PREGLEDI🤞❤️
8mj.
Jagodica 28.08.
Miki94 28.08.
Girl1234 31.08.
Kontesa1 31.08.
9mj.
Ninnach 02.09/08.09.
MissGraz 04.09.
Sanjarka88 04.09.
Momof3 07.09.
Fancy 08.09.
Bebolinka 14.09
Ruza11 14.09.
EmEn9 15.09.
Korra 16.09.
Ines 16. 09.
Deleted user 16.09.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mene malo zabrinulo što se nisam ustajala na wc, samo u 5 sati ☹️
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jagodice i Miki sretno danas! ❤️
Ja sam dobro spavala.
Navečer zaspem cim legnem, makar vec u 21h 🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke
Kakva je bila noć?
Nosila sam urin i sada idem spremiti doručak. Za čudo svi još spavaju
JutrooMeni je prošla noć dobro prošla, fino sam spavala, danas poslije posla idem na pregled pa sam uzbuđena, a u drugu ruku se nadam da će sve biti okej
Ti si danas pravo rano ustala, želim dobre rezultate
Sretnooo 😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure sretno na današnjim pregledima. Čekamo Vas sa dobrim vijestima.
Sanjarka svaka čast na svakom ažuriranju liste.
Evo cure kako i same znate ja se svako jutro borim sama sa sobom šta jesti, mogla bi svako jutro odmah jest ručak kuhano i pečeno i a ono što se za doručak nudi nebi uopce jela i sad malo mislim što da jedem kad nebi ništa i ubila se od čokolina, hehe. To nisam jela valjda godinu dana 😂😂😂😂 Eto čisto sam podijelila s vama možda i vama dođe gušt. Hehe
Dobro jutro, cure! Evo jedna virtualna kava u krug 😉☕ kao na popisu nase Sanjarke 🥰 nama je danas 3. uzv. Uzbuđena sam, s druge strane i preplasena, kad citam sto se Joy dogodilo, nikakvo krvarenje, prethodni pregled uredan, sto ti je zivot. Pokusavam se sto vise opustiti, iako sam malo zabrinuta sto imam lagane grceve s vremena na vrijeme od sinoc navecer 🥺 nadam se da bude sve dobro. Miki javi nam kako je prosao tvoj pregled. Javim se poslije. Drzite fige🙏🤞💗
Curee, hvala vam
A sto se hrane tice, jos uvijek nemam neki poseban gust, za sada jos uvijek gubim kilograme. Ne mogu da vjerujem, kada sam htjela da smrsavim, i radila treninge, mnogo lose mi je islo Za sada sam u vecem minusu, i tesko mi je povjerovati da me vise ni cokolada ne privlaci, a nekada sam bila ovisnik
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Dobro jutro, cure! Evo jedna virtualna kava u krug 😉☕ kao na popisu nase Sanjarke🥰 nama je danas 3. uzv. Uzbuđena sam, s druge strane i preplasena, kad citam sto se Joy dogodilo, nikakvo krvarenje, prethodni pregled uredan, sto ti je zivot. Pokusavam se sto vise opustiti, iako sam malo zabrinuta sto imam lagane grceve s vremena na vrijeme od sinoc navecer 🥺 nadam se da bude sve dobro. Mikijavi nam kako je prosao tvoj pregled. Javim se poslije. Drzite fige🙏🤞💗
Jagodicee,miki sretno na pregleduu ❤ jagodice ne brini see sve ce biti uredu 🤗
Dobro jutro, cure! Evo jedna virtualna kava u krug 😉☕ kao na popisu nase Sanjarke🥰 nama je danas 3. uzv. Uzbuđena sam, s druge strane i preplasena, kad citam sto se Joy dogodilo, nikakvo krvarenje, prethodni pregled uredan, sto ti je zivot. Pokusavam se sto vise opustiti, iako sam malo zabrinuta sto imam lagane grceve s vremena na vrijeme od sinoc navecer 🥺 nadam se da bude sve dobro. Mikijavi nam kako je prosao tvoj pregled. Javim se poslije. Drzite fige🙏🤞💗
Isto misljenje imamo, i ja sam bas utucena nakon jucer, i preplasena, trudim se da to izbacim iz glave, ali ne ide. Sa svim se moramo nositi, nazalost..
Drzim fige, biti ce to sve u redu, vjerujem :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure ne brinite sve će biti u redu, i javite nam se sa vijestima i slikicama. 🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji