Evo da malo vidite i moj trbuh 🤣🤣🤣
https://ibb.co/ZK1mFZD
Super busica 😍
Jedva cekam nabacivati svoje slike za koji tjedan ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo me sa pregleda. Srce kuca i po ultrazvuku je 5 + 6kontrola za mjesec dana
Jeeee super, odlično. Super 🤗🤗🤗
Da da meni se vec ful vidi, odmah se skuzi, u prvoj trudnoci sam ovakav trbuh imala sa negdje18-20 tjedana a sad sa 12 🤣🤣🤣🤣
Pozsrav svima!
I ja se pridruzujem proljetnicama....
Cekamo bebu br. 3, predvideno 20.3...
U pon 31.8,imamo drugi pregled, jer je prvi bio mjesec dana za potvrdu...
Imam curicu od 5 godina i decka od nepune 1.5 g...
Braco il seka bi trebao stici taman za njegov rodendan (11.3),a i mama je blizu (15.3)...
Vec nekog 5 tjedana imam mucnine, povracanje tu i tamo al njuh mi je najosjetljiviji... S klincima sad je moram priznati fizicki najteza a sta me tek ceka....
Svima cestitam i nadam se lijepom druzenju!!! 🥰🥰🥰🥰
Pozsrav svima!
I ja se pridruzujem proljetnicama….
Cekamo bebu br. 3, predvideno 20.3…
U pon 31.8,imamo drugi pregled, jer je prvi bio mjesec dana za potvrdu…
Imam curicu od 5 godina i decka od nepune 1.5 g…
Braco il seka bi trebao stici taman za njegov rodendan (11.3),a i mama je blizu (15.3)…
Vec nekog 5 tjedana imam mucnine, povracanje tu i tamo al njuh mi je najosjetljiviji… S klincima sad je moram priznati fizicki najteza a sta me tek ceka….
Dobro nam dosla ❤️😍
Da to svakako. Puno je laksa prva trudnoca kad mpzemo spavati, lezati i odmarati koliko god Hocemo.
Ali mi to mozemo 🤟🙌
Pozsrav svima!
I ja se pridruzujem proljetnicama….
Cekamo bebu br. 3, predvideno 20.3…
U pon 31.8,imamo drugi pregled, jer je prvi bio mjesec dana za potvrdu…
Imam curicu od 5 godina i decka od nepune 1.5 g…
Braco il seka bi trebao stici taman za njegov rodendan (11.3),a i mama je blizu (15.3)…
Vec nekog 5 tjedana imam mucnine, povracanje tu i tamo al njuh mi je najosjetljiviji… S klincima sad je moram priznati fizicki najteza a sta me tek ceka….
Čestitke 😍
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I meni je sad smiješno kako sam mislila da mi je bilo teško s mučninama u 1...sad s poslom i 2 djece je...ufff...jedva cekam 2. tromjesječje da se vrate energija i elan i hormoni stabiliziraju🤪
Hvala cure što ste mi to razjasnile. Tako sam nekako i mislila.
EmEn presladak trbuščić 😊🤰
Sanjarka simptomi su pojačan njuh,mučnina na jače mirise,često mokrenje i bolne grudi s izraženim venama. Da mi smo negdje blizu,nedugo poslije tebe na prijašnjem forumu sam i ja dobila plus na testu. A koje simptome ti imaš?
Katy dobro nam došla 🤗
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
E da još sam primjetila kad se naglo ustanem ili dok se u boku presavijem sa strane jako me žigne desni jajnik. Ne znam jel tko to imao? Valjda nije vanmaterična?
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
E da još sam primjetila kad se naglo ustanem ili dok se u boku presavijem sa strane jako me žigne desni jajnik. Ne znam jel tko to imao? Valjda nije vanmaterična?
Ma nemoj odma na nagore scenarije
Ja se isto bojim te vanmatericne
Mene lagano probada lijevo kod jajnika Al ne cesto
Zna i desno, Al vise lijevo 🤔 nadam se da to sve ide u kategoriju normalnog pogotovo jer me ne boli cesto a ni puno
Moji simptomi su: cesce mokrenje, ruzan okus /suhoca u ustima, umor i pospanosti, grudi bolne na dodir posebno bradavice
Mucnine jos nista.
Volila bi da krenu da znam da je sve ok a s druge strane molim Boga da me ovaj put zaobidu jer su uzas 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji