Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deicadec
    28. Kolovoz 2020. 12:32

MareiKate

Deicadec

Pozz, termin mi je 13.3., a slijedeći pregled 15.9. 😀

Ima li tko jos da se u 13.tjednu bori s mučninama i kako si pomazete?

Sa malim su mi prestale taman oko tog tjedna, i bile su puno blaze, a ovaj put su ajme majko 😤

Očito je sa curicama to intezivnije…🤭🤪

Baš sam se ja pitala jesam jedina u 12+ koja se još uvijek muči 😅
    Meni su doduše i u prošloj trajale dulje, do negdje 16og tjedna ali ne sjećam se da su bile ovako kao sad cjelodnevne ovako kasno … Meni se već sve zgadilo što mi je prije pomagalo. Sad jedino grickanje slanih štapića mi pomaže da ne povratim, a mučnine su stalno tu…

Da, i meni znaju biti kasno, sinoc su me oko 22 h uvatile... Pomazu mi one narukvice protiv mucnina, a stapice, dvopeke ne mogu više smislit 😤🤭
    Bilo bi super kad bi prestale do tog 16.tj.

28. Kolovoz 2020. 13:03

Nalaz je uredan. Mislim da ću onda do ginekologice popodne  

Ines
    28. Kolovoz 2020. 13:16

Deleted user - ma uzivat ces, samo da nemas jake mucnine kao neke curke ovdje koje se muce jos uvijek i bit ce to super. Ja sam ih imala kratko i to je ogroman plus ako te zaobidu 🤞👍👍
    Sto se zaboravljanja tice haha i meni se dosta cesto dogada, kad ja sama sebi nisam mogla vjerovat da je moguce toliko bit zaboravan 😅
    Jagodica125 - nadam se da je pregled prosao super. I ne boj se, da istina uzasno je i nezamislivno kakvih sve nesreca ima i ne daj Boze nikome nikada. Ali nemoj si opterecavat time glavu jer znas kako se kaze kako tijelo utjece na um tako i um utjece na tijelo i nista si dobrog neces donijeti tim razmisljanjem. Samo polako i pozitivno. Neka te preuzme ta uzbudenost i sreca i samo o tome razmisljaj. Je da mi je ovo prva trudnoca i hvala Bogu dragom nisam imala nikakvih problema i daj Boze da ih ni nemam, ali ne dopustam si da me ikakav strah obuzme. Svaki uzv mi je nova radost i budem presretna sto idem. Nacitala sam se svega ovdje, ali ne zelim uopce razmisljati i o negativnostima jer znam da nije dobro ni za koga. Eto ja sam imala dva dana u 13tj bas onako ful grceve da sam pila paracetamol, tu vecer lijepo mirno zaspala, ali najbitnija stvar nisam isla guglat sto bi to moglo biti vec iduci sam lijepo nazvala tetu koja je med. sestra doduse na internoj i lijepo mi objasnila da je to normalno jer ce se sad to sve cesce dogadati kako bebica sve vise napreduje i treba joj mjesta i da se dolje sve siri. Ni u jednom trenu nisam zamisljala nekakve ruzne scenarije niti sam bila zabrinuta. Znam da je to normalno. Ali shvacam da nismo sve mi jednako jake i da se ne znamo svi izboriti jednako lako sa svojim mislima i glavom. U svakom slucaju samo polako koliko god mozes pokusaj samo mislit sto pozitivnije 👍🤗
    MissGraz - ja sam takoder sa 12tj imala vec uzv preko trbuha i rekla mi je da ce se tako i nastaviti dalje. 
    Avama - cestitam od srca, jako mi je drago da je i vasa borba napokon zavrsila i samo neka se sretno nastavi sa sto manje muka 🥰💪
    Krisi123 - cestitam i tebi draga od srca i dobro dosla, neka je sto mirnija i zdrava trudnoca. Sto se tice vadenja krvi i urina to je normalno, ja sam isto isla tek sa 8 i pol tj nakon prvog pregleda tako da nemas brige nije kasno. 

Nea 💗

Sanjarka88
    28. Kolovoz 2020. 14:44

Momof3

A sta te tocno boli? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

28. Kolovoz 2020. 14:55

Sanjarka88 🦋

Momof3

A sta te tocno boli?

Iznad pubične kosti. Ko neka probadajuća bol i pritisak. 

28. Kolovoz 2020. 14:56

I dojke me ne bole, tako da se ne nadam ničemu dobrome. 

bebolinka
    28. Kolovoz 2020. 14:59

Momof3

Ma mene sise ne bole već dugo 

28. Kolovoz 2020. 15:00

bebolinka

Momof3

Mene ne bole od početka, pa....

Sanjarka88

Momof3

Nemoj tako 
    Ta bol moze biti iz xy razloga 

Sanjarka88

Momof3

bebolinka

Momof3

Mene ne bole od početka, pa….

Pa to je ok, ne bole svakoga 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.