Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    28. Kolovoz 2020. 08:31

Sretno cure danas, obavezno se javite cim zavrse pregledi 🧡 
    Pitanje, na pregledu koji ce sad biti 4.9. ja cu biti u 13tj. Pregled bi trebao biti preko trbuha sad ili opet vaginalno? Kad su vama prestali sa vaginalnim pregledom? 

• avama
    28. Kolovoz 2020. 08:33

Pozdrav cure, pridruzujem se nakon jako puno pokusaja i vremena, 2ivf (5transfera) i na kraju prirodna trudnoca.
    Trudna sam 7+3, ocekivani porod 15.4. 
    Juce sam isla za fragmin na Sv. Duh i moram cekati 3,4 tjedna odobrenje.
    Ima li jos koja mama da se pika hepariom?

• MissGraz
    28. Kolovoz 2020. 08:36

I da, zaboravih napisati... dobrodosle sve nove cure!! 🧡 

Sanjarka88
    28. Kolovoz 2020. 08:51

MissGraz

Pitanje, na pregledu koji ce sad biti 4.9. ja cu biti u 13tj. Pregled bi trebao biti preko trbuha sad ili opet vaginalno? Kad su vama prestali sa vaginalnim pregledom?

Od 11tj preko trbuha meni bilo 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Kolovoz 2020. 08:52

avama

Pozdrav cure, pridruzujem se nakon jako puno pokusaja i vremena, 2ivf (5transfera) i na kraju prirodna trudnoca.
    Trudna sam 7+3, ocekivani porod 15.4.
    Juce sam isla za fragmin na Sv. Duh i moram cekati 3,4 tjedna odobrenje.
    Ima li jos koja mama da se pika hepariom?

Cestitam ❤️ divno je cuti da je uspilo prirodno nakon svih tih pokusaja 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• krisi123
    28. Kolovoz 2020. 09:23

Pozdrav,cure! Evo ja sam bila jucer na pregledu. Trudna sam 4 tjedna i 3 dana. Termin sam si izracunala 03.05. Tek za 4 tjedna idem vadit krv i urin da se vidi da li je sve u redu,ali malo mi je to predugo? Ovo mi je prva trudnoca. 

Miki94
    28. Kolovoz 2020. 09:25

MissGraz

Meni je u 12 tjednu pregledala vaginalno, sada sam u 16om, tako da bi valjda trebalo ici preko stomaka, ali javim Vam i to. Uglavnom, imam informaciju da u prvom tromjesečju svaki pregled ide vaginalnim putem.
    Nove cure, dobrodosle, i cestitke od srca :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

bebolinka
    28. Kolovoz 2020. 09:25

Girl1234

Mene malo zabrinulo što se nisam ustajala na wc, samo u 5 sati ☹️

Ne brinii, pogotovo ako si prije spavanja bila na wcu, mene vise uopće ne budi nego ujutro kad se probudim pisam 5 min hahahhaha
    Dobrodošle nove curkeee 😁😊
    I cure koje idu na preglede sretnooo🤞🏽🤞🏽🤞🏽❤️

bebolinka
    28. Kolovoz 2020. 09:26

Mene je preko trbuha sad u 14tom, rekla mi je nakon 13tog ide preko trbuha 😁 bila sam oduševljena jer je koza pregruba 

bebolinka
    28. Kolovoz 2020. 09:27

krisi123

Pozdrav,cure! Evo ja sam bila jucer na pregledu. Trudna sam 4 tjedna i 3 dana. Termin sam si izracunala 03.05. Tek za 4 tjedna idem vadit krv i urin da se vidi da li je sve u redu,ali malo mi je to predugo? Ovo mi je prva trudnoca.

Ma to ti je okej, ja sam u 12tom tjednu sve radila 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.