Joy, bas mi je žao! Nadam se da će ipak od sad na dalje sve ići boljim i drugačijim putem i da ćeš uskoro držati svoju bebicu u rukama 💕
Hvala vam na odgovorima, evo naručila sam se danas za prvi pregled 16.9., do tad ce vec biti ravno 7 tjedana pa se nadam i čuti srce 😊
Ooo i ti si 16.9. znaci da nas je za sada 3 koje imamo isti dan pregled 🤗😁 ajmee kad se sjetim svog prvog, mislila sam jao ko ce to docekati, a eto vec na iducem bi mogla saznati spol 🥰 prolazi to samo tako. Jel imas kakvih simptoma ili jos nisu krenuli?

Nea 💗
Joy kiretaza je obicno pod ful anesteziom. Ja sam osjetila neko struganje na par sec dok nisam zaspala. Ideš nakon 2h kuci
Uzmi si uloske velike

👦2012💙
Pozdrav svima!
Najprije, čestitke svima koji iščekuju! 💕
Nova sam na forumu iako sam vas čitala neko vrijeme! Prekjučer smo vidjeli drugu crticu na testu i presretni smo 😀 Po mom nekom izračunu, danas sam 4+1. Planiram se uskoro naručiti na pregled kod ginekologice pa sam vas htjela pitati za iskustva i konkretno, jeste li možda dobile odmah prvi put sličicu? 😊
Dobro dosla Iva, ja sam isla prvi put sa 5+6, na uzv se vidjela gestikacijska, zumancana i embrionalni odjek, dobila sam i slicicu. Sretno!

👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Drage moje, evo mene s pregleda, nazalost ponovno 3. missed ab, sutra kiretaza, prva, uzasno se bojim…
Bol je neopisiva, zelim vam svima svu srecu ovog svijeta i da ostvarite savrsene trudnoce❤️
Mislim na vas
Jako mi je žao što ti se ovo opet dogodilo. Neka te ubuduće na tvom putu prate zdravlje i sreća i da što prije ugledaš ponovno plusić i da bude konačno sve u redu. Čuvaj se🍀
Hvala vam drage moje na rijecima utjehe, trenutno se samo jaaako bojim kiretaze, prosla dva spontana se sve samo ocistilo, nadam se kroz 3 do 6 mjeseci ugledati plusic ❤️
Draga Joy, zelim ti svu snagu i hrabrost ovog svijeta. Jako mi je zao ❤

👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Cure, u nalazu urina mi u pored bjelancevina pise L. opal, zna li neko sta to znaci?

👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Hvala vam drage moje na rijecima utjehe, trenutno se samo jaaako bojim kiretaze, prosla dva spontana se sve samo ocistilo, nadam se kroz 3 do 6 mjeseci ugledati plusic ❤️
Joy a jel kod tebe u pitanju mussed ab? Zna li se kad se plod prestao razvijati? Kada ti je bila prosla kontrola?

Not that fensi, ekšli..
Joy a jel kod tebe u pitanju mussed ab? Zna li se kad se plod prestao razvijati? Kada ti je bila prosla kontrola?
Ginekologica je izmjerila da je srce stalo sa 9+6, znaci u nedjelju, zadnja kontrola je bila 31.7. u petrovoj gdje je ave bilo savrseno
Utjesila me da kromosomska anomalija nije sigurno jer bi spontani bio puno ranije sa nekih 6-7 tjedana, tako da je ona uvjerena da je trombofilija 90%, sutra cu trazili obradu ploda da tocno znam na cemu sam...
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Ginekologica je izmjerila da je srce stalo sa 9+6, znaci u nedjelju, zadnja kontrola je bila 31.7. u petrovoj gdje je ave bilo savrseno
Utjesila me da kromosomska anomalija nije sigurno jer bi spontani bio puno ranije sa nekih 6-7 tjedana, tako da je ona uvjerena da je trombofilija 90%, sutra cu trazili obradu ploda da tocno znam na cemu sam…
Ma da, narocito ako vec postoji sumnja ili uspostavljena dijagnoza od ranije. Zao mi je.
Uz pravu terapiju, bit ce to dobro naredni put, samo istraj🤞

Not that fensi, ekšli..
Jutro curke
Kakva je bila noć?
Nosila sam urin i sada idem spremiti doručak. Za čudo svi još spavaju
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji