Sretno cure danas, obavezno se javite cim zavrse pregledi 🧡
Pitanje, na pregledu koji ce sad biti 4.9. ja cu biti u 13tj. Pregled bi trebao biti preko trbuha sad ili opet vaginalno? Kad su vama prestali sa vaginalnim pregledom?
Pozdrav cure, pridruzujem se nakon jako puno pokusaja i vremena, 2ivf (5transfera) i na kraju prirodna trudnoca.
Trudna sam 7+3, ocekivani porod 15.4.
Juce sam isla za fragmin na Sv. Duh i moram cekati 3,4 tjedna odobrenje.
Ima li jos koja mama da se pika hepariom?
Pitanje, na pregledu koji ce sad biti 4.9. ja cu biti u 13tj. Pregled bi trebao biti preko trbuha sad ili opet vaginalno? Kad su vama prestali sa vaginalnim pregledom?
Od 11tj preko trbuha meni bilo 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure, pridruzujem se nakon jako puno pokusaja i vremena, 2ivf (5transfera) i na kraju prirodna trudnoca.
Trudna sam 7+3, ocekivani porod 15.4.
Juce sam isla za fragmin na Sv. Duh i moram cekati 3,4 tjedna odobrenje.
Ima li jos koja mama da se pika hepariom?
Cestitam ❤️ divno je cuti da je uspilo prirodno nakon svih tih pokusaja 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav,cure! Evo ja sam bila jucer na pregledu. Trudna sam 4 tjedna i 3 dana. Termin sam si izracunala 03.05. Tek za 4 tjedna idem vadit krv i urin da se vidi da li je sve u redu,ali malo mi je to predugo? Ovo mi je prva trudnoca.
Meni je u 12 tjednu pregledala vaginalno, sada sam u 16om, tako da bi valjda trebalo ici preko stomaka, ali javim Vam i to. Uglavnom, imam informaciju da u prvom tromjesečju svaki pregled ide vaginalnim putem.
Nove cure, dobrodosle, i cestitke od srca :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Mene malo zabrinulo što se nisam ustajala na wc, samo u 5 sati ☹️
Ne brinii, pogotovo ako si prije spavanja bila na wcu, mene vise uopće ne budi nego ujutro kad se probudim pisam 5 min hahahhaha
Dobrodošle nove curkeee 😁😊
I cure koje idu na preglede sretnooo🤞🏽🤞🏽🤞🏽❤️
Mene je preko trbuha sad u 14tom, rekla mi je nakon 13tog ide preko trbuha 😁 bila sam oduševljena jer je koza pregruba
Pozdrav,cure! Evo ja sam bila jucer na pregledu. Trudna sam 4 tjedna i 3 dana. Termin sam si izracunala 03.05. Tek za 4 tjedna idem vadit krv i urin da se vidi da li je sve u redu,ali malo mi je to predugo? Ovo mi je prva trudnoca.
Ma to ti je okej, ja sam u 12tom tjednu sve radila 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji