam 37 god. I ako bog da trece dite♥️♥️♥️
Pozz, termin mi je 13.3., a slijedeći pregled 15.9. 😀
Ima li tko jos da se u 13.tjednu bori s mučninama i kako si pomazete?
Sa malim su mi prestale taman oko tog tjedna, i bile su puno blaze, a ovaj put su ajme majko 😤
Očito je sa curicama to intezivnije…🤭🤪
Baš sam se ja pitala jesam jedina u 12+ koja se još uvijek muči 😅
Meni su doduše i u prošloj trajale dulje, do negdje 16og tjedna ali ne sjećam se da su bile ovako kao sad cjelodnevne ovako kasno ... Meni se već sve zgadilo što mi je prije pomagalo. Sad jedino grickanje slanih štapića mi pomaže da ne povratim, a mučnine su stalno tu...
Nove curke dobrodošle
Bile u Puli i sada pomalo kući i po nalaz. Iskreno nadam se da je u pitanju urin, a ne nešto gore baš me pogodila jučer vijest od joy.
E da, i sva sam neka cmoljava jučer gledam hgtv i kako je bračni par iznajmio kuću u inozemstvu , pa je muž doveo ženi mariache da joj sviraju. Na to sam se rssplakala
i da ne rade hormoni
Sortiraj odgovore
Najstariji