Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elsa
    27. Kolovoz 2020. 17:47

Mislim da u svakoj bolnici ima predobrih doktora, a i onih manje dobrih...i imam frendice koje su rodile kod istog doktora sa potpuno različitim iskustvima...zato mislim da je najbitnije naci nekog tko ti pase i kome vjeruješ...

• Elsa
    27. Kolovoz 2020. 17:52

Joy znam da si ne možeš pomoći i ja bi se isto tako  osjećala, ali eto za utjehu moja sestra je bila na kiretaži i sam postupak je bio u općoj, nije je fizički boljelo puno, nema trauma od tog dijela, isti dan isla kući...i nakon 3 mjeseca je ostala trudna sad ima curicu od 5 godina i sprema se na drugo😀

ruza11
    27. Kolovoz 2020. 17:54

Vidim da neko pise za bakteriju..i dali se dobije odmah antibiotik..trebalo bi u bolnici ako su ti upalni parametri poviseni dobijes antibiotik sirokog spektra koji je za dosta bakterija...ne moze se odmah ni znati o kojoj je bakteriji rijec..mislim da je potrebno 48 h da bi se saznalo i onda se uvodi antibiotik bas za tu bakteriju 🤗 lijecenje traje 14 dana sa jednim antibiotikom i ako on nije uspio rijesit problem uvodi se drugi...nadam se da sam pomogla 😃

bebolinka
    27. Kolovoz 2020. 17:55

Cure da li vas boli trtica? Meneeee ubijaaaaaa 😫😫
    Rekla mi je dr da je to od trudnoće jer se opuštaju ligamenti i da ne sjedim puno, al mene ubija 😫

27. Kolovoz 2020. 18:03

Cure, neizmjerno puno hvala za savjete i iskustva. 
    Sad sam muža poslala po sterilnu čašicu za ujutro i cranactin kapsule koje se mogu piti u trudnoći. Kćer je ko mala imala upalu mokraćnih puteva više puta, pa nam je doktorica prepisala Cranactin kapi kao prevenciju i poslije se više nije ponavljala infekcija.  

Sanjarka88
    27. Kolovoz 2020. 18:16

Joy ne trebas se bojat kiretaze. Virujem da ce ti radit u opcoj anesteziji ako ne planiraju svakako inzsitiraj
    Sam postupak je brz i ides kuci isti dan. 
    Ja sam doduse imala kiretazu posteljice no Virujem da je fizički ista stvar. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

blossom
    27. Kolovoz 2020. 18:20

Nove cure dobrodošle 
    Mateja super za pregled
    Joy, da te mutacije znaju biti zeznute, a doktori olako shvaćaju :) super za doktoricu koja će napisati obavezan heparin...brzo će tvoj plusić <3
    EmEn ne brini za nalaze, bit će sve ok, kako i cure pišu..kasne s dostavom uzoraka, pa onda i rezultati kasne ;)
    Ja cijeli dan u panici...psihičke pripreme prije zubara (imam užasan strah od malena ) , još išla kod novog...upravo došla i oduševljena sam kako je prošlo
    nije mi htio dat injekciju (ne smije se prije navršenih 12tj) ali je baš pazio...dobila sam lijek i termine za liječenje
    Ne vjerujem dok ovo pišem ali mislim da će me uz ovog zubara strah proći
    Što se tiče godina - imam 35 i ovo mi je prva trudnoća (35 godina straha od zubara )

Ines
    27. Kolovoz 2020. 19:47

Joy, bas mi je žao! Nadam se da će ipak od sad na dalje sve ići boljim i drugačijim putem i da ćeš uskoro držati svoju bebicu u rukama 💕
    Hvala vam na odgovorima, evo naručila sam se danas za prvi pregled 16.9., do tad ce vec biti ravno 7 tjedana pa se nadam i čuti srce 😊

Ooo i ti si 16.9. znaci da nas je za sada 3 koje imamo isti dan pregled 🤗😁 ajmee kad se sjetim svog prvog, mislila sam jao ko ce to docekati, a eto vec na iducem bi mogla saznati spol 🥰 prolazi to samo tako. Jel imas kakvih simptoma ili jos nisu krenuli? 

Nea 💗

Kona13
    27. Kolovoz 2020. 21:26

Joy kiretaza je obicno pod ful anesteziom. Ja sam osjetila neko struganje na par sec dok nisam zaspala. Ideš nakon 2h kuci
    Uzmi si uloske velike

👦2012💙

Nadi_
    27. Kolovoz 2020. 21:27

Pozdrav svima!
    Najprije, čestitke svima koji iščekuju! 💕
    Nova sam na forumu iako sam vas čitala neko vrijeme! Prekjučer smo vidjeli drugu crticu na testu i presretni smo 😀 Po mom nekom izračunu, danas sam 4+1. Planiram se uskoro naručiti na pregled kod ginekologice pa sam vas htjela pitati za iskustva i konkretno, jeste li možda dobile odmah prvi put sličicu? 😊

Dobro dosla Iva, ja sam isla prvi put sa 5+6, na uzv se vidjela gestikacijska, zumancana i embrionalni odjek, dobila sam i slicicu. Sretno!

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.