Mateja i Momof3 vi ste isto blizu nas. Kakvi su vama simptomi? Ima li kakvih boluckanja/probadanja oko jajnika?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E da još sam primjetila kad se naglo ustanem ili dok se u boku presavijem sa strane jako me žigne desni jajnik. Ne znam jel tko to imao? Valjda nije vanmaterična?
Ma nemoj odma na nagore scenarije
Ja se isto bojim te vanmatericne
Mene lagano probada lijevo kod jajnika Al ne cesto
Zna i desno, Al vise lijevo 🤔 nadam se da to sve ide u kategoriju normalnog pogotovo jer me ne boli cesto a ni puno
Moji simptomi su: cesce mokrenje, ruzan okus /suhoca u ustima, umor i pospanosti, grudi bolne na dodir posebno bradavice
Mucnine jos nista.
Volila bi da krenu da znam da je sve ok a s druge strane molim Boga da me ovaj put zaobidu jer su uzas 🤦♀️
E da još sam primjetila kad se naglo ustanem ili dok se u boku presavijem sa strane jako me žigne desni jajnik. Ne znam jel tko to imao? Valjda nije vanmaterična?
Ma nemoj odma na nagore scenarije
Ja se isto bojim te vanmatericne
Mene lagano probada lijevo kod jajnika Al ne cesto
Zna i desno, Al vise lijevo 🤔 nadam se da to sve ide u kategoriju normalnog pogotovo jer me ne boli cesto a ni puno
Moji simptomi su: cesce mokrenje, ruzan okus /suhoca u ustima, umor i pospanosti, grudi bolne na dodir posebno bradavice
Mucnine jos nista.
Volila bi da krenu da znam da je sve ok a s druge strane molim Boga da me ovaj put zaobidu jer su uzas 🤦♀️
Curke ne bojte se te boli imam ju i ja. Doduse prije je bila cesca sad samo ponekad. I pitala sam na oba pregleda gin da li je to nesto ozbiljno. I onda mi je objasnila da je to normalno i da obicno vise boli ona strana iz koje je bila oplodnja, u mom slucaju je bio desni jajnik i jednio sam na njemu i osjecala ta ziganja..prema tome dok god ne boli konstantno i neizdrzivo, nema sumnjivog iscjedka i slicnih stvari mozete se opustiti to je sve normalno i proci ce 👍👍
Nea 💗
Cure, evo i nas napokon doma 🙏 pregled je prosao suuuper. Vidjela sam srce kako tuce 💗🥳 ajme bila sam dosta napeta prije pregleda, isla 3-4 puta piskit dok sam cekala😅 imala neka pitanja za ginica, no kad je rekao "Evo ga. Pogledaj!" I meni okrenuo ekran i kad sam vidjela da srce tuce ostala sam bez teksta😶🤪 ne znam kak sam uopce izasla van 🥴 uglavnom, po aplikaciji mi je termin 15.04.. moram napravit neke pretrage, kontrola za 4 tjedna, radimo kombinirani test 🤓 joj, preslatka ti je busa, EmEn😍 jedva cekam da i mi ostalr pocnemo lijepit slikice nasih busa🥳 hvala vam na potpori, stvarno nema vas Svijet, drage moje 💗🍾🥂
Mene stalnooo probadaju jajnici kao ali to se rastežu ti ligamenti i to je sve normalno, bas sam pitala doktoricu 😊
Čestitam cure na super pregledimaaaaaa, jako mi je drago zbog vas ❤️
I dobrodošle nove 😊😊😊🥰
Jagodice ma bravo za malo srce ❤️❤️❤️
Hvala cure 🥰 treba trudnoca a kao da mi je prva 🤦♀️
Cure ne brinite, mene u svakoj tako probadali, pa i sada, pogotovo kad se naglo pomaknem ili kihnem😂
Jagodice ma bravo za malo srce ❤️❤️❤️
Hvala cure 🥰 treba trudnoca a kao da mi je prva 🤦♀️
Treca*
Curke super za dobre preglede 💪🏻💪🏻
Sanjarka ja ti nemam bas nesto simptoma, probadanja dolje tu i tamo, sise nula bodova, mucnine takoder... Jedino sam uuzasno napuhnuta, bas mi ono iskocio trbuh 😱 I malo me muci probava u smislu zatvora, ali to vise manje uspjesno rjesavam magnezijem.. umorna sam, al to mi je i inace prirodno stanje stvari uz dvoje male djece 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji