https://ibb.co/jzttz1c
Super 🙈 bas ti hvala na ovome 😂 sad cu si morat pohat palacinke ovih dana 😋
Jutro cure ☕☕☕
Ja taman doručkujem na poslu, nesto me bas i ne ide
Jel imao tko na pocetku simptom vruce mi je/ hladno mi je. I tako promijene kroz par minuta
Mateja i Joy cekamo izvjestaje danas 🤞❤️
EmEn sretno danas 🤗
Girl super za pregled i malo srce ❤️
Ruza11 sta je bilo s malenim? 😔 Preskoci pitanje ako ti je tesko o tome
Ma nije mi tesko nee..ali sam vec bila jednom napislaa pa sam uznemirila dosta njih…ne treba dodatna panika…ugl borili smo se do god i pol i sada je medu andjelima ❤ on nikad nije bio kuci jer je stalno trebo medicinsku pomoc i aparate za disat,jest apsolutno svee..napokon se ove godine u 7 mj spasio 😊 vjerujete mi rekli bi kako je to ruzno za rec ali to je istina 🥰
Jedna zaista tuzna prica, i shvatam i kad kazes to da se spasio, ne mogu ni zamisliti koliko je to bilo njemu tako malenom, a pogotovo vama roditeljima, gledati ga tako bespomocnog. Sada je na jednom ljepsem mjestu, a vas dvoje cete uz Boziju pomoc dobiti novog bebaca, zivog i zdravog, i s njim prozivjeti najljepse zivotne trenutke, zasluzili ste :)
Hvalaa ti...iz tvojih usta u bozje usi 🙏
Uf kako ste sve mlade 😊 ja sam 35 i ovo mi je prva trudnoca 😁
Haha pa i ti si mlada 😊 sve neke mladee smo do sad se javile
Mislim da sam vidila da ima cura koje ce isto rodit u puli pa mozda budemo cimericee 😊
I dali su jos nekom prestale one mucnine,umor i menstrualni bolovi ? Meni je sve to prestalo sad sam 12 tj. Jedino su mi sise narasle i stomak 🤰😂
A gdje kupiti bademovo ulje?
Ja sam ti to uvijek uzimala u farmacia ljekarnama, nije toliko skupo ni tamo. Mislim da sam uzimala hladno prešano ulje. Tak se to zove nekako. Javim čije je bilo kad pitam kumu.
I dali su jos nekom prestale one mucnine,umor i menstrualni bolovi ? Meni je sve to prestalo sad sam 12 tj. Jedino su mi sise narasle i stomak 🤰😂
Meni su bile prestale mucnine negdje u 13oj sedmici i umor takodjer, ali evo zadnja tri dana kao da mi se vratilo, pogotovo umor. Samo spavam, dodjem s posla, zaspim nekih 5h, onda se probudim u ponoc, budem budna sat vremena i ponovo zaspim. Strasno. :S Jucer, ajde rekoh da malo samo odmorim i idem raditi kucu, i to je bilo to, probudila sam se u 10 navecer Ludilo, valjda danas budem stabilnija da zavrsim par poslica :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja imam 33 god i ovo mi je druga trudnoća. Prva bebica je dečko, star 2god., a sada čekamo curicu❤️🍀
Ruza11 hehehe hvala 😊❤
Meni su mucnine i umor prestali negdje u 11.tjednu...iako jos mi se jos znaju mucnine nekad pojaviti ako pojedem nesto sto mi ne odgovara, a to saznam naravno tek kad pojedem 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji