Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki94
    28. Kolovoz 2020. 09:25

MissGraz

Sretno cure danas, obavezno se javite cim zavrse pregledi 🧡
    Pitanje, na pregledu koji ce sad biti 4.9. ja cu biti u 13tj. Pregled bi trebao biti preko trbuha sad ili opet vaginalno? Kad su vama prestali sa vaginalnim pregledom?

Meni je u 12 tjednu pregledala vaginalno, sada sam u 16om, tako da bi valjda trebalo ici preko stomaka, ali javim Vam i to. Uglavnom, imam informaciju da u prvom tromjesečju svaki pregled ide vaginalnim putem.
    Nove cure, dobrodosle, i cestitke od srca :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

bebolinka
    28. Kolovoz 2020. 09:25

Girl1234

Mene malo zabrinulo što se nisam ustajala na wc, samo u 5 sati ☹️

Ne brinii, pogotovo ako si prije spavanja bila na wcu, mene vise uopće ne budi nego ujutro kad se probudim pisam 5 min hahahhaha
    Dobrodošle nove curkeee 😁😊
    I cure koje idu na preglede sretnooo🤞🏽🤞🏽🤞🏽❤️

bebolinka
    28. Kolovoz 2020. 09:26

Mene je preko trbuha sad u 14tom, rekla mi je nakon 13tog ide preko trbuha 😁 bila sam oduševljena jer je koza pregruba 

bebolinka
    28. Kolovoz 2020. 09:27

krisi123

Pozdrav,cure! Evo ja sam bila jucer na pregledu. Trudna sam 4 tjedna i 3 dana. Termin sam si izracunala 03.05. Tek za 4 tjedna idem vadit krv i urin da se vidi da li je sve u redu,ali malo mi je to predugo? Ovo mi je prva trudnoca.

Ma to ti je okej, ja sam u 12tom tjednu sve radila 😊

Miki94
    28. Kolovoz 2020. 09:28

krisi123

Pozdrav,cure! Evo ja sam bila jucer na pregledu. Trudna sam 4 tjedna i 3 dana. Termin sam si izracunala 03.05. Tek za 4 tjedna idem vadit krv i urin da se vidi da li je sve u redu,ali malo mi je to predugo? Ovo mi je prva trudnoca.

Zdravoo, čestitke :) 
    U redu je to što se tiče nalaza, i ja sam krv, krvnu grupu, rh faktor i urin vadila kada sam bila 10ti tjedan. :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Korra
    28. Kolovoz 2020. 09:50

Dobrodosle nove cure i cestitam 🥰
    Miki i Jagodice sretno danas, drzim figice da bude sve super 🥰🤞
    MissGraz meni je isto sa 12.tjedana jos radila vaginalno ultrazvuk.
    Netko je spominjao dorucak...ja isto svako jutro smisljam sta cu, nist mi se ne jede za dorucak 😩 

• EmEn9
    28. Kolovoz 2020. 10:22

Meni je na panorami u 11 tjednu radio utz na trbuh rekao mi je da je već u 11 tjednu beba dovoljno velika da može na trbuh. Sve krvne pretrage sam isto radila u 10 -tom tjednu.

blossom
    28. Kolovoz 2020. 10:28

Jutro cure!! ☕🍩
    Joy mislimo na tebe, drži se ❤
    Momof3 je zeznula pijetla ....✊ da nalazi budu dobri
    Miki i Jagodice sretno na pregledima...bit će sve u redu 
    Girl ne brini, išla sam po 3 puta do nijednom do jutra...barem si se naspavala 
    Avama čestitam od srca ❤ i držim srećice da ti što prije odobre terapiju
    Krisi dobrodošla i čestitam, čini se dugo i znam da jedva čekaš, ali proletjet će vrijeme 

• MissGraz
    28. Kolovoz 2020. 10:41

A to je ocito onda od gin do gin 🤷‍♀️ hvala na odgovorima cure! 

• krisi123
    28. Kolovoz 2020. 10:58

Hvala cure na odgovorima!!divne ste sve.i cestitke od ❤❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani